Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Canım alışma süreci olucak aileye yeni birisi girecek ama alisicak oğlun zamanla endişe etme inşallah sağlıkla alırsın evladını kucağına

Günaydın kızlarrrrr
Harika bir güne merhaba diyoruz

babylovee ve D destinaa88 kızlarrr, kalbimiz, dualarımız sizinle çok güzel bir gün olacak, inanıyorum

Bebişlerimizi bekliyoruz heyecanla Allah yardımcınız olsun kızlar su gibi kolay doğumlar diliyoruz,güzel haberler içn gözümüz dualarla hep burda olacak babylovee D destinaa88

babylovee D destinaa88 canlar dualarımız sizinle güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz

babylovee D destinaa88 sağlıcakla bir avazda kızlar dualarım sizinle

D destinaa88 bu kız taburcu bile oldu ben size söylim hala yazmamış uyandığımda süpriz yapacaktı oysa
Umarım iyisinizdir aşkım bol öpüşmeli koklaşmalı geçiyordur şu an

D destinaa88 babylovee kızlar güzel haberlerinizi heyecanla bekliyoruz

D destinaa88 kuzum naptın bebeğine kavuştunmu aklımız sizdee

Kızlar tek tek yazamadım, teşekkür ederim hepinize sabah 7.24 te doğdu oğlum, ben de 8.30 gibi çıktım ama maalesef kavuşamadık henüz. Ameliyathanede gördüm bir tek, eşim de kucağına almış ama hemşire odasında hala, çocuk doktoru geldi, nefesi hızlıymış ve inlemesi varmış. Röntgen çekildi temiz ama enfeksiyon için kan bakılacak. Süt sağ dedi ama benim çok ağrım var henüz sağamadım enfeksiyon olursa bir hafta en az tedavi edilecek, umarım değildir. Dualarınızı bekliyorum

Canım çook geçmiş olsun dur bakalım bir kontrol edilsin üzme canını şimdiden güçlenmeye bak hayırlı uğurlu olsun bebişiniz dua etcem haberdar et canım bizide

Gözünaydın canım dualarımız sizinle inşallah hemencecik toparlar evinize dönersiniz

Canımmm gözünüz aydın, Rabbim analı babalı büyütsün
Bak bunu atlattın şimdi bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum, dualarımız sizinle

Ay hadi yarın da güzel haberlerle uyanacağız desene sağ salim kucağına al canım

Canım röntgen temiz çıkmış inşallah kanı da temiz çıkıcaktır endişelenme dualarımız seninle inşallah tez zamanda kavuşacaksınız

Canım gözünüz aydın yavruna kavuşmussun, dualarımız sizinle herşey yoluna gircek korkma

Canım çok geçmiş olsun kavuşacaksınız inşallah merak etme, inşallah yoktur enfeksiyon ve evinize gidersiniz

Kızlar merhaba yenidoğan için uyku tulumu ve kundak almayı düşünüyorum. Owli’den önerdiğiniz hangisi acaba hangisini almalıyım

Canım gözün aydın. İnşallah enfeksiyon değildir, Rabbim sağlıkla tez vakitte kavuştursun

Kuzum öncelikle gözün aydın inşallah enfeksiyonu yoktur iyi düşün iyi haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…