- 1 Aralık 2022
- 2.420
- 3.720
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.561
Kızlar idrarınız bulanık mı oluyor hamilelik öncesi normaldi benim ama şimdi bulanık görünüyor yanma falan yok ama bilemedim internette baktığımda olabileceğini söylüyor
Hahaha benim en yakın 2 arkadaşım aynı dönemde gebe kaldı. İkisi de kız istiyordu erkek oldu. Onlara ziyarete gittikçe ayhh bu çocuklar napıyor diye gözüm korkuyordu. Birisi kediyi çamaşır makinesine saklamış sonra onu unutmuştuHarfiyen katılıyorum sana. Sağlıklı olsun tabi ilk isteğimiz o da hep kız annesi olmak istedim ama hep erkek hissediyorum çünkü çok kız istedim diye olmayacakmış gibi geliyor banaya da oğlu olanlara çok takılmıştım zamanında o yüzden başıma gelecek diye düşünüyorum
Yok zaten 6+3 de vajinal bakıldı gördük 7 haftada gittiğimde karından bakıldı vajinal bakmadı ama ultrason resiminde bile fark var cuma günü 7+4 oluyoruz biraz daha iyi çıkar mı acaba kalp atışı güçlenir mi ?Vajinal bakmasından dolayı tedirgin oluyorsan eğer hiç sıkıntı yapma bir sorun olmuyor.
ben verdim çıktı sonuçlar baktım bir sıkıntı göremedim ama inşallah geçicidir geçerBenim de bulanık canım, bu hafta zaten testler vereceğim onda da anlaşılır
Bende 6 haftalıkken duydum dediğiniz gibi çok derinden gelen bir kalp atışıydı. Nefesimi tutturdu o şekilde duyduk. Daha sonra 8.hafta kontrolünde gümbür gümbürdüYok zaten 6+3 de vajinal bakıldı gördük 7 haftada gittiğimde karından bakıldı vajinal bakmadı ama ultrason resiminde bile fark var cuma günü 7+4 oluyoruz biraz daha iyi çıkar mı acaba kalp atışı güçlenir mi ?
Ben toplam 4 muayene oldum hepsı vajinaldi. Hiç karından görünmedi. Kalp atışı 6+1 de vardı ama çok yavaş olduğu için duyulmadı. 6+5 net duyuldu.Kızlar iyi akşamlar, bebeğin kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz? Vajinal mi yoksa karından mi ?
Merak etme zamanla daha güçlü duyuyorsunuzYok zaten 6+3 de vajinal bakıldı gördük 7 haftada gittiğimde karından bakıldı vajinal bakmadı ama ultrason resiminde bile fark var cuma günü 7+4 oluyoruz biraz daha iyi çıkar mı acaba kalp atışı güçlenir mi ?
Bende ilk zamanlar ekmek domates peynir yiyordum ama sıkıldım artık ondan dacanım vallaha keşke sana önerebilceğim bişey olsa bende aynı durumdayım şuan okadar acım ki ama hiçbişey yiyemiyorum miğdem bulanıyoreve gidince belki sade beyaz peynir domates salatalık yerim yada turşu başkada bişey gecmiyor boğazımdan 11.haftama gircem iki gün sonra ama hala gecmedi
Allah kolaylık versin çalışırken düşünemiyorum bileHerkese merhabalar. Aranıza bende katıldım. 14 mart son adet tarihi. 4 haftalık iken öğrendim. Sonrasında kanamam oldu. Progestan kullandım biraz. Ama sonrasında ağır geldiği için bıraksam olur mu dedim. Kanaman yoksa kullanmayabilirsin dedi. Şuan 8+3 hamileyim. Kalp atışını 6 haftalıkken duydum. 9 Mayısta herşey yolundaydı. 1 ay sonraya tarama testleri için randevu aldım. İlk çocuğum olacak. 31 yaşındayım. Çalışan bir anneyim. Mide bulantılarım çok kötü. Prilam Dr kullanıyorum. Bu cephede durumlar böyle
Yorumunuzu aaa bu ben diye okudum. Gerçekten sizden farkım yok. Aşırı fenayım. Birde çalışıyorum. Bulduğum her yerde öğürme isteği ile boğuşuyorum. Kendimi tuttukça gözlerim yaşarıyor. Cidden fenalardayım
Valla biz bu merakla cinsiyet öğrencez diye organ mafyası eline bile düşerizArkadaşlar ınstada cinsiyet tahmin eden sayfalar var. Onlara yazıp doğru sonuç alanınız var mı
Dilerim ilk cocuklarınız kız olsun sonra erkek olsun,ilki erkek olunca insan bir daha yapamıyor cesaret edemiyorHahaha benim en yakın 2 arkadaşım aynı dönemde gebe kaldı. İkisi de kız istiyordu erkek oldu. Onlara ziyarete gittikçe ayhh bu çocuklar napıyor diye gözüm korkuyordu. Birisi kediyi çamaşır makinesine saklamış sonra onu unutmuştuArkadaşta elimi yıkarken bir baktım makine kapağı tırmalayan kedi. Yazık havasız kalmıştı. Dedim oha bu nasıl akıl Arkadaşım kediyi ailesine göndermişti
Evet cnm ilk gebelik suan 10+6 kontrol 23 unde ❤Bendede aynı canım endiseleniyir insan ilk gebelik mi seninde kotrol ne zaman
benim de en başından beri solda , ultrasonda da hep sol kasiktan gorunuyor, ben burada erken cinsiyet kan testi yaptim, erkek cikti, tatlı hic istemiyorum hep tuzlu eksi çekiyor canim, mide bulantım cok az , erkek icin sorusu olanları alabilirimTek erkek seninki geliyormuş gruba
Aaabenim de en başından beri solda , ultrasonda da hep sol kasiktan gorunuyor, ben burada erken cinsiyet kan testi yaptim, erkek cikti, tatlı hic istemiyorum hep tuzlu eksi çekiyor canim, mide bulantım cok az , erkek icin sorusu olanları alabilirim
Aldım kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?