Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Her 6 ayda yeni yıldan sonra ve temmuzda zam geliyor fiyatlara, paket almanız sizin için daha avantajlı olur, paketsiz acıbadem sadece doğuma cart curt 150 K alıyor kontroller hariç
Cok fazla ya, nisanda olucak benim dogum kismetse ve vajinal mi sezeryan mi bilmiyorumki, simdiden paket icin erken olmazmi diye dusundum ama yilbasinda da zam gelicek dediginiz gibi, bi gorusmeye gitmem lazim sanirim hastaneye

Sarılık çok normal kuzum. Halletmişsinizdir inanıyorum. Zamanla tıkır tıkır yoluna giriyor her şey. Siz ne badireler atlattınız bunu da halledersiniz ben de iyiyim çok şükür. Çift kapılı buzdolabı gibi geziyorum artık yakında hafifleyeceğim inşallah

Canım erken almasının tek sebebi kan sulandırıcı mıydı? Ben de tüp bebekle gebelik elde ettiğim için hem 4000 lik iğne hemde coraspirin kullanıyorum. Tüp bebek doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanılacağını söylemişti ondan sormak istedim?

İlk doğumumda nişanım gelmesine rağmen hiç açılmam ve sancım olmadı. 3 gün bekledik bebeğim 40 haftayı geçtiği için suni sancıyla doğum yaptım. Bazen hemen doğum başlıyor bazen 1 haftayı da bulur diyorlar. Seninki her an gelebilir artık. Nişandan sonra nstye girdin mi belki sancıları hissetmiyorsundur

Hayır girmedim ebe beklememi sancım olursa gelmemi söyledi sadece bebek hareketlerinde kıpırtı hissediyorum onun dışında hiç ağrı sancı yok

Günaydın kızlar 37+3 olduk bugün dünden beri tansiyonum çok yüksek dün acile gittik 17 ye kadar çıkmıştı tansiyonum tahlil baktilar temiz çıktı 13 e düştükten sonra geri gönderdiler şimdi ölçtüm 14 olmuş gene başım çok ağrıyor sol gözümde dünden beri baskı var aranızda benim gibi yaşayan var mı

Çok geçmiş olsun ben olsam mutlaka giderdim dr a canım umarım sadece görüntüden ibarettir ama ilerleyip seni daha fazla rahatsız etme riskide vr o yüzden mutlaka dr a göster canım

gunaydin canim
tansiyon yuksekliginden hastanede yatiyorum cumadan beri
nst de sancida cikti tabi bnm ilac serum devam ediyoruz
159 tansiyonlr gittim yuksek dedi yatis verdiler tabi 2 gun boyunca evde hep yuksekti fotograf cekmistm gosterdim
yeme icme dinlenme serum iyi geldi tansiyonm duzeldi sancida kesilirse cikicam insallah
24 saatlik biriken idrar testi sonuclarinida bekliyoruz
sanada cok gecmis olsun canim haftanda iyi senin ama tansiyona dikkat et

Sana da çok geçmiş olsun canım inşallah hemen taburcu olursun yine sol gozumde baskı var tansiyonum 140 bebek hareketleri normal sancı falan hissetmiyorum şimdi dün acildeki doktor dogumhaneye gönderip nst istemedi bende anlamadım

İyi bari cnm dogurmaya gittin sandık sessizce gelip doğurdum dicen gibi geldi bana

Ay 34 te geldigini dusunemiyorumm suan 32 lerdeyim 2 haftaya dogurdugumu dusunemiyorum resmen ahahah peki 34-35 haftalarda kuvoze girme sorunu oluyor mu olursa kac gun kaliyorlar
Girenler oldu canım bir hafta fln kaldı bebekleri biraz zorlu süreçleri oldu erken doganlardan bende doğurmadim bekliyorum

Çok güzel yaaa maşallah

Günaydın kızlar. Geçmeyen sancım var yaklaşık 1 saattir.regl sancısı gibi.simdi hafifledi gerçi biraz
38. Haftadan selamlar
Canım 38 itibari ile banada oluyor sanırım yalancı sancı belimden giriyor ağır ağır bende ilerlese hemen hastaneye gidim diyorum geçiyor kendiliğinden

Canım 38 itibari ile banada oluyor sanırım yalancı sancı belimden giriyor ağır ağır bende ilerlese hemen hastaneye gidim diyorum geçiyor kendiliğinden
İlk defa bir saate yakın sürdü.birkac haftadır karnım kaskatı oluyor, sertleşme var da bu sancı ilk kez böyle uzun sürdü.uykumdan uyandırdı sabah 5te. En yakın hastaneye mi yoksa doğum yapacağım hastaneye mi gitsem diye düşünürken gecti

Günaydın canım geçmiş olsun sonuçlarında güzel çıkar inşallah belki evde daha rahat olursun tansiyonunda düşer

Acil durumda ne yapacağınıza eşinle net karar verin bence canım o sancı ağrı esnasında yanlış karar vermemiş olursunuz.doğum yapacağın hastane çok mu uzak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…