Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Doğumu başlattığına değil de rahmi yumuşatıp kasılmaları desteklediğine inanıyorum, zaten bilimsel olarak da kanıtlanmış. Ben 37 itibariyle doktorumun onayıyla perine masajı, pilates egzersizleri, hurma, ananas, yürüyüş ilerliyorum birkaç güne de merdiveni, aksak ördek yürümesini falan eklerim
Bizim ebe de böyle demişti suyunuz gelince beklemeyin hemen gelin çünkü size damardan antibiyotik veriyoruz diye

Benim de suyum az ama bebeğin gelişimi güzel. Sızıntı olmasa da su azlığı olabiliyor. Sürekli azalmıyor hep öyle devam etti benim. Havuç suyu artırıyor bu arada her gün bir bardak içiyorum

Selam teyzeleri biz dün evimize geldik allahım elimde oyuncak gibi bırakamıyorum içime geri sokasım geliyor çocumu Buda benim kara kızım teyzeleri ellerinizden öper allahım bütün arkadaşlarımıda sağlıkla kurtarsın inşallah eeeee sırada kimler var bu hafta

Eklentiler

• IMG_1863.webp
    37 KB · Görüntüleme: 50
Hahaha bence de tüm tuşlara basmak lazım geçen eşim ananas almış haberi yok tabi hiç bişeyden dedim ki benim onu yemeye daha 2-3 haftam var, niye ki diyor ajajsjsj bazen böyle tertemiz herşeyden habersiz yaşamak istiyorum

Allahımmm ne karası pamuk gibi maşallah maşallah allahım nazarlardan korusun oyyy böyle görünce doğurasım geliyor

maşallah prenseseee

bu hafta baya doğumlar var

Anladım teşekkür ederim

O da bir şey mi ben dün akşam ekşimiş yeşil mercimekli erişte yedim burnum tıkalı olduğu için kokusundan da anlamadım ağzımda da tat.yok tabi sonradan fark ettim de şükür bir şey olmadı
Ayy Allah korusun bende hic anlamiyorum kokusundan falan oyle seyleri bi kere bozuk peynir yedim neyse ki iki dilim yemistim bir sey olmadi yedikten sonra kaldirirken fark ettim ama cok korktum o zamandan beri de takintiliyim

Peki hiç sancın yokken mi suni sancı aldın normal doğum için ? Birde suni sancıdan kaç saat sonra doğum gerçekleşti

Aaa öyle mi o zaman bende kendime inanıp alayım suni sancıyı en azından denedim oldu derim

Maşallahh minik kuşa çokkk tatlı yuvasına da gelmiş çok şükür canım çok sevindim kavuşmanıza. Darısı basımıza inşallah ne güzel tarif etmişsin duygularını. Ay reflu yatağı da pek güzelmiş son kez link atar mısın

Gülsem başıma bir şey gelir mi
Ben de sepide yi merak ettim, eskiden çok aktifti göbüş fotosu vs de atardı. Şimdilerde çok denk gelemiyorum çok az giriyo sanki. Iyisin demi canım?
o eskidendi
sevimliturta canom benim bu ara dikkat ettimde ekran sürem baya artmış 7 saat falan kk geçirmiş bir ara o yüzden telefonu çok elime almamaya çalışıyorum kısıtladım
çok geçmiş olsun, Allah size bağışlasın, inşallah kısa sürede annesine babasına kavuşsun sağlıkla
geliyor gelmekte olan
aşkım çok sevindim, Allah bir daha ayırmasın
Allahım size bağışlasın inşallah

Çok şükür iyiyiz, dediğim gibi artık oksijensiz kendi kendine nefes alabiliyor, solunumu düzeldi ama enfeksiyon tedavilerinde 2-3 günde iyileşse min 5 gün yatırıyorlarmış o yüzden eve getireceğim günü bekliyorum dört gözle, bu hafta ortası kavuşacağız inşallah

Her 6 ayda yeni yıldan sonra ve temmuzda zam geliyor fiyatlara, paket almanız sizin için daha avantajlı olur, paketsiz acıbadem sadece doğuma cart curt 150 K alıyor kontroller hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…