- 23 Ekim 2024
- 3.786
- 5.936
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.421
İlk isimleri belli ama 2.seçmedik daha, ilk isimler kız veya erkek olsa kv kp isimleri olacakKizlar aklinizda isim varmi kime sorsam biz bekarken sevgiliyken isimler dusunmustuk diyorlar ben niye hic dusunmedim aceba
Zorla o kizi doguracaksinEşime çilek reçeli canım çok çekti alsana dedim gitmiş vişne reçeli almış. Senin canın ekşi bir şey istiyor ben biliyorum ondan çilek almadım diyorzorla ekşiye maruz bırakılanlarda ben
Hahhahaha ne yaparsanız yapın 2 isimli koymayın bence yaKizlar aklinizda isim varmi kime sorsam biz bekarken sevgiliyken isimler dusunmustuk diyorlar ben niye hic dusunmedim aceba
Aşkım 12+0’dan sonraCanım bu organ taraması için 12. Hafta diyorlar ya .11+ lar da mı gideceğiz 12+ larda mı
Aynen deli mi neZorla o kizi doguracaksin
dusunsenize hepimizin kiz bide birsey soracam siz sag mi sol taraftami hissediyorsunuz bebisiçok heycanlı bi bekleyiş ya bakalım daha cok kızı olan mı oğlu olan mı çıkcak
Yediğimede karışıyorEşime çilek reçeli canım çok çekti alsana dedim gitmiş vişne reçeli almış. Senin canın ekşi bir şey istiyor ben biliyorum ondan çilek almadım diyorzorla ekşiye maruz bırakılanlarda ben
Kiz tek isim koyun 2 isim neİlk isimleri belli ama 2.seçmedik daha, ilk isimler kız veya erkek olsa kv kp isimleri olacakeşim heves etmiş yok demedim bende, Allahtan isimleri güzel
Tamam seni eledik enisteye gore sen kiz annesisinAynen deli mi neyatıyorum diyorım oh oh iyi diyor oğlanda hiç yatmazmışım :)))
aşkım biz anlaştık ilk isim eşimde 2.bendeKiz tek isim koyun 2 isim ne
Saglikla isimleriyle buyusunler ozamanaşkım biz anlaştık ilk isim eşimde 2.bendebizimkilerde herkes 2 ismli ona alışmışlar
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalımda isim kolaySaglikla isimleriyle buyusunler ozaman
Şimdiden kızım kızım diye seviyor üzülecek haberi yok ben erkek hissediyorum çünkü :)Tamam seni eledik enisteye gore sen kiz annesisin
Ay dur hayallerini yikmaŞimdiden kızım kızım diye seviyor üzülecek haberi yok ben erkek hissediyorum çünkü :)
Canım o nasıl hissediliyorAy dur hayallerini yikmabacim sen sag mi soldami hissediyorsun
Bi taraf agri yapar kasik agrisi daha cok sagmi soldami hissediyorsunCanım o nasıl hissediliyorben bir şey hissetmiyorum
Genelde sağda oluyorBi taraf agri yapar kasik agrisi daha cok sagmi soldami hissediyorsun
Genelde sağda oluyor
Tek erkek seninki geliyormuş grubaBende niye soldayms gibiherkes sag gbi hssediyorms
benimkide kızım diye seviyor sonra diyorum bak oğlandır umut etme diyorumŞimdiden kızım kızım diye seviyor üzülecek haberi yok ben erkek hissediyorum çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?