Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok geçmiş olsun canım benim, kelimeler yetersiz ne desek boş, Allah en tez zamanda hayırlısıyla yerini doldursun

Canım çok geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım, inşallah yeni gruplarda hemen görürüz seni, hayırlısıyla gelecek bebeğin, şimdilik dinlen yeni bebişe hazırlansın vücudun

Ben dikkat etmeye çalışsam da durduramıyorum kilomu inanın abartı da yemiyorum, galiba üçlü rakamları görcem :) açıkcası hamileliğim iyi geçsin bebiş sağlıklı olsun kiloyu hallederiz :)

Acını kalbimde hissettim. Allahım tez vakitte hemen sağlıklı çocuklarla kucağını doldursun dilerim ki. 3 kez yaşadım. Hepimiz yaşıyoruz yaşadık üzülme diyemem acını yaşa ama nolur isyan etme nolur ümidini kaybetme. Allahım çok büyük emin ol tez vakitte sevindirecek canım benim Allah yardımcın olsun

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah sabır versin.

Masallah canım benim yüksek çıktı bi de idrar kültür testi ver dedi onu bekliyoruz eğer yüksekse antibiyotik başlarız dedi bol su iç dedi

Sağol canım Allah razı olsun, çok ağladım ama şimdi biraz daha iyiyim sakinlestim.
Napalim kısmet değilmiş, nasip de ne varsa o.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebek verecektir hiç üzme kendini inşaallah bı dahaki sefere çok çok mutlu olursun

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak boş gebelik falan da değilmiş inşallah yakın zamanda güzel haberini tekrar alacağız inanıyorum ben. kendine çok dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…