Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Yaa ne güzel sende gün almışsın, ne tatlı bir heyecan vardır şimdi sağlıkla gelsin miniğin

Ohhhh yarasın yavruma afiyet bal şeker bol bol şifa olsun bebişe benimde öyleydi sağdıkça sağdıkça bide kendime telkin ede ede çoğalttım sütümü Allah herkeze bebeğini emzirerek büyütmeyi nasip etsin çok güzel bir duygu

İnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dedi

İnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dedi
Aslında zaten 400 gram illa fark oynuyor canım doktor hiç 400 gramı baz alma dedi

Söyle ki benim aile geçmişimde herkes kan sulsndirici kullanıyor ve ileriki haftalarda 38 sonrası kalbi durması gibi vakalar var yani bizim genlerle ilgili bir durum bende de olabilir diye beklemek istemedik

Maşallah canım
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah

Maşallah canım
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah masallah çoğu arkadaşımızın günleri belli oldu

Bence bizim bir yada iki hafta kaldı İnşanlah doğurup kurtulalım bir an önce sende çok kilo aldın mı kanka ben 67 başladım şimdi 77 78
Amiinn, kuzu çok almamışsın ki sen az bile bence ben de 11 kg aldım şekerim olmasına ve son zamanda da olsa dikkat etmeme rağmen aman kiloya hiç takılmıyorum ya sağlıklı doğsunlar da, doğumdan sonra veririz heralde daha fazla da alabilirim

Oyyy maşallah prensese inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın kuzum 18 aralıkta kaç haftalık oluyorsun tam

Yaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım
Sağlıkla kucağınıza alın
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim

İnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gel bebek için kirli sepeti ben de almadım gerek oluyor demekki bakınayım ben de

İnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gel bebek için kirli sepeti ben de almadım gerek oluyor demekki bakınayım ben de
Ayy inş canım gerçekten sarılık zor ama her bebekte de oluyor
Evet ben ihtiyaç hissettim açıkçası çünkü süt içtikçe ağzından akan sütler giysilerini sarı sarı yaptı öyle olunca sık giysi değiştirdik bi baktım birikmiş giysiler banyoda kapının arkasında

Kızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…