- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.401
bendede hersey kokmaya basldi limonla geziniyorum evin icerisindekoku beni de zorluyor gerçekten, ayran, şalgam ve karpuz peynir bana iyi geliyordu bulantılarım rahatlıyordu, bi de akşam çok yemediğimde gece rahat uyuyordum mesela bir haşlama yumurta bir cacık yediğimde gece çok rahat oluyordum
Ay dur hemen leblebi deniyimLimonu da çok yeme ilk başta rahatlatır ama sonradan midende ekşimeye sebep olabilir. Leblebi iyi geliyormuş bi de onu da denemek lazım
çok farklı geciyor demi herşey ilkine göre kesin kız kız
Kiz hurafeymis kaynanamda esime hep eksi yemis kiz beklerken erkek oldu diyoKızlar vallahi miğdem bulana bulana bende bi öğün yiyip gerisi ekşi meyveler yiyorum bi iyi geliyor bi iyi geliyor anlatamam11.haftama gircem hala bulanıyorum ekşi kız demekdi hepimizinki kız mı ne
Bol bol tuzlu salatalık yemiştim ya bana iyi gelmişti bir dene istersenKizlar benimde bulantilar basladi onerebileceginiz yiyecek iceck varmi bide hersey bana cok agir kokuyor
Suan zaten salatalik ve limon yiyom keçi gibi tuz yemeye baslarim bu gidisleBol bol tuzlu salatalık yemiştim ya bana iyi gelmişti bir dene istersen
Ben de bunu düşünüyorum, oğlum da hep tatlı yedim, dünyalar benim oluyordu acaba diyorum bu kız mı, yüzümü sivilceler bastı, oğlum da çok güzelleşmiştim, bu çok farklı benim ya
kızlar şurda beni tarif ettiniz şu ankız benceben oğlumda herşey yedim ya birde saclarım hiç dökülmezdi şimdiii ayy ne yemek yiyebiliyorum hemde saclarım nasıl dökülüyor
kız bence ikimizinkide unutma bu dediğimi
Amin inşallah, evet öyle gercektenAllah gönlümüze göre versin inşallah, hepsinin yeri ayrı
hahahahah ay ne güldüm bizi anca biz anlarız bacım boşverKiz hurafeymis kaynanamda esime hep eksi yemis kiz beklerken erkek oldu diyoama cidden bu mide bulantisi herseyden ediyor insani ne is yapabiliyorum nede dolabi vs acabiliyorm kokular cok agir geliyor az once esime dolap pis kokuyor diyorm yo gayet normal kokuyor diyo neler cektigimi nerden bileceksinizzzz
seninkide kız ozaman bakalım ne cıkcakkızlar şurda beni tarif ettiniz şu an
Suan kimsenin cinsiyeti belli degil degil mi bakalim kacimizin kiz olacak bu eksi kacimizi kandiracakhahahahah ay ne güldüm bizi anca biz anlarız bacım boşver
Yok aşkım bir önceki gebeliklerinizi kastetmiştimseninkide kız ozaman bakalım ne cıkcak
Ben 11.haftamı bekliyorum fetal dna için ama benden önce öğrenenler mutlaka olur haftaları ilerde gidenler, o zaman görürüz ne kadar tutuyorSuan kimsenin cinsiyeti belli degil degil mi bakalim kacimizin kiz olacak bu eksi kacimizi kandiracak
Hernekadar saglikli olsun cinsiyet fark etmez desekte kadinlar olarak hepimizin oncelik isteki kiz cocukBen 11.haftamı bekliyorum fetal dna için ama benden önce öğrenenler mutlaka olur haftaları ilerde gidenler, o zaman görürüz ne kadar tutuyor
Dimi canım mutlaka öncesinden bir abla olacakHernekadar saglikli olsun cinsiyet fark etmez desekte kadinlar olarak hepimizin oncelik isteki kiz cocukrabbim gonlumuze gore saglikla versin
Yok canım genel olarak ben de bulantı gibi bir şey genizimde duruyor gibi zaten bu hamilelik ne tuhaf bir şey yaKokusundan mı tiksiniyorsun acaba canım bende de oluyor arada. Burnumu yıkayıp tadını almadan içmeye çalışıyorum. Bi de suyunun markasını değiştirip dene bakalım.
Kizlar aklinizda isim varmi kime sorsam biz bekarken sevgiliyken isimler dusunmustuk diyorlar ben niye hic dusunmedim acebaDimi canım mutlaka öncesinden bir abla olacak
Eşime çilek reçeli canım çok çekti alsana dedim gitmiş vişne reçeli almış. Senin canın ekşi bir şey istiyor ben biliyorum ondan çilek almadım diyorSuan kimsenin cinsiyeti belli degil degil mi bakalim kacimizin kiz olacak bu eksi kacimizi kandiracak
Canım bu organ taraması için 12. Hafta diyorlar ya .11+ lar da mı gideceğiz 12+ larda mıBen 11.haftamı bekliyorum fetal dna için ama benden önce öğrenenler mutlaka olur haftaları ilerde gidenler, o zaman görürüz ne kadar tutuyor
çok heycanlı bi bekleyiş ya bakalım daha cok kızı olan mı oğlu olan mı çıkcakSuan kimsenin cinsiyeti belli degil degil mi bakalim kacimizin kiz olacak bu eksi kacimizi kandiracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?