Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
bendede hersey kokmaya basldi limonla geziniyorum evin icerisinde

Kızlar vallahi miğdem bulana bulana bende bi öğün yiyip gerisi ekşi meyveler yiyorum bi iyi geliyor bi iyi geliyor anlatamam 11.haftama gircem hala bulanıyorum ekşi kız demekdi hepimizinki kız mı ne
Kiz hurafeymis kaynanamda esime hep eksi yemis kiz beklerken erkek oldu diyoama cidden bu mide bulantisi herseyden ediyor insani ne is yapabiliyorum nede dolabi vs acabiliyorm kokular cok agir geliyor az once esime dolap pis kokuyor diyorm yo gayet normal kokuyor diyoneler cektigimi nerden bileceksinizzzz

Ben de bunu düşünüyorum, oğlum da hep tatlı yedim, dünyalar benim oluyordu acaba diyorum bu kız mı, yüzümü sivilceler bastı, oğlum da çok güzelleşmiştim, bu çok farklı benim ya
kız bence ben oğlumda herşey yedim ya birde saclarım hiç dökülmezdi şimdiii ayy ne yemek yiyebiliyorum hemde saclarım nasıl dökülüyor
kız bence ikimizinkide unutma bu dediğimi
kızlar şurda beni tarif ettiniz şu an

hahahahah ay ne güldüm bizi anca biz anlarız bacım boşver

Ben 11.haftamı bekliyorum fetal dna için ama benden önce öğrenenler mutlaka olur haftaları ilerde gidenler, o zaman görürüz ne kadar tutuyor
Hernekadar saglikli olsun cinsiyet fark etmez desekte kadinlar olarak hepimizin oncelik isteki kiz cocuk rabbim gonlumuze gore saglikla versin

Kokusundan mı tiksiniyorsun acaba canım bende de oluyor arada. Burnumu yıkayıp tadını almadan içmeye çalışıyorum. Bi de suyunun markasını değiştirip dene bakalım.
Yok canım genel olarak ben de bulantı gibi bir şey genizimde duruyor gibi zaten bu hamilelik ne tuhaf bir şey ya

Suan kimsenin cinsiyeti belli degil degil mi bakalim kacimizin kiz olacak bu eksi kacimizi kandiracak
Eşime çilek reçeli canım çok çekti alsana dedim gitmiş vişne reçeli almış. Senin canın ekşi bir şey istiyor ben biliyorum ondan çilek almadım diyor zorla ekşiye maruz bırakılanlarda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…