- 2 Aralık 2023
- 235
- 241
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.661
Yapmak isteme sebebim sadece yaş faktörü. Yoksa 2 li testte yapılan testler benim için yeterli.Yapmaman için ve yapman için sebepler nelerseni arada bırakan canım
Çok geçmiş olsun canım benim, kelimeler yetersiz ne desek boş, Allah en tez zamanda hayırlısıyla yerini doldursunArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Kese durduğu için kürtaja aldılar , 2 saat oldu çıktım , hastanedeyim hâlâ.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Amin inşallah, çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım benim, kelimeler yetersiz ne desek boş, Allah en tez zamanda hayırlısıyla yerini doldursun
Ben 4 kilo vermişim5 kilo aldım çok mu
Canım çok geçmiş olsun..Arkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Sağol canım, inşallah çabuk toparlanırım.Canım çok geçmiş olsun..
İnşallah rabbim sana eşine çok güç versinSağol canım, inşallah çabuk toparlanırım.
Ya bir sayfa var benimde önüme düşüyor ona mi baktirdinz acabaAhahaavalla dayanamadım baktırdım kız olacak diyor bakalım doğru çakacak mı
Amin inşallah canımİnşallah rabbim sana eşine çok güç versin
çok geçmiş olsun canım, inşallah yeni gruplarda hemen görürüz seni, hayırlısıyla gelecek bebeğin, şimdilik dinlen yeni bebişe hazırlansın vücudunArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Ben dikkat etmeye çalışsam da durduramıyorum kilomu inanın abartı da yemiyorum, galiba üçlü rakamları görcem :) açıkcası hamileliğim iyi geçsin bebiş sağlıklı olsun kiloyu hallederiz :)Ben 4 kilo vermişimaman yine de dikkat edin kızlar ,6. Aydan sonra daha fazla alınıyor çünkü ben oğlumda 6. Aya kadar 2 kilo almıştım 6. Aydan sonra ödemlerle birlikte 12 kilo aldım ama acayip ödem vardı bende
Acını kalbimde hissettim. Allahım tez vakitte hemen sağlıklı çocuklarla kucağını doldursun dilerim ki. 3 kez yaşadım. Hepimiz yaşıyoruz yaşadık üzülme diyemem acını yaşa ama nolur isyan etme nolur ümidini kaybetme. Allahım çok büyük emin ol tez vakitte sevindirecekArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Çok geçmiş olsun canım benim. Allah sabır versin.Arkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Masallah canım benim yüksek çıktı bi de idrar kültür testi ver dedi onu bekliyoruz eğer yüksekse antibiyotik başlarız dedi bol su iç dediCanım onun için ilaç başlamazlar bol su içmen lazım hamilelerde öyle attırmaya çalışıyorlar eğer ileri seviyede değilse. Benim sonuçlar çıktı ama daha dr gitmedim, uygulamadan görüp takip ediyorum sonuçları referans aralığıyla uyumlu çıkıyor hepsi
Sağol canım Allah razı olsun, çok ağladım ama şimdi biraz daha iyiyim sakinlestim.Acını kalbimde hissettim. Allahım tez vakitte hemen sağlıklı çocuklarla kucağını doldursun dilerim ki. 3 kez yaşadım. Hepimiz yaşıyoruz yaşadık üzülme diyemem acını yaşa ama nolur isyan etme nolur ümidini kaybetme. Allahım çok büyük emin ol tez vakitte sevindirecekcanım benim Allah yardımcın olsun
Sağol canım amin inşallahÇok geçmiş olsun canım benim. Allah sabır versin.
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebek verecektir hiç üzme kendini inşaallah bı dahaki sefere çok çok mutlu olursunArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak boş gebelik falan da değilmiş inşallah yakın zamanda güzel haberini tekrar alacağız inanıyorum ben. kendine çok dikkat etArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Evet nasipten ötesi yalan…Vardır Rabbim’in bir bildiği. Sınav dünyası. Sabır etSağol canım Allah razı olsun, çok ağladım ama şimdi biraz daha iyiyim sakinlestim.
Napalim kısmet değilmiş, nasip de ne varsa o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?