- 3 Kasım 2025
- 50
- 145
- 8
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.101
Yaa ne güzel sende gün almışsın, ne tatlı bir heyecan vardır şimdiKızlar bugün kontrolüm vardı
35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse
Sağlıkla gelsin hepsi
Yaa ne güzel sende gün almışsın, ne tatlı bir heyecan vardır şimdisağlıkla gelsin miniğin
Ohhhh yarasın yavruma afiyet bal şeker bol bol şifa olsun bebişeGüzel duaların için çok teşekkür ederimsana da çokk çook geçmiş olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah gerçekten yaşamadan anlayamıyormuş insan çok zor bir şey çarşambadan beri hem kendi bebeğime hem o yoğun bakımda olan bütün bebeklere dua ediyorum.
İlk başlarda hiç gelmedi aynı dediğin gibi damla damla 4-5 sağımda toplam 3 ml felan geliyordu. Dün çok şükür iyi haberi aldık ve bir anda arttı önce tek sağımda 3ml oldu sonra bir anda 10 oldu sonra 20 şimdi 40 a çıktı çoook şükür
İnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dediTeşekkürler canım benim yeni söylenince biraz korktum. Bir de önde olduğunu söyleyince tedirgin oldum am ben ölçümlere pek güvenemiyorum çünkü çocuk ölçtükleri gibi doğmuyor oğlumda öyle oldu en azından . Resmen yemek yemeye korktumhaftaya perşembe ya da cuma kontrole gideceğim çalışamaz raporu alacağım artık o zaman günümüz de belli olacak inşallah durumda biraz daha netleşir. Ayrıca bende oksapar kullanıyorum oğlumda 38+0 da aldılar bunda da gönlümüz 12 aralıkta hani 39+0 ı beklesek çok iyi olacak izne ayrılmışken evde az da olsa oğlumla vakit geçireyim istiyorum umarım umduğumuz şekilde ve sağlıkla gelir
Amin canım. Hayırlı zamanda sağlıkla sıhhatle darısı başına inşallahHay maşallah, rabbim nazardan korusuunDarısı başıma artık
Aslında zaten 400 gram illa fark oynuyor canım doktor hiç 400 gramı baz alma dediİnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dedi
Söyle ki benim aile geçmişimde herkes kan sulsndirici kullanıyor ve ileriki haftalarda 38 sonrası kalbi durması gibi vakalar var yani bizim genlerle ilgili bir durum bende de olabilir diye beklemek istemedikCanım erken almasının tek sebebi kan sulandırıcı mıydı? Ben de tüp bebekle gebelik elde ettiğim için hem 4000 lik iğne hemde coraspirin kullanıyorum. Tüp bebek doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanılacağını söylemişti ondan sormak istedim?
Maşallah canımKızlar bugün kontrolüm vardı
35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse
Sağlıkla gelsin hepsi
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı
Sağlıkla gelsin hepsi
Maşallah canım
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah masallah çoğu arkadaşımızın günleri belli olduMaşallah canım
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim
Amiinn, kuzu çok almamışsın ki sen az bile bence ben de 11 kg aldım şekerim olmasına ve son zamanda da olsa dikkat etmeme rağmenBence bizim bir yada iki hafta kaldı İnşanlah doğurup kurtulalım bir an önce sende çok kilo aldın mı kanka ben 67 başladım şimdi 77 78
Oyyy maşallah prenseseKızlar bugün kontrolüm vardı
Sağlıkla gelsin hepsi
İnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gelYaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım
Sağlıkla kucağınıza alın
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim
Ayy inş canım gerçekten sarılık zor ama her bebekte de oluyorİnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gelbebek için kirli sepeti ben de almadım gerek oluyor demekki bakınayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?