Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Allah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sanki
İlk gebeliğimde olmamıştı canım kusma falan bikaç kez bulantım oldu geçti ilaç bile kullanmamıştım . O erkek ti

Ay gerçekten kızlar bende kasım grubuna bir göz attım onlar baya aktifler, neyseki herkesin 2 hafta sonra toparlanıp kendine geleceğine inanıyorum
Her grup aynı olmuyor ya bence başlangıç için fena değiliz Kasım grubu baya konusmus ben pek girmiyorum da mesaj sayısı uçmuş temmuz Ağustos annelerini bile katlamışlar. Konuşkan anneler denk gelmiş onlara

Kızlar benim şu an sata göre 10 ama ultrasona göre 9 haftam siz kalp atışından sonra hiç gittiniz mi durumunuz nasıl doktor bize birşey söylemedi

Evet ya şaka maka yapıyoruz ama gerçekten bulantıyla ilgisi yok, birebir tanıdığım arkadaşım perişan hamilelik geçirdi, bulantı çıkarma gözleri resmen içe çöktü, bebeği erkek
Gercekten ilgisi yok ama olsun neye bakıp tahminde buluncaz bunlar olmasa

Benim arkadaşım da ona gidiyor canım çok memnun ve seviyor baya dokturunu sen de memnun musun? %30 zam çok ya enflasyon o kadar artar mı acaba 6 ayda
Sana verilen fiyata göre benim doktor biraz daha uygun gibi şu an.
Özel sağlık sigortam var ama doğum poliçemde yok o yüzden karşılamıyor canım. Sen hamilelikten sonra mı sigorta yaptın öncesinde var mıydı

İlk gebeliğimde olmamıştı canım kusma falan bikaç kez bulantım oldu geçti ilaç bile kullanmamıştım . O erkek ti
O zaman Allah gönlüne göre versin canım. Bizim çektiğimiz sıkıntılar bebeklerimizi rahatlatsin. Bulantılarimiz onlara sağlık olarak kat kat gitsin

Kızlar benim şu an sata göre 10 ama ultrasona göre 9 haftam siz kalp atışından sonra hiç gittiniz mi durumunuz nasıl doktor bize birşey söylemedi
Ben 6+4 te gittim bi. Bi de 27 mayısta gidicem canım 10+5 te yani. Testlerle ilgili bilgilendiricem dedi ay sonunki muayenede

O zaman konuşamayız grubumuz 1k kalır iyi ki bulantılar var
Hahaha o da doğru. Bulantı-cinsiyet sarmalindayiz sürekli Cinsiyet öğrenince alışveriş fasli başlayacak. O zaman daha çok konuşulacak bak gör. Ama ben onu o kadar sevmiyorum cinsiyet daha eğlenceli

Canım bende çok seviyorum kendisini çok naif bir kadın, her soruya cevap veriyor, sanki kızı gibi hissettiriyor sana, tüm önlemleri alıyor garantici memnun kalırsın inanıyorum
Bende maalesef hamilelikten sonra yaptırdım sigorta doğumu karşılamıyor ama 3-5 olsada indirim olur diye düşünüyorum hamileliği kapsaması için 6 ay önceden yaptırmak lazımmış , zam konusunu ben temmuzda yine öğrenirim canım, birde bu sefer sigortayla nasıl bir fiyat çıkacak onuda soracam inşallah

Canım ben kalpten sonra iki kere daha gttim boy ölçtü gayet güzel dedi omega3 kullanmaya başla dedi magnezyum da verdi felan bulantı sordu

11-12 haftalarda çağırdı doktorum. Seninki de öyle çağırmıştır herhalde dimi

Hahaha o da doğru. Bulantı-cinsiyet sarmalindayiz sürekli Cinsiyet öğrenince alışveriş fasli başlayacak. O zaman daha çok konuşulacak bak gör. Ama ben onu o kadar sevmiyorum cinsiyet daha eğlenceli
Sen o yüzden 9 ay bekleme taraftarısın doğurana kadar cinsiyet konuşalım kanka

Süper maşallah canım inşallah hep öyle devam eder temmuzdan sonra tekrar öğrenirsen haber verir misin ?
canım bakarsın aynı anda aynı hastanede oluyomuşuz

Ay kızlar engin tecrübelerinizden çok faydalanıcaz burda bebeği olanlardan neler aldılar neler gerekli neler gereksiz ölürmüsün öldürürmüsün haline getirecez sizi, biz cahiller

Süper maşallah canım inşallah hep öyle devam eder temmuzdan sonra tekrar öğrenirsen haber verir misin ?
canım bakarsın aynı anda aynı hastanede oluyomuşuz
Tabi ki haber veririm canım benim
Ay hadi inşallah burdan randevu saatlerini paylaşırız

goodheartedgirl haber var mı canım girdin mi muayeneye

Yazamam kötü bir sonuç alırsam demişti

Belkide şu an muayenede olabilir

Umarım o yüzden yazmıyordur

Ay inşallah güzel haberle döner
Muayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
İlk haftalarda olur böyle şeyler, bebeğin Küçük, pazara kadar bekleyelim, pazar acildeyim, yanıma gel bakalım dedi.
Progesteron hap olarak alıyordum zaten, bir de iğnesini verdi, yaptırıp da geldim.
Hâlâ çok karışığım içim rahatlamış değil, ama umarım dediği gibi küçüktür, geç döllenme yumurtlama vs sebebiyle görünmüyordur.
Ama karnım çok ağrıyor, normalde çok ağrılı âdet olurum, aynı o ağrıyı yaşıyorum.
Kanama kırmızı değil ama kahverengi olarak devam ediyor.
Doktorun odasına girdim, ağlamaktan konuşamıyorum, zor bela anlattım kendimi.
Bir de saf gibi boşuna beklemisim, acilden geldim durumum budur deseydin hemen alırdık dediler.
İşte kimsenin hakkına girmeyeyim , hakkını gaspetmeyeyim dedim.
Nefesim darala darala, arada tutmadığım göz yaşlarımla bekledim.
İnşallah bütün bunlar, boşu boşuna yaşadığım stres olarak kalır, ve bebeğim benimle kalır .

Ay kızlar engin tecrübelerinizden çok faydalanıcaz burda bebeği olanlardan neler aldılar neler gerekli neler gereksiz ölürmüsün öldürürmüsün haline getirecez sizi, biz cahiller
Nerdeyse aldığım herşeye pişman oldum alışveriş hevesinizi kaçırmazsam anlatırım zamanı geldikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…