- 23 Mart 2016
- 32.185
- 95.080
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #53.761
Maşallah canım gözünüz aydın olsun. Allah sizlere bağışlasınKızlar ben doğumdan çıktım yaklaşık 3 saat önce ama genel olduğu için zor oldu çok fazla titreme ağrım oldu. Kum torbası koydular yarım.saatte bir kanamama bakıyorlar bir saat sonra kaldircaklar. Oğlum 3 buçuk kilo doğdu sürekli emziriyorum çok tatlı hepinizi öpüyorum
Bebeğin nasıl canım abileri nasıl karşıladı kardeşlerini. Keyfiniz iyidir umarım60 kg ile hamile kaldım 76 kg la doğuma girdim 10 uncu gün tartıldım 67 buçuk olmuşum
İyiyiz canım şükür bı sıkıntı yokBebeğin nasıl canım abileri nasıl karşıladı kardeşlerini. Keyfiniz iyidir umarım
58le hamile kaldım 67,55 le doğuma girdim dün akşam 60,70kg çıktım sabah aç karna ölçmek lazımDogum yaparlar eve gelip tartilan oldu mu acaba dogum da Kac kilonuz gitti
Canım benim bugün 12. Gün 10 kg gitti. Yani hamilelikte aldığım gitti. Ama bi 5 kg fazlam ile hamile kalmıştım umarım emzirirken oda gider. Birde bende gebelik şekeri çıkmıştı hiç yemek yiyememiştimDogum yaparlar eve gelip tartilan oldu mu acaba dogum da Kac kilonuz gitti
Ya benimkide yapıştırma5 sene önce sezeryan oldum 11. Gün itibariyle korse kullanabilirsin demişti doktorum. Kasmadan günde 1-2 saat taktım doğumun 50. Günü karnım dümdüzdü sonrasında da bir sorun yaşamadım yine aynı şekilde yaparımyapıştırma dikiş oluyor zaten yakınına gelip dikkatli bakmadıkça benimki görünmüyordu iyileşmişti
Benimde bebek erkek olmasına rağmen tüy uzama hızım aşırı düştü yaaHer gün kaş bıyık almaktan kıl köklerimde lazer etkisi olmak üzere haahhaha
Askim ne zaman baslayacakmissin bunlaraBana doktorumun ebesi günde bir dilim ananas, 4-5 adet hurma, merdiven seni zorlamayacak şekilde, ada çayı, 30 dk yürüyüş ve göğüs ucu kremine başla dedi
Aaa ayni sekilde hatta sanki seyreldiler bileBenimde bebek erkek olmasına rağmen tüy uzama hızım aşırı düştü yaaşükürler olsun teşekkürler oğlum
Esim aylardir bu ani bekliyoEvet hatta bi ebe özellikle eğilerek yer silmeyi öneriyordu canım ben de deniyim bunu. Bi de korunmazsız cinsel birliktelik de hızlandırıyomuş doktora soramadım da duydunuz mu siz hiç
Ay benimde yaaAaa ayni sekilde hatta sanki seyreldiler bile
maşallah canım inşallah benimde öyle olur :)Canım doğum yapalı yarın tam iki hafta olacak. 66ile hamile kalmıştım 81 ile doğuma girdim. Bugün 70 çıktım
1 beden küçük aldım benim için çok rahat oldu karnı toparladığı için daha rahat hareket ettim ama herkes de farklı olabilir. ben hastaneden çıktıkdan 2 yada 3 gün sonra taktım yine öyle yapacağım yoksa elim karnımda tutarak yürüyordumTeşekkür ederim canım. Peki kendi bedenini mi aldın yoksa 1 beden küçük mü aldın
bu son haftalar dikkat etmem gerek benim 36+0 oldum 18 kilo almışım toplam da daha almamam lazım bebekte 3 kilo olmuşCanım benim bugün 12. Gün 10 kg gitti. Yani hamilelikte aldığım gitti. Ama bi 5 kg fazlam ile hamile kalmıştım umarım emzirirken oda gider. Birde bende gebelik şekeri çıkmıştı hiç yemek yiyememiştimşimdi bir tatlı yiyorum varya anlatamam
Geçmiş olsun canım, 37 hafta çok normal merak etme içini ferah tut, 2 hafta geriden geliyor derken kilo vs nasıl peki? Doktorun dah iyisini bilir, bu haftalarda doğum o kadar normal ki sakın kötü düşünme, zaten ciğe geliştiriciye bile gerek duymamış. Doğum şekli de önemli değil evet biz kendimizi şartlıyoruz ama nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar, akışına bırakmak gerekiyor. Güzel haberlerle gel inşallahKızlar dogum yapanlarımıza hayırlı olsun Rabbim sag salim eve gitmeyi de nasip etsin inşallahben de 3 gündür hastanedeyim buraya fotograf atmıştım hatirlarsaniz ayağımın kizardigi ve sistigi enfeksiyon ve idrarda protein cikti eğer artarsa gebelik zehirlenmesine dönebilir dedi o yüzden kontrol altındayım ve bu durumdan ötürü bebegimde de 2 haftalik kadar gelişim geriliği olduğu için haftaya doğum planlayalim dedi 37. Haftamda oluyorum ama korkuyorum hic olmazsa 38 olsaydim ve bebeğim hala makat gelis buyuk ihtimal sezeryan olacak hep normal düşündüğüm için bu da üzüyor beni sizce küveze girme gibi bir durum olur mu 37. Haftada ciğer geliştirici yapacak mısınız dedim hayir haftan iyi dedi
Sagol canim kilosu 2100 gramdi 3 gün önceGeçmiş olsun canım, 37 hafta çok normal merak etme içini ferah tut, 2 hafta geriden geliyor derken kilo vs nasıl peki? Doktorun dah iyisini bilir, bu haftalarda doğum o kadar normal ki sakın kötü düşünme, zaten ciğe geliştiriciye bile gerek duymamış. Doğum şekli de önemli değil evet biz kendimizi şartlıyoruz ama nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar, akışına bırakmak gerekiyor. Güzel haberlerle gel inşallah
Aşkım allah kızımdan razı olsun beni de çok azalttı ama ben takıntılı olduğum için her an doğurursam diye bi tane sarı tüy bile kalmasın diye yatağımın yanında cımbız ve ayna bulunduruyorum ahhaha krizle şu şekil mücadele etceksinBenimde bebek erkek olmasına rağmen tüy uzama hızım aşırı düştü yaaşükürler olsun teşekkürler oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?