- 25 Şubat 2024
- 1.338
- 1.658
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.321
ayy en azından kötü bir haber duymamışsın , iyi düşün bak işte artık dua edicez bebiş büyüyecek inşallah. sen stres de yapma lütfen anlıyorum seni ama sakin olmaya çalış, bebek için de böylesi iyi olur. İnşallah daha güze haberlerle gelirsinMuayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
İlk haftalarda olur böyle şeyler, bebeğin Küçük, pazara kadar bekleyelim, pazar acildeyim, yanıma gel bakalım dedi.
Progesteron hap olarak alıyordum zaten, bir de iğnesini verdi, yaptırıp da geldim.
Hâlâ çok karışığım içim rahatlamış değil, ama umarım dediği gibi küçüktür, geç döllenme yumurtlama vs sebebiyle görünmüyordur.
Ama karnım çok ağrıyor, normalde çok ağrılı âdet olurum, aynı o ağrıyı yaşıyorum.
Kanama kırmızı değil ama kahverengi olarak devam ediyor.
Doktorun odasına girdim, ağlamaktan konuşamıyorum, zor bela anlattım kendimi.
Bir de saf gibi boşuna beklemisim, acilden geldim durumum budur deseydin hemen alırdık dediler.
İşte kimsenin hakkına girmeyeyim , hakkını gaspetmeyeyim dedim.
Nefesim darala darala, arada tutmadığım göz yaşlarına bekledim.
İnşallah bütün bunlar, boşu boşuna yaşadığım stres olarak kalır, ve bebeğim benimle kalır .
Canım çok geçmiş olsun, en azından kötü durumda dememiş beklemekte fayda var kesinlikle, buralarda neler okuyoruz kürtaj olmaya giderken kalp sesini duyanları. Ama benim naçizane tavsiyem progestanı ağızdan alma çünkü ağızdan aldığın zaman çoğunu karaciğer emiyor ve rahim için faydası olan kısmı çok azalıyor, o yüzden dr’lar vajinal veriyorlar, çünkü vajinal olunca direk rahim etrafında rahime etki etmeye başlıyor, birde şansın varsa mutlaka bir özele gitmelisin cihazı iyi olan belli olan hastanelereMuayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
İlk haftalarda olur böyle şeyler, bebeğin Küçük, pazara kadar bekleyelim, pazar acildeyim, yanıma gel bakalım dedi.
Progesteron hap olarak alıyordum zaten, bir de iğnesini verdi, yaptırıp da geldim.
Hâlâ çok karışığım içim rahatlamış değil, ama umarım dediği gibi küçüktür, geç döllenme yumurtlama vs sebebiyle görünmüyordur.
Ama karnım çok ağrıyor, normalde çok ağrılı âdet olurum, aynı o ağrıyı yaşıyorum.
Bir de saf gibi boşuna beklemisim, acilden geldim durumum budur deseydin hemen alırdık dediler.
Nefesim darala darala, arada tutmadığım göz yaşlarımla bekledim.
İnşallah bütün bunlar, boşu boşuna yaşadığım stres olarak kalır, ve bebeğim benimle kalır .
Bu belirsizlik bile beni rahatlattı şu an biliyor musun. Duaları artırıyoruz kızlar pazara kadarMuayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
Siz var ya bitanesiniz kızlar, iyi ki varsınızBu belirsizlik bile beni rahatlattı şu an biliyor musun. Duaları artırıyoruz kızlar pazara kadar
Çok teşekkür ederim canım, ilacı fitil olarak al demedi ama denemekten zarar gelmez herhalde değil mi?Canım çok geçmiş olsun, en azından kötü durumda dememiş beklemekte fayda var kesinlikle, buralarda neler okuyoruz kürtaj olmaya giderken kalp sesini duyanları. Ama benim naçizane tavsiyem progestanı ağızdan alma çünkü ağızdan aldığın zaman çoğunu karaciğer emiyor ve rahim için faydası olan kısmı çok azalıyor, o yüzden dr’lar vajinal veriyorlar, çünkü vajinal olunca direk rahim etrafında rahime etki etmeye başlıyor, birde şansın varsa mutlaka bir özele gitmelisin cihazı iyi olan belli olan hastanelere
Evet ama bir belirsizlik var, inşallah iyi haberlere döner bu belirsizlik.ayy en azından kötü bir haber duymamışsın , iyi düşün bak işte artık dua edicez bebiş büyüyecek inşallah. sen stres de yapma lütfen anlıyorum seni ama sakin olmaya çalış, bebek için de böylesi iyi olur. İnşallah daha güze haberlerle gelirsin
Canım pazara kadar gelıp gecmıs olur inşallah. Bol bol dua et. Hep birlikte ederız. Şu 9 ayı en güzel sekılde atlatmak nasıp olsun hepimıze.uayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
Ama karnım çok ağrıyor, normalde çok ağ, aynı o ağrıyı yaşıyorum.
İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Hem kendime, hem bebiş bekleyen , bebiş isteyen herkese dua ediyorum.Canım pazara kadar gelıp gecmıs olur inşallah. Bol bol dua et. Hep birlikte ederız. Şu 9 ayı en güzel sekılde atlatmak nasıp olsun hepimıze.
Muayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
Yok canım benim asla zararı olmaz vajinal, emin ol ağızdan daha zararlı midene kadar, tüp bebek dr’ları hep vajinal veriyorÇok teşekkür ederim canım, ilacı fitil olarak al demedi ama denemekten zarar gelmez herhalde değil mi?
Ya özele de gittim aslında, ama bu devlet hastanesindeki çok kişiden iyi olarak duyunca , ben de 1-2 muayenesinde ilgili olduğunu görünce onda karar kıldım.
Pazara kadar bekleyip bir muayene olayım, inşallah bir sorun çıkmazsa özele de giderim ama.
Ay hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım kaçta randevunKızlar bugün kontrolüm var, kalp atışını duyacağız inşallah, çok heyecanlıyım
Çok üzüldüm canm ben bunu 3 kere yaşadım 6 haftada gelişim durdu hiç kalp atışı görmedim bazen lekelenme bazen kanamaya ağrı eşlik ederdi ağrı kiminde adet sancısı gibi kiminde de daha şiddetli bir agriydi bebek sagliksizdi hepsinde kromozomsal bozukluk oluyordu. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu hastane bahçelerinde agladigim günler aklıma geldi biz burda hepimiz birbirimize destegiz ne mutlu ki çok dua ediyorum inşallah sağlıkla en kısa zamanda mutlu haberler alırsınİnşallah öyledir ama âdet ağrısı gibi ağrım var ve kahverengi hatta daha da koyuya giden bir kanamam var, bilmem umudum kalmadı gibi.
İnşallah canım, umarım öyle olur, çok teşekkür ederim.Allah her şeyi gönlüne göre versin arkadaşım, zor süreçler bunlar gerçekten yaşayan bilir, kendime dikkat etmeye çalış bu süreçte, belkide hiç boşuna üzülmüştüm diyeceksin inşallah öyle olur
Amin canım inşallahO zaman Allah gönlüne göre versin canım. Bizim çektiğimiz sıkıntılar bebeklerimizi rahatlatsin. Bulantılarimiz onlara sağlık olarak kat kat gitsin
Cok geçmiş olsun sana da canım. İşte benim korktuğum durum da bu. İnşallah mutsuz sonla bitmez bu kısa süreli mutluluğum.Çok üzüldüm canm ben bunu 3 kere yaşadım 6 haftada gelişim durdu hiç kalp atışı görmedim bazen lekelenme bazen kanamaya ağrı eşlik ederdi ağrı kiminde adet sancısı gibi kiminde de daha şiddetli bir agriydi bebek sagliksizdi hepsinde kromozomsal bozukluk oluyordu. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu hastane bahçelerinde agladigim günler aklıma geldi biz burda hepimiz birbirimize destegiz ne mutlu ki çok dua ediyorum inşallah sağlıkla en kısa zamanda mutlu haberler alırsın
Ah canım benim bende çok kanama yaşadım ağrılı ağrısız hala yaşıyorum lekeler ağrılar vsMuayene oldum güzel kalpli hanımlar. Kesin bir şey söylemedi doktorum, dün koyulan teşhis doğru da demedi, ama herşey normal de demedi.
Anladım canım öyle deneyeceğim o zaman.Yok canım benim asla zararı olmaz vajinal, emin ol ağızdan daha zararlı midene kadar, tüp bebek dr’ları hep vajinal veriyor
Gecmıs olsun. Kaç haftalıktı acaba kaybettıgınızde? Cınsıyetı belli olduğuna göre büyükmüşAmin canım inşallahbak bu kaybettiğim erkek bebeğimin ultrasonu Eki Görüntüle 3590885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?