Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar benimde şükür bulantılarım geçti ve mide kazınmalarım başladı ama bu süreçte 4 kilo vermişim şimdi de ne yesem sanki midem boş gibi geliyor ama bu çok tehlikeli çünkü kilo almak istemiyorum bir de benim tansiyon problemim var o yüzden dikkat etmem lazım bakalım nasıl tutcam boğazımi Allah bilir gene başladık avokadolara falan

Kizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyor
İyi gelen yiyecekler değişiyor canım bana yoğurt iyi geliyordu hatta cacık yaptım geçen gün gayet yedim midemi rahatsız etmedi ama ertesi günü cacıktan çok fazla tiksinmeye başladım mesela. Şu an en iyi peynirli ekmek geliyor

Canım o mide kazınmaları da geçiyor. Benim geçen günlerde daha yoğundu şu an biraz azaldı. Sağlıklı ara öğünler yapmaya çalış az ama sık sık ye.

Bende yayla corbasi yaptim suan ayni senin cacik gbi bende tiksindim limon yedjm dunden beri

Kokusundan mı tiksiniyorsun acaba canım bende de oluyor arada. Burnumu yıkayıp tadını almadan içmeye çalışıyorum. Bi de suyunun markasını değiştirip dene bakalım.

Kizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyor
koku beni de zorluyor gerçekten, ayran, şalgam ve karpuz peynir bana iyi geliyordu bulantılarım rahatlıyordu, bi de akşam çok yemediğimde gece rahat uyuyordum mesela bir haşlama yumurta bir cacık yediğimde gece çok rahat oluyordum

aa bende çok garip gelmiştim kendime ama çalışıyorum öğle arası herkes yemek yiyor ben peynir ekmek çok lezzetli geliyor

Kızlar vallahi miğdem bulana bulana bende bi öğün yiyip gerisi ekşi meyveler yiyorum bi iyi geliyor bi iyi geliyor anlatamam 11.haftama gircem hala bulanıyorum ekşi kız demekdi hepimizinki kız mı ne

Ben de bunu düşünüyorum, oğlum da hep tatlı yedim, dünyalar benim oluyordu acaba diyorum bu kız mı, yüzümü sivilceler bastı, oğlum da çok güzelleşmiştim, bu çok farklı benim ya

Ben de bunu düşünüyorum, oğlum da hep tatlı yedim, dünyalar benim oluyordu acaba diyorum bu kız mı, yüzümü sivilceler bastı, oğlum da çok güzelleşmiştim, bu çok farklı benim ya
kız bence ben oğlumda herşey yedim ya birde saclarım hiç dökülmezdi şimdiii ayy ne yemek yiyebiliyorum hemde saclarım nasıl dökülüyor
kız bence ikimizinkide unutma bu dediğimi

aa bende çok garip gelmiştim kendime ama çalışıyorum öğle arası herkes yemek yiyor ben peynir ekmek çok lezzetli geliyor
Evet çok iyi geliyor ekmeğe, lavaşa sürüp sürüp yiyorum mide kazınmalarını da bastırıyor hem inşallah ondan da tiksinti gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…