- 16 Aralık 2016
- 3.782
- 4.393
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.561
canimm gozun aydin rabbim saglikla buyutmeyide nasip etsin insallahKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Kuzum Allah kolay bir doğum nasip eder inşallah, sağlıklı ve güzel haberlerle gelKızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer
Gözün aydın canım geçmiş olsun bebişinede sanada inşallah hemencik alırsın kucağınaKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Geç gördüm umarım ciddi bir şey yokturKizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
Popüler Konu - 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı
valla hareket ettiği sürece hiç saymadım aşkoKızlar ya bebeğim çok hareketliydi benim 18 haftada başladım hissetmeye şimdiye kadar artık uyusada bende uyusam diyordum öyle hareketliydi şimdi günde bir defa yada iki normalmi acaba bu kadar hareketsizlesmesi yani yeri daraldı tamamda bu hareketlerini takip et diye sürekli tembih edince doktor meraklaniyorum sizinkiler çok hareket ediyormu hala günde kaç kez ediyorlar ortalama
inşallah çok güzel su gibi geçsin, sağlıkla kavuş evladına canımmKızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer
ay çok az kaldı aşkımBende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
Aşkım öncelikle gözün aydın Allah size bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
insallah canim saglikla gelsin de hazirim artikGeç gördüm umarım ciddi bir şey yoktur
valla hareket ettiği sürece hiç saymadım aşko
inşallah çok güzel su gibi geçsin, sağlıkla kavuş evladına canımm
ay çok az kaldı aşkıminşallah kızçen seni bizi üzmeyecek zamanında sağlıkla gelecek
Oy kurban olurum ben onainsallah canim saglikla gelsin de hazirim artik
dagitmalik hediylelik olarak kolonya susliycektm yetismedi bu aksam hastane de hazirliycaz artıj
Oy kurban olurum ben onaaşkım kilosu her şeyi iyi maşallah istediği zaman gelebilir
Hastanede sanada aktivite olurbirde onlarla eve dönüyorsun düşünsene kız dahada duruyor
Hayırlı zamanda gelsin canımmBenim de kendi doktorum geçen hafta öyle dedi kilosu vs yerinde iri bi bebek zaten demişti 37yle uyumluymuş şuan. 2750 250 gr da yanılma payı var. Ama kendi doktorum şuan izinli o yüzden acile başka bi doktor geldi o da evet iri muhtemelen sorun olmaz ama riske girmeye gerek yok aktif doğum sancın var açılma olmaması iyi biz her ihtimale karşı ciğer geliştiricini yapalım dedi bide sancı durdurucu işte. Haftabaşı bile doğursan sorun olmaz dedi bakalımm ben de çok 40ları görme taraftarı değildim ama sağlıkla olsun da ne zaman olursa olsun artık
Bende ilk vajinam ağrıdığında şok olmuştum nasıl ağrıyabilir bu kemikler diyeÇok değişik ağrılar gerçekten şimdiye kadar varlığından haberim olmayan kemiklerimi hissetmeye başladımdoğum sancısı da böyle farklı olacak heralde
Dualarımız seninle babymmm güzel haberlerinle gelKızlar yatışım yapıldı. Doğum için bekliyorum ben. Dualarınızı bekleriz oğlumla
Sancı ne kadar sıklıkla geliyor? Bide tüm tuşlara basıyo musun hurma vsYok yok doğmuyor, ben de haftalardır doğurcam sandım sancım erken başladığı için. Hep kendimi erken doğar diye hazırladım. Şimdi 40 ı bile geçebilirim gibi geliyorSancı dışında tık yok
Maşallah sancında çıkmamış zamanında sağlıkla gelsinBugün kontrolümüz vardıbebişin yüzünü göremedik artık doğum kanalına girmeye başlıyormuş. Kilosunu 2900 ölçtü. Suyu, gelişimi iyi dedi çok şükür. Nstye girdim sancı çıkmadı. Bundan sonra haftada 1 gideceğiz
Sağlıkla gelsin kuzumKızlar benim de yarın doğumum var sabah yatışim yapilcak, içimde hem mutluluk hem üzüntü hem stres ve korku var ama bir an önce doğurup oğluma kavuşmak istiyorum. Son 3 gündür burun tıkanıklığından dolayı oturarak uyuyorum resmen. Arkamda oğlumu bırakıp gideceğim onun burukluğu var üstümde umarım kardeşini çok sever ilk gördüğünde ne tepki vercek merak ediyorum. Gözlerim bugün hep dolu dolu oğlum sanki hissediyor gibi iki gündür gelip sarılıyor bana. Umarım hepimizinki güzel geçer
Kuzum önemli olan sağlıklı olması artık haftalarımız iyi çok şükürBende piskolojik olarak bugun daha hazirim cok sukur
sancilar hep serumla durduruluyor tansiyon yuksek hala hastanedeyim 35+6 olduk 37 olsa super olurdu ama olmasa da yapcak birsey yok hazirm arrik bakalm kızım ne zaman gelicek
40ı doldurmaktan korkuyorum açıkçası bana en cazip olan 38. Hafta olarak geliyor nedenseHayırlı zamanda gelsin canımm
Bende ilk vajinam ağrıdığında şok olmuştum nasıl ağrıyabilir bu kemikler diye
Dualarımız seninle babymmm güzel haberlerinle gel
Sancı ne kadar sıklıkla geliyor? Bide tüm tuşlara basıyo musun hurma vs
Maşallah sancında çıkmamış zamanında sağlıkla gelsin
Sağlıkla gelsin kuzummerak etme çocuklar değişime bizden daha kolay adapte oluyorlar kabullenir inşallah
Kuzum önemli olan sağlıklı olması artık haftalarımız iyi çok şükür
Haftalar geçtikçe daha da zorlayıcı oluyor hamilelik şimdi bile ağırlaşmış hissediyorum 40 hafta olunca nasıl olur kim bilir40ı doldurmaktan korkuyorum açıkçası bana en cazip olan 38. Hafta olarak geliyor nedensetabi bebiş ne derse o olacak bu durumda bakalım ne zaman gelmek isteyecekler
Evet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadımHaftalar geçtikçe daha da zorlayıcı oluyor hamilelik şimdi bile ağırlaşmış hissediyorum 40 hafta olunca nasıl olur kim bilirbende hem onun hem benim için en sağlıklı zaman ne zamansa o zaman gelmesini istiyorum dediğin gibi 38 çok ideal gibi duruyor
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm inş sağlıklı bir şekilde ikinizde taburcu olursunuz dualarımız sizinle gözünüz aydın olsunKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Canım inşallah geçici etkisiz bir kanamadır sağlıkla dönersin hastaneden haberdar et lütfen
canım naptın neymiş kanamanın sebebi ne dedi doktorun?
Sag olun arkadaslar bir suru kisi merak etmis simdilik iyiyim cok sukur acilde bakildi aktif kanama gorulmedi ama yuksek enfeksiyon varmis muhtemelen o yuzdendir dediler fitil yazdilar ama gece kullaniliyormus. Ultrasonda bir sey cikmadi nst de yolunda cok sukur ama kanamalari kontrol ediyorum lavaboya girdikce falan geliyor hala peceteye dudtan cikinca da bornozuma falan baya bulasmis bakalim artarsa yine gidicem acile umarim artmazGeçmiş olsun canım var mı bir gelişme? Sebebi neymiş acaba hayırlı haberlerini bekliyoruz
Gozun aydin canim bi an once saglikla kavusun toparlanin insallah kacinci hafta da dogurdunKızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinizesabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum
Şöyle bir içten keeeeşke demek istiyorumEvet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadımkeşke vajinal doğumda da sezaryen gibi günü belli olsa böyle sürpriz yumurta sanki
Ay evet günü belli olsa ne güzel olurdu belirsizlik yoruyorEvet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadımkeşke vajinal doğumda da sezaryen gibi günü belli olsa böyle sürpriz yumurta sanki
Evet ya bizde bilsek tarihleri çok güzel olurdu gerçektenEvet ağırlaşınca zormuş gerçekten 2 adım atınca nefes nefese kalıyorum çok tuhaf hissettiriyor. Hareketimin kısıtlanmasına hala alışamadımkeşke vajinal doğumda da sezaryen gibi günü belli olsa böyle sürpriz yumurta sanki
Canım geçmiş olsun önemli bişey olmamasına sevindimSag olun arkadaslar bir suru kisi merak etmis simdilik iyiyim cok sukur acilde bakildi aktif kanama gorulmedi ama yuksek enfeksiyon varmis muhtemelen o yuzdendir dediler fitil yazdilar ama gece kullaniliyormus. Ultrasonda bir sey cikmadi nst de yolunda cok sukur ama kanamalari kontrol ediyorum lavaboya girdikce falan geliyor hala peceteye dudtan cikinca da bornozuma falan baya bulasmis bakalim artarsa yine gidicem acile umarim artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?