- 5 Haziran 2021
- 5.625
- 21.588
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.361
İyice paronayak olcz sakın alim dmeModelleri var inanamazsın hız şekil renk vsönce danışayım dedim ödeme yaptan geri döndüm
Haha yok aşkım aklım hala olsa da durdumİyice paronayak olcz sakın alim dme
Kızlar ben asla su içemiyorum ya günde belki 1 bardak o da ilaçlarımı alırken zorla .kusmaktan mide bulantısından çok tiksiniyorum ne koyarsam koyayım içine içemiyorum .Böyle olan var mı bir şey olursa diye de korkuyorum .aşırı halsizim susuzluk da yapıyor sanırım .Acaba acile gidip serum mu taktırsam kendime vücuduma sıvı girsin biraz diye
Şakacık yapıyor annesineHurafeye göre seninki evrim geçiriyor karar vermemiş
Canım su önemli biraz şu dönemler ki susuz kalmaman lazım, bir bardak çok az, hiç olmazsa komposto falan içebiliyorsan sıvıyı öyle tüketmeyi dene kuşum az şekerli amaKızlar ben asla su içemiyorum ya günde belki 1 bardak o da ilaçlarımı alırken zorla .kusmaktan mide bulantısından çok tiksiniyorum ne koyarsam koyayım içine içemiyorum .Böyle olan var mı bir şey olursa diye de korkuyorum .aşırı halsizim susuzluk da yapıyor sanırım .Acaba acile gidip serum mu taktırsam kendime vücuduma sıvı girsin biraz diye
Çok iyi olur ya sorunca bize de söyler misin canım ben de soracaktım unuttum .Bunu bugün doktoruma soracağım canım ben de asla su içemiyorum, su sanki acı, mahvoldum susuzluktan ama içemiyorum midem bulanıyor
Yok yok kuzum ben ki tatlıya deli olurum nefret ettim tatlıdan canım bile çekmiyorCanım su önemli biraz şu dönemler ki susuz kalmaman lazım, bir bardak çok az, hiç olmazsa komposto falan içebiliyorsan sıvıyı öyle tüketmeyi dene kuşum az şekerli ama
Merhaba canım tüp bebek mi? Lekelenmelerin oluyor mu benimde oldu dün çok korktum bugün çamur gibi köyü dün ağrım vardı bugün yok şükür ama kanama görmek koyu olsun açık olsun mafediyor beniAh canım benim bende çok kanama yaşadım ağrılı ağrısız hala yaşıyorum lekeler ağrılar vsonlar seni korkutmasın uzan bolca rabbimin izniyle güzel haberlerle alırsın
nice değişik olaylar duyuyoruz okuyoruz sandığından çok daha küçüktür inşallah
Ve bak hatırlıyorum sen tüp bebeğe gidecektim yazmıştın rabbim ne güzel nasip etmiş mucize haberi almışsın yine olacaktır inşallah
Benim tüp bebek ben de yaşadım kanama , maalesef insanı çok korkutuyor ama çoğu doktor için normal ve korkulacak bir durum yok çoğu kadın yaşıyormuş ilk trimestırdaMerhaba canım tüp bebek mi? Lekelenmelerin oluyor mu benimde oldu dün çok korktum bugün çamur gibi köyü dün ağrım vardı bugün yok şükür ama kanama görmek koyu olsun açık olsun mafediyor beni
Yok canım benim normal oldu ama 6. Haftadan beri lekeler devam ediyor ara ara kanama da yaşadım hastanede yattım falan. Daha önce kayıplarım var diye ekstra tedbirli davranmamıza rağmen. Şimdi progestan iğne ve kapsül bide duphaston kullanıyorum. Hep dinleniyorum ne işe gidiyorum ne ev işi yapıyorum kalkıp arada turluyorum sadece dolaşım için biraz sürüp geçiyor yine başlıyor. Bide annemin teyzesi var yaşı baya var ebelik yaptı çok uzun yıllar türlü türlü olaylar ve onlara uygun tarifler biliyor. Onun dediği bazı şeyleri uyguluyorum çok şükür iyi geliyor inanıyorum yani ben öyle kör topal gidiyoruz. Böyle riskli dönemi atlatsamda şükür. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Komedi programları film dizi takılıyorum evde iyi geliyor bunlar sana da öneririmMerhaba canım tüp bebek mi? Lekelenmelerin oluyor mu benimde oldu dün çok korktum bugün çamur gibi köyü dün ağrım vardı bugün yok şükür ama kanama görmek koyu olsun açık olsun mafediyor beni
Benimde daha önce kayıplarım var bu kanamalar moralimi çok bozuyor daha önce 3 tane kaybettimYok canım benim normal oldu ama 6. Haftadan beri lekeler devam ediyor ara ara kanama da yaşadım hastanede yattım falan. Daha önce kayıplarım var diye ekstra tedbirli davranmamıza rağmen. Şimdi progestan iğne ve kapsül bide duphaston kullanıyorum. Hep dinleniyorum ne işe gidiyorum ne ev işi yapıyorum kalkıp arada turluyorum sadece dolaşım için biraz sürüp geçiyor yine başlıyor. Bide annemin teyzesi var yaşı baya var ebelik yaptı çok uzun yıllar türlü türlü olaylar ve onlara uygun tarifler biliyor. Onun dediği bazı şeyleri uyguluyorum çok şükür iyi geliyor inanıyorum yani ben öyle kör topal gidiyoruz. Böyle riskli dönemi atlatsamda şükür. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Komedi programları film dizi takılıyorum evde iyi geliyor bunlar sana da öneririm
Korkma canım içerden eski kandır işte ne yazık ki bizim biraz hassasça geçiyor moral bozmamakta elde değilBenimde daha önce kayıplarım var bu kanamalar moralimi çok bozuyor daha önce 3 tane kaybettimşimdi bende yatıyorum işten izin aldım sağlıkla alalım inşallah kucağımıza. Çamur gibi aşırı koyu siyah gibi hatta
Çok iyi olur ya sorunca bize de söyler misin canım ben de soracaktım unuttum .
Ay ben de aynı canım ben de .canım tuzlu ekşi şeyler çekiyor .hele vişne suyu filan en çok içesim geliyor ama bulantıdan keyif alamıyorum yediğim içtiğim hiç bir şeydenSöylerim tabi canım bu arada tatlıdan ben de nefret ettim, oğlumda hep tatlı yemiştim oysaki bunda da erik tuza bandırıyorum nasıl o tuz iyi geliyor anlatamam
Şu an tamamen beni anlatıyorsun, diyorum ki sanki corona oldum, öyle değişik tuhaf bir hisAy ben de aynı canım ben de .canım tuzlu ekşi şeyler çekiyor .hele vişne suyu filan en çok içesim geliyor ama bulantıdan keyif alamıyorum yediğim içtiğim hiç bir şeyden
Amin amin amin bin kere amin allahım sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza inşallah hepimizKorkma canım içerden eski kandır işte ne yazık ki bizim biraz hassasça geçiyor moral bozmamakta elde değilama hep olumlu düşün bütün korku anlarını böl iyi düşüncelerle bebeğinle konuş hadi büyü anneni bu sefer sen kurtar de hem bişey diyim sana çoğu bilim kitabında üç kayıptan sonra genelde sağlıklı gebelik gerçekleşiyor yazıyor hiç canını sıkma normalimiz kanamalı lekelenmeli gebelikler olmaya başladı sadece bolca dinlen bol su iç hiç bişey olmayacak Allah’ın izniyle
İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaBenim tüp bebek ben de yaşadım kanama , maalesef insanı çok korkutuyor ama çoğu doktor için normal ve korkulacak bir durum yok çoğu kadın yaşıyormuş ilk trimestırda
ay bende öyleyim vişne, şalgam, tuzlu ayran su günde 1 bardak bile olmuyo midem kabarıyor doktora sordum ama yudum yudum iç dedi o bile olmuyorAy ben de aynı canım ben de .canım tuzlu ekşi şeyler çekiyor .hele vişne suyu filan en çok içesim geliyor ama bulantıdan keyif alamıyorum yediğim içtiğim hiç bir şeyden
su gerçekten sıkıntı, benim şükür bulantılar azaldı ama hala bir bardak suyu tek seferde içemiyorumay bende öyleyim vişne, şalgam, tuzlu ayran su günde 1 bardak bile olmuyo midem kabarıyor doktora sordum ama yudum yudum iç dedi o bile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?