- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.441
Ay dur esim gibi solda olunca erkekmiymisTek erkek seninki geliyormuş gruba
Oğlunu küstürecekbenimkide kızım diye seviyor sonra diyorum bak oğlandır umut etme diyorum
Kanka şimdi herkesin belirtisi bir hissedilen sağ, bir tek seninki farklıAy dur esim gibi solda olunca erkekmiymis
Ya sizin erkekseeKanka şimdi herkesin belirtisi bir hissedilen sağ, bir tek seninki farklı
Aşko usg resmin varsa at chatgptye soralımYa sizin erkekseekiz konu acio soracam nasil konu aciliyor burdan
küstü bile bence hahahahaOğlunu küstürecek
Kiz daha ayin 23 gitcm kalp atsini duycm yeni insallahAşko usg resmin varsa at chatgptye soralım
Bence de yaa okullarda herkeste iki isim var, tek isimciym ben deKiz tek isim koyun 2 isim ne
Bide yeni nesil isimler ve herkesin ismi ayniBence de yaa okullarda herkeste iki isim var, tek isimciym ben de
Acile git yda ozele varsa yakindan Allah korusun kotu dusunmeYa arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Canım benim Allah rızası için iyi bir özele git, böyle olmaz en azından usg iyi 7.haftana gelmişsin nerdeyse kesin bir şey söylerler, gerekirse yatış verirler bebeğini seninle kalması için elinden gelenini yapar iyi bir özel, lütfen evde perişan etme kendini, biz önemleri alalım gerisi AllahtanYa arkadaşlar benim durumum kötü gidiyor, âdet ağrısı gibi ağrım var demiştim ya, kıpkırmızı ilk gün âdet kanaması gibi kanamam da başladı. Galiba bebeğim gidiyor, kabul etmek istemesem de durum onu gösteriyor.
Kuzum cok sağol. Bugun sabahtan beri yatiyorum karnim agriyordu. Bide uyku hali var ama uyuyamiyorum.babylovee canım iyimisin yoksun bu gün buralarda
Ay çok şükür aşkım yazmayınca korktum dünde ufak lekelenmen vardı, iyi yapmışsın dinlen güzelce, uyumasanda gözlerini kapatmak iyi gelirKuzum cok sağol. Bugun sabahtan beri yatiyorum karnim agriyordu. Bide uyku hali var ama uyuyamiyorum.
Ay herkes mide bulantilarindan sikayetci bende birsey yok. Sende de yoktu sanki basladi mi sende
Karın ağrın acaba gaz olabilir mi canım, oda çok fena yapıyorKuzum cok sağol. Bugun sabahtan beri yatiyorum karnim agriyordu. Bide uyku hali var ama uyuyamiyorum.
Ay herkes mide bulantilarindan sikayetci bende birsey yok. Sende de yoktu sanki basladi mi sende
Ben de solda hissediyorumAy dur esim gibi solda olunca erkekmiymis
Ben de solda hissediyorumBen de solda hissediyorum
Valla ilk haftalarda sağdaydı kasık ağrım vardı, spnra sol ağrıdı şimdi 0 ağrı hadi çöz bakalımAy dur hayallerini yikmabacim sen sag mi soldami hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?