Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Hoşgeldiniz
Oğlumda hep önden gitti 1 hafta ileriydi ölçüleri ultrasona göre iri ve uzun bir bebek oldu bilmiyorım onla ilgili ama ileri olmasının bir sıkıntısı yok, bu dönemlerde 1hafta geride olabiliyor minikler ya tamamen dr ölçüm hassasiyetine göre değişiyor :)

Aşkım çok şükür çok sevindim bekleme bulantıyı asla burda kızlar neler çekiyorlar
Sen benden bir gün sonra transfer oldun ya 2 dr tutturamamış 7+6 çok geri, 8+6 çok ileri sen bana adet tarihini kaçıncı gün embriyosu, birde transfer tarihini yazarmısın

Kızlar bilgi amaçlı paylaşmak istedim sizinle, ben nipt testini araştırdım, natera ve eurofins arasında kalmıştım, eurofins’ta karar kıldım, çünkü nateradan biraz daha İLERİ teknolojiyle çalışıyorlarmış şimdi bilgi verdiler. Biomins laboratuvarına yollanıyormuş fransada, avrupada en iyi lab’lardan biriymiş, en geniş kapsamlı bebekte 100 tane genetik bakıyorlarmış. Cinsiyet tr’de yasal olmadığı için takip dr’a bilgi veriyorlarmış. 10.haftada itibaren yaptırabiliyoruz, sahada hemşireler eve gelip kan alıyorlarmış direk, acıbadem hastaneside onlarla çalışıyormuş ordan öğrendim. 10 gün içinde sonuçlar elimize ulaşıyor tatil haftasonu bayram farketmeksizin. En geniş kapsamlı olanı 500€. İstersen tl, euro, dolar hangi bazda ödemek isterseniz alıyoruz dediler. Umarım işinize yarar bilgi

hep mi azdı bulantın yoksa yenimi azaldı? ve kilo aldınmı ilk 3 ay? birdee sac dökülmen felan oluyormu?

Bende iki oğlan var bu kafa bı oğlanı daha kaldırmaz bence

Kızlar 10 haftalık hamileyim. İki hafta sonra fetal dna testi yaptırabilirsin dedi doktorum. İkili tarama yaptırmak yerine bunu yaptırırım ama test yaptırsam mı yaptırmasam mı bilemedim. Ben bişeyi öğrensemse bebeğimi aldırmıycam sizce gerekli mi bu testler

Yani bence bu aldırmak ve aldırmamaktan daha çok en azından Allah korusun bir şey varsada hazırlıklı olmanız açısından iyi bir şey. Durumunuz el veriyorsa yaptırmak bana mantıklı geliyor. Birde sadece down bakılıyor diye düşünmeyin, cinsiyetle alakalı şeyler var, mesela kromozomlar 46mı 45mi, az mı çokmu, En azından belkide anne karnında müdahale edilebilir bir şey çıkabilir, Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

Son düzenleme:
Kızlar bir saat sonra kontrolüm var heyecanla karışık korku yaşıyorum kötü bişey duymaktan korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim gelişimi güzeldir umarım dua edin bana da
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Kızlar bir saat sonra kontrolüm var heyecanla karışık korku yaşıyorum kötü bişey duymaktan korkuyorum inşallah güzel haberlerle gelirim gelişimi güzeldir umarım dua edin bana da
Güzel haberlerle gel inşallah insan hem kontrole gidip bebişi daha sık görmek istiyor hem de olumsuz bir şey duyarsam diye strese giriyor karışık bi duygu

Bende ne olursa olsum aldırmam
ama bu test cok onemli yani benim icin onemli vefat eden bir kizim var onun vakasi 4 bin dogumda bir rastlanan bir vaka benim başıma 2 defa geldi oglumda da ayni vakaya rastlanıldı riskli gebeyim o yuzden kesinlikle yaptırıcam
bu test sonucunda sadece aldırma teklif etmiyorlar anne karnında bircok mudahale yapıp hatta ameliyat bile yapıyorlar o yuzden istedim ben yani elden ne gelirse yapılıcak oyle soyledi benim doktorum da hatta baya bi ornekte anlatti yaptiklari ameliyatlardan bahsetti o yuzden ben yaptırmak istiyorum

Bende nateradan 450 usd fiyat aldım. Yaptırsammı 2 li test yeterlimi karar vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…