- 22 Şubat 2021
- 353
- 663
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.741
Evet çömelerek değil de dizlerinin üstünde öne eğilerek silmek çok etkili aynı zamanda ördek yürüyüşü var internetten bak istersen cinsel ilişki sırasında da erkeklerin spermindeki bi madde bu suni sancıdaki maddeyle aynıymış tabi ki hemen etki etmiyor ama rahim ağzının yumuşaması açılması bakımından çok yardımcı. Önemli olan ilişki öncesi temiz olmak ki enfeksiyon riski olmasınEvet hatta bi ebe özellikle eğilerek yer silmeyi öneriyordu canım ben de deniyim bunu. Bi de korunmazsız cinsel birliktelik de hızlandırıyomuş doktora soramadım da duydunuz mu siz hiç
Canım benim dr nst girip çıktıktan sonra sigortanız var mı çünkü nst pahalı diye öyle bir söyledi ki eşim -5 bin falan ödeyeceğimizi düşünmüşBir de Ataşehir Acıbadem’e gidenler kimdisepide @Pamlok sanki bi ikinizi hatırlıyorum. NST ücreti ne kadar verdiniz?
Ben geçen akşam eve yakın bi özel hastane hatta Emsey o da A plusa yakın bi özel. Hareketlerini az hissettim sanki diye sadece NST olmaya gittim 120₺ ücret ödedim. Acıbadem 1500₺ aldı da en son. 150 kat fazla olması da bana aşşırı saçma geldi. Hadi 500-1500 olur anlarım da bu kadar fark normal değil bence. Bundan sonra hep NST leri dışarda muayeneye gitmeden yaptırıyorum doktorum da kabul etti
seni ebeyle görüştürmedimi doktorun acıbademde?Suyun gelmesinin normal olarak bi minimum haftası var mı kızlar biliyo musunuz? Yani 38-39 dan önce su kesin gelmez gibi bir bilgi var mı
gözünüz aydın canımm Allah size bağışlasınKızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
aşkım çok şükür bak her şey yavaş yavaş yoluna giriyor, Allah kavuştursun bir an önce inşallahBugün daha iyiyim canım, sağol sorduğun için, bebeğim yoğun bakımda hala, bugün gördük yine 5 dk kadar. Nefes alışları daha düzenli
Bana doktorumun ebesi günde bir dilim ananas, 4-5 adet hurma, merdiven seni zorlamayacak şekilde, ada çayı, 30 dk yürüyüş ve göğüs ucu kremine başla dediEvet hatta bi ebe özellikle eğilerek yer silmeyi öneriyordu canım ben de deniyim bunu. Bi de korunmazsız cinsel birliktelik de hızlandırıyomuş doktora soramadım da duydunuz mu siz hiç
İlk kızımda ebe bana, 37.hafta itibariyle önermişti ilişki, hurma, squat. Birde herkes kendi dr una sorsun yine herkesin vücudu farklı çünkü, bana ananas yememi ve ahududu yaprağı çayı içmemi önermişti, erken doğacak aman zamanında doğsun diye ve tabiki ilk doğum korkusundan dolayı son 2 gün ananas yiyip çayı içtim, etkisi oldu mu bilmiyorum ama 3.gun (40+0) sabahı nişanım geldi, hemen Dr aEvet hatta bi ebe özellikle eğilerek yer silmeyi öneriyordu canım ben de deniyim bunu. Bi de korunmazsız cinsel birliktelik de hızlandırıyomuş doktora soramadım da duydunuz mu siz hiç
Dr unuzu dinleyin bence, sezeryan oldum ilkinde, Dr kesinlikle korse yasak dedi, krem.vb vermedi, sıkı tayt giy demişti, 3 4 gün giydim sanırım, ama göbeğim 1 hafta içinde yok oldu, 3.5 yıl oldu hiç iz yok, estetik dikiş yapmıştı Dr, artık o şekilde yapıyorlar sanırım. Güle güle büyütün bu arada bebeğiniziSelam kızlar, normal yada sezeryan doğuran bacılarımdikişlerde iz kalmasın diye kullandığınız krem ve korse durumunu danışacağım sizlere. Benim dr hiç birine izin vermedi c.tesi doğum yaptım pazartesi taburcu olurken hemşireler pansuman yaptı,çarşamba günüde dr açtı tamam dedi normal hayatına dönebilirsin ne korse nede krem vermedi. Sizlerde de durum böyle mi. Mesela kendi kafama göre korse giysem acaba dikişlerim acır mı? Kullanan oldu mu?
Gözün aydın canım Allah anali babalı büyütsünKızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Canım bende bi doktoru takip ediyordum cinsel ilişkiyi orda duydum. Hatta çok şaşırmıştım. Aynı dr eşimde takip ediyor. Oda görmüş o gün bana diyor ki şaşırmış bu adamyani bende duydum ve çok şaşırmıştım
Canım doğum yapalı yarın tam iki hafta olacak. 66ile hamile kalmıştım 81 ile doğuma girdim. Bugün 70 çıktımDogum yaparlar eve gelip tartilan oldu mu acaba dogum da Kac kilonuz gitti
Kızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Teşekkür ederim canım. Peki kendi bedenini mi aldın yoksa 1 beden küçük mü aldınBen kendi Kafama gore kullanmistim kizimda canim hic sorun yasamadim hafta topladigi icin karni cok rahat ediyordum dus alirken cikariyordum sadece
Teşekkür ederim Allah cümlemize sağlıkla büyütmeyi nasip etsinDr unuzu dinleyin bence, sezeryan oldum ilkinde, Dr kesinlikle korse yasak dedi, krem.vb vermedi, sıkı tayt giy demişti, 3 4 gün giydim sanırım, ama göbeğim 1 hafta içinde yok oldu, 3.5 yıl oldu hiç iz yok, estetik dikiş yapmıştı Dr, artık o şekilde yapıyorlar sanırım. Güle güle büyütün bu arada bebeğinizi
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin RabbimKızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Kuzenimin 35. Haftada geldi ikiz bebişi olduğu için sezeryan olduSuyun gelmesinin normal olarak bi minimum haftası var mı kızlar biliyo musunuz? Yani 38-39 dan önce su kesin gelmez gibi bir bilgi var mı
60 kg ile hamile kaldım 76 kg la doğuma girdim 10 uncu gün tartıldım 67 buçuk olmuşumDogum yaparlar eve gelip tartilan oldu mu acaba dogum da Kac kilonuz gitti
5 sene önce sezeryan oldum 11. Gün itibariyle korse kullanabilirsin demişti doktorum. Kasmadan günde 1-2 saat taktım doğumun 50. Günü karnım dümdüzdü sonrasında da bir sorun yaşamadım yine aynı şekilde yaparımTeşekkür ederim Allah cümlemize sağlıkla büyütmeyi nasip etsinne bileyim sanki göbeğim kalır diye düşünüp korkuyorum. Benimde estetik dikiş ama işte böylede hiç bişey yapmayınca bi boşta hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?