- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.301
Ay inşallah güzel haberle dönerYazamam kötü bir sonuç alırsam demişti
İlk gebeliğimde olmamıştı canım kusma falan bikaç kez bulantım oldu geçti ilaç bile kullanmamıştım . O erkek tiAllah gönlüne göre versin canım sağlıkla gelsin. Ama sanki ilk gebeliğin de bulantılı olmuştu senin. Bulantıyla ilgisi yok bunun sanki
Her grup aynı olmuyor ya bence başlangıç için fena değilizAy gerçekten kızlar bende kasım grubuna bir göz attım onlar baya aktifler, neyseki herkesin 2 hafta sonra toparlanıp kendine geleceğine inanıyorum
Gercekten ilgisi yok ama olsun neye bakıp tahminde buluncaz bunlar olmasaEvet ya şaka maka yapıyoruz ama gerçekten bulantıyla ilgisi yok, birebir tanıdığım arkadaşım perişan hamilelik geçirdi, bulantı çıkarma gözleri resmen içe çöktü, bebeği erkek
O zaman konuşamayız grubumuz 1k kalırGercekten ilgisi yok ama olsun neye bakıp tahminde buluncaz bunlar olmasa
Benim arkadaşım da ona gidiyor canım çok memnun ve seviyor baya dokturunu sen de memnun musun? %30 zam çok ya enflasyon o kadar artar mı acaba 6 aydaCanım bende ataşehir Acıbademe gidiyorumdoktorum parvana seyidova ve çok memnunum, acıbademde geçerli sigortan varsa muayene 3000, yoksa 8000 bizde doğum fiyatı aldık liste verdiler ama maalesef o fiyat temmuza kadar geçerli temmuzda zam gelecek dedi, ve önceden ödeme yapamıyorsun, doğum yaptığın gün fiyat neyse onu ödüyorsun, birde paket yok her gittiğinde her işleme ayrı ödeme yapıyorsun bu liste sadece doğum fiyatı, yani temmuzdada en 30% zam olur ona göre hesapla sen
O zaman Allah gönlüne göre versin canım. Bizim çektiğimiz sıkıntılar bebeklerimizi rahatlatsin. Bulantılarimiz onlara sağlık olarak kat kat gitsinİlk gebeliğimde olmamıştı canım kusma falan bikaç kez bulantım oldu geçti ilaç bile kullanmamıştım . O erkek ti
Ben 6+4 te gittim bi. Bi de 27 mayısta gidicem canım 10+5 te yani. Testlerle ilgili bilgilendiricem dedi ay sonunki muayenedeKızlar benim şu an sata göre 10 ama ultrasona göre 9 haftam siz kalp atışından sonra hiç gittiniz mi durumunuz nasıl doktor bize birşey söylemedi
Hahaha o da doğru. Bulantı-cinsiyet sarmalindayiz sürekliO zaman konuşamayız grubumuz 1k kalıriyi ki bulantılar var
Canım bende çok seviyorum kendisini çok naif bir kadın, her soruya cevap veriyor, sanki kızı gibi hissettiriyor sana, tüm önlemleri alıyor garanticiBenim arkadaşım da ona gidiyor canım çok memnun ve seviyor baya dokturunu sen de memnun musun? %30 zam çok ya enflasyon o kadar artar mı acaba 6 ayda
Sana verilen fiyata göre benim doktor biraz daha uygun gibi şu an.
Özel sağlık sigortam var ama doğum poliçemde yok o yüzden karşılamıyor canım. Sen hamilelikten sonra mı sigorta yaptın öncesinde var mıydı
Canım ben kalpten sonra iki kere daha gttim boy ölçtü gayet güzel dedi omega3 kullanmaya başla dedi magnezyum da verdi felan bulantı sorduKızlar benim şu an sata göre 10 ama ultrasona göre 9 haftam siz kalp atışından sonra hiç gittiniz mi durumunuz nasıl doktor bize birşey söylemedi
11-12 haftalarda çağırdı doktorum. Seninki de öyle çağırmıştır herhalde dimiKızlar benim şu an sata göre 10 ama ultrasona göre 9 haftam siz kalp atışından sonra hiç gittiniz mi durumunuz nasıl doktor bize birşey söylemedi
Sen o yüzden 9 ay bekleme taraftarısınHahaha o da doğru. Bulantı-cinsiyet sarmalindayiz sürekliCinsiyet öğrenince alışveriş fasli başlayacak. O zaman daha çok konuşulacak bak gör. Ama ben onu o kadar sevmiyorum cinsiyet daha eğlenceli
Süper maşallah canım inşallah hep öyle devam ederCanım bende çok seviyorum kendisini çok naif bir kadın, her soruya cevap veriyor, sanki kızı gibi hissettiriyor sana, tüm önlemleri alıyor garanticimemnun kalırsın inanıyorum
Bende maalesef hamilelikten sonra yaptırdım sigorta doğumu karşılamıyor ama 3-5 olsada indirim olur diye düşünüyorumhamileliği kapsaması için 6 ay önceden yaptırmak lazımmış , zam konusunu ben temmuzda yine öğrenirim canım, birde bu sefer sigortayla nasıl bir fiyat çıkacak onuda soracam inşallah
Ay kızlar engin tecrübelerinizden çok faydalanıcaz burdaHahaha o da doğru. Bulantı-cinsiyet sarmalindayiz sürekliCinsiyet öğrenince alışveriş fasli başlayacak. O zaman daha çok konuşulacak bak gör. Ama ben onu o kadar sevmiyorum cinsiyet daha eğlenceli
Tabi ki haber veririm canım benimSüper maşallah canım inşallah hep öyle devam edertemmuzdan sonra tekrar öğrenirsen haber verir misin ?
canım bakarsın aynı anda aynı hastanede oluyomuşuz
goodheartedgirl haber var mı canım girdin mi muayeneye
Yazamam kötü bir sonuç alırsam demişti
Belkide şu an muayenede olabilir
Umarım o yüzden yazmıyordur
Muayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.Ay inşallah güzel haberle döner
Evet ya sırrımı çözdünSen o yüzden 9 ay bekleme taraftarısındoğurana kadar cinsiyet konuşalım kanka
Nerdeyse aldığım herşeye pişman oldumAy kızlar engin tecrübelerinizden çok faydalanıcaz burdabebeği olanlardan neler aldılar neler gerekli neler gereksiz ölürmüsün öldürürmüsün haline getirecez sizi, biz cahiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?