Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Hazırlanıyor canım vücudun

Hay maşallah, rabbim nazardan korusuun Darısı başıma artık

Ben de öyle hissediyorum yaa taş gibi oluyor karnım 3-5 kere de değil ama sürekli oluyor da düzenli değil. Aynıyız bacikoo hayırısıyla doğum yapsak da rahatlasak be

İnşallah farklı canım sanki çişini kaçırmışsın gibi oluyor. Tuvalete gidip baktığımda 4-5 cm çapında ıslaklık vardı iç çamaşırında öyle anladım
Hmm ben anlamam heralde ama yaa normalde de akıntım öyle oluyor benim çünkü neyse bakıcaz artık o zaman saol canm güzel haberlerle gel inşallah

Günaydın kızlar. Geçmeyen sancım var yaklaşık 1 saattir.regl sancısı gibi.simdi hafifledi gerçi biraz
38. Haftadan selamlar
Nerden nereye be mamavera, hastanede yattığın burda sürekli paylaştığın günler kızlarla bilgi alış verişin daha dün gibiydi şimdi maşallah 38 oldun bile, küçük kız istediği zaman gelebilir
ezmum ben daha yeni gördüm çok geçmiş olsun canım benim, inşallah ilaçlar serumlar iyi gelir bebitonda zamanında gelsin
İyi bari cnm dogurmaya gittin sandık sessizce gelip doğurdum dicen gibi geldi bana
kanka ben şov yapmadan gidermiyim hiç gösteriş severiz

Günümüz kutlu olsun

Cok fazla ya, nisanda olucak benim dogum kismetse ve vajinal mi sezeryan mi bilmiyorumki, simdiden paket icin erken olmazmi diye dusundum ama yilbasinda da zam gelicek dediginiz gibi, bi gorusmeye gitmem lazim sanirim hastaneye
Hastaneleri arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz ben o şekilde öğrenmiştim hepsinin fiyatlarını

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolünden geldim. 35+4’teyim.

Çatı muayenesi yapmadı.
38-39 gibi yaparım dedi. Bebek 2700 gram. Her şey yolunda dedi. Gebe okulunda son haftalarda cinsel ilişkiye girmemiz gerektiğini söylemişlerdi doktoruma onu sordum ama doğum olsun diye merdiven inmek çıkmak, cinsel ilişki bunlar suyunu getirebilir ama bu doğumu başlatmaz dedi. O yüzden bunları yapmana gerek yok dedi. Son zamanlarda yapılan pelvik hareketleri için de sıcak bakmadı. Eğer önceden spor geçmişi ya da uygunluğu yoksa son 2 3 haftada yapılan hareketlerle pelvik genişlemez dedi. Kafam karıştı cinsel ilişki öneriliyor aslında ama niye böyle dedi anlamadım.

Evet canım ya, Eylül'ün son gunuydu, hastane panosunda Eylül'de doğan bebeklerin isimleri yazıyordu 30uncu haftamdi.38 oldum bile 2 ay oluyor.bebisim iyi dayandi sagolsun
Acil durumda ne yapacağınıza eşinle net karar verin bence canım o sancı ağrı esnasında yanlış karar vermemiş olursunuz.doğum yapacağın hastane çok mu uzak
Düzenli sancı olsa yattığım hastaneye gidicem, orda doğum yapmak istiyorum da..orası 7-8km. Burda 700mt ilerde de bir hastane var.kontrol için oraya gideyim dedim nst çekilir bi muayene edilir diye.ama insan o panikle anlamıyor doğum sancısı mi sadece alıştırma mi diye

Hmm ilginçmiş belkide haklıdır cnm suyu getirir sancı getirmezse bu yapılanlar suni sancı doğumuna sebep olur

Ben yetişemedim oralara çok merak ediyordum kendimi doğum sonrası göbek bile gitti daha kombinlerimi bile bitirmemiştim

Merhaba herkese, bastan beri ara ara okuyorum burayi ama pek yazamadim. 37+1im şu an ve hamilelikten asiri yoruldum. Doktorum 40 haftayi goruruz gibi konusmustu. Ama bu sure bana cok fazla geliyo :'D bu durumda olup, yuruyus, merdiven, pilates topu egzersizleri, cinsel iliski, hurma gibi yontemlerle sureci hizlandirabilen oldu mu icinizde acaba veya doktoruna direkt olarak soran?

U ugurluceyli canım, maşallah pamuk gibi kızın Çok sevindim kavuşmamıza, bol koklaşmalı günler gelmiş

S simurgdc canım talihsizlik olmuş, umarım bundan sonrası çok güzel ve kolay olur, geçmiş olsun ve gözün aydın

mevsimbahar18 hey maşallah, Harika görünüyorsunuz canım ana oğul ne çabuk da zaman geçiyor inanılır gibi değil

Ezmu0810 canım inşallah idrar sonucun negatif çıkar ve hastaneden eve geçiş sağlarsın, endişelenme, onda tansiyonu çıkarıyor maalesef ki, dualarımız seninle

Ben de öyle hissediyorum yaa taş gibi oluyor karnım 3-5 kere de değil ama sürekli oluyor da düzenli değil. Aynıyız bacikoo hayırısıyla doğum yapsak da rahatlasak be
Bence bizim bir yada iki hafta kaldı İnşanlah doğurup kurtulalım bir an önce sende çok kilo aldın mı kanka ben 67 başladım şimdi 77 78

Canım kaç hafta kaç günlüktün ilk suyun geldiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…