- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.381
darısı bize geçer inşallahsu gerçekten sıkıntı, benim şükür bulantılar azaldı ama hala bir bardak suyu tek seferde içemiyorumyudum yudum içiyorum arkasına bir lokma bir şey atıyorum
Kizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyorsu gerçekten sıkıntı, benim şükür bulantılar azaldı ama hala bir bardak suyu tek seferde içemiyorumyudum yudum içiyorum arkasına bir lokma bir şey atıyorum
İyi gelen yiyecekler değişiyor canım bana yoğurt iyi geliyordu hatta cacık yaptım geçen gün gayet yedim midemi rahatsız etmedi ama ertesi günü cacıktan çok fazla tiksinmeye başladım mesela. Şu an en iyi peynirli ekmek geliyorKizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyor
Canım o mide kazınmaları da geçiyor. Benim geçen günlerde daha yoğundu şu an biraz azaldı. Sağlıklı ara öğünler yapmaya çalış az ama sık sık ye.Kızlar benimde şükür bulantılarım geçti ve mide kazınmalarım başladı ama bu süreçte 4 kilo vermişim şimdi de ne yesem sanki midem boş gibi geliyor ama bu çok tehlikeli çünkü kilo almak istemiyorum bir de benim tansiyon problemim var o yüzden dikkat etmem lazım bakalım nasıl tutcam boğazımi Allah bilirgene başladık avokadolara falan
Bende yayla corbasi yaptim suan ayni senin cacik gbi bende tiksindim limon yedjm dunden beriİyi gelen yiyecekler değişiyor canım bana yoğurt iyi geliyordu hatta cacık yaptım geçen gün gayet yedim midemi rahatsız etmedi ama ertesi günü cacıktan çok fazla tiksinmeye başladım mesela. Şu an en iyi peynirli ekmek geliyor
Kokusundan mı tiksiniyorsun acaba canım bende de oluyor arada. Burnumu yıkayıp tadını almadan içmeye çalışıyorum. Bi de suyunun markasını değiştirip dene bakalım.Kızlar ben asla su içemiyorum ya günde belki 1 bardak o da ilaçlarımı alırken zorla .kusmaktan mide bulantısından çok tiksiniyorum ne koyarsam koyayım içine içemiyorum .Böyle olan var mı bir şey olursa diye de korkuyorum .aşırı halsizim susuzluk da yapıyor sanırım .Acaba acile gidip serum mu taktırsam kendime vücuduma sıvı girsin biraz diye
koku beni de zorluyor gerçekten, ayran, şalgam ve karpuz peynir bana iyi geliyordu bulantılarım rahatlıyordu, bi de akşam çok yemediğimde gece rahat uyuyordum mesela bir haşlama yumurta bir cacık yediğimde gece çok rahat oluyordumKizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyor
Limonu da çok yeme ilk başta rahatlatır ama sonradan midende ekşimeye sebep olabilir. Leblebi iyi geliyormuş bi de onu da denemek lazımBende yayla corbasi yaptim suan ayni senin cacik gbi bende tiksindim limon yedjm dunden beri
aa bende çok garip gelmiştim kendime ama çalışıyorum öğle arası herkes yemek yiyor ben peynir ekmek çok lezzetli geliyorİyi gelen yiyecekler değişiyor canım bana yoğurt iyi geliyordu hatta cacık yaptım geçen gün gayet yedim midemi rahatsız etmedi ama ertesi günü cacıktan çok fazla tiksinmeye başladım mesela. Şu an en iyi peynirli ekmek geliyor
Kızlar vallahi miğdem bulana bulana bende bi öğün yiyip gerisi ekşi meyveler yiyorum bi iyi geliyor bi iyi geliyor anlatamam11.haftama gircem hala bulanıyorum ekşi kız demekdi hepimizinki kız mı ne
aa bende çok garip gelmiştim kendime ama çalışıyorum öğle arası herkes yemek yiyor ben peynir ekmek çok lezzetli geliyor
kız benceBen de bunu düşünüyorum, oğlum da hep tatlı yedim, dünyalar benim oluyordu acaba diyorum bu kız mı, yüzümü sivilceler bastı, oğlum da çok güzelleşmiştim, bu çok farklı benim ya
bazen zeytin bile çok kötü kokuyor, hep özeniyorum sabahları yumurta avokado yiyebilenlere hayalim öyle bi gebelikti ama takla oldukSadece ekmek ve zeytin başka gün içinde hiçbir şey yemiyorum
kız benceben oğlumda herşey yedim ya birde saclarım hiç dökülmezdi şimdiii ayy ne yemek yiyebiliyorum hemde saclarım nasıl dökülüyor
kız bence ikimizinkide unutma bu dediğimi
bazen zeytin bile çok kötü kokuyor, hep özeniyorum sabahları yumurta avokado yiyebilenlere hayalim öyle bi gebelikti ama takla olduk
çok farklı geciyor demi herşey ilkine göre kesin kız kızAyy canım bilmem ki, bunda çok mide bulantım da oldu, yüzümün rengi soldu
Evet çok iyi geliyor ekmeğe, lavaşa sürüp sürüp yiyorum mide kazınmalarını da bastırıyor hem inşallah ondan da tiksinti gelmezaa bende çok garip gelmiştim kendime ama çalışıyorum öğle arası herkes yemek yiyor ben peynir ekmek çok lezzetli geliyor
Gelmesin gelmesin yaa lütfen:) lavaşla bende yiyim bak öyle yememiştim içine yeşillikte olur hem peynir dürümEvet çok iyi geliyor ekmeğe, lavaşa sürüp sürüp yiyorum mide kazınmalarını da bastırıyor hem inşallah ondan da tiksinti gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?