Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de 10+1im benim de göbeğim çıktı canım gaz Maz değil eminm çok güzel bir duygu

Sepidecim ben tup bebek grubundan seni orada goremedim buraya bakındım geldim peşine bizim bebisler pes peseydi ya merak ettim ne yaptin kac haftalik oldun belirtilerin var mi benim çok midem bulanmiyor ya bu normal mi acaba
Canım hoş geldin
Aşkım ben bu gün 8+1 oldum, en son cumartesi kontrol olmuştu haftasıyla uyumluydu her şeyi çok şükür , bulantım bu güne kadar hiç olmadı
Senin nasıl canım gittinmi kontrollere kaç haftalık dedi

Grubun ilk cinsiyet belli olmuş hayırlı olsun canım ama yukarda oy verenler neye göre sallamış bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. 6 ya da 7. Haftamdaydı sanırım aşırı derece yoğun bir kanamam oldu. Ciğer şeklinde 2 adet parça geldi. Hemen doktora gittik bebeklerimde sorun olmadığını söyledi doktorum. Sonrasında hemen progestan iğne başladık. Kanamam lekelenme şeklinde bir kaç gün daha devam etti. Şu anda 11. Haftam bitti. Çok şükür sıkıntısız ilerliyoruz. Bazen bazı gebeliklerde böyle olabiliyormuş. Herhangi bir sebep göstermediler hatta ultrason da kanama alanım bile yoktu benim. İnşallah sen de sorun yaşamazsın tedirgin olma.

Ay çok geçmiş olsunn bahçeli ev öyle bende çamaşırları dışarı asarsam hep silkeleye silkeleye koyuyorum burasıda ağaçlı bir apartman geliyor yani bir şeyler
Valla benimde çıktı ama şişkinlik diye düşünüyorum daHa erken ama ilk hamileliği olmayanların daha erken çıkabilir :)
Bu gece rüyamda sarışın yeşil gözlü bir erkek bebek vardı kucağımda. Hayır olsun. Esmer bir kız doğuruyormuşum
Heh bak unutma o yeşil gözlü cocuğuuu
Ahahaa valla dayanamadım baktırdım kız olacak diyor bakalım doğru çakacak mı
Not alıyorum doğrumu görcezz :)))) hayırlısı tatlım
Ya ben aylar öncesinden kız bebek ekran resmi yapmıştım bu gebeliğim sürpriz oldu bakalım manifest yapmıştım tutacak mı acaba
Allahım bizim sayfa full kız istiyor sanki hepimizin oğlu olacak diyim ben sizeee
Grubun ilk cinsiyet belli olmuş hayırlı olsun canım ama yukarda oy verenler neye göre sallamış bilmiyorum
Aaa bende yeni fark ettim 16 kişi oy vermişşş
Ha aşko oylamayı bilmiyorum neye göre yapıyorlar ben tabloyu diyorsun sandım affet
Halkı yanlış yönlendiriyorsunuzz yahu erken seçim yok kızlar oylamayın orayı

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim kanama alanım vardı ama geçtiğini söylemişlerdi. Yorgunluktan olduğunu ummak istiyorum. Yarın kontrole gideceğim zaten. Size de çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah, yarında güzel haberler alırsınız umarım bol bol dinlenin

Benim de ara ara oluyor. Ama bunun çok normal olduğunu söylüyor doktorum. Stres yapmayın. Her şey yolundadır.

Oh çok şükür canim benim de maşallah bi sıkıntı yok bulantim filan da yok sanki onu bekliyorum ya kendi tup bebek doktoruma göre bugün 7+6 haftaligim geçen bi devlet hastanesine gittim kan testleri için orada da baktılar oraya göre şu an 8+ 6 yim tam 1 hafta fark çıkmıştı daha sonra da kendi doktoruma gitmedim daha o fark neden oluyor acaba bi iki kişide de okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…