Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim çok geçmiş olsun eşine ve sana sabırlar diliyorum
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden güzel haberler alırsın. Kendine dikkat et dinlen bol bol..

Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çok üzüldüm mesajını şimdi gördüm geçmiş olsun

Kızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim doktor baktı bebek oluşmuş dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı kesenin şekli normal mi sizce bi sorun var mı bende çift rahim var biraz tedirgin oluyorum düşük riskinden

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3584.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_3586.webp
    31 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_3585.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 59
Çok üzgünüm kaybın için. Lütfen olumsuzluğa kapılma. Sağlıklı sorunsuz doğum yaptıktan sonra bile ikinci gebeliğinde böyle durumlar yaşayanlar var. Allah gönlüne ferahlık versin

Merhaba herkese. Ben de dün gittim kontrole, kanama alanım kapanmış, zaten alıntı gelmiyordu düzenli progestan kullandıktan sonra. Yine de tedbiren 2 hafta daha kullanıcam bir sonraki kontrole kadar. Ense kalınlığını ölçtü doktorum 1.2 yazmış ama yorum yapmadı. Şimdi baktım normal sınırlar içindeymiş. Fetal DNA düşünüyor musun dedi, evet dedim, anlaşmalı olduğu yerin broşürünü verdi. Haftaya Salı kan vericem. Regl tarihimi bir hafta öne çekti, önden gittiği için, sanırım erken döllenme. annabelica sat 1 Mart oldu canım, bdt ise 06.12.2025 oldu. Tabii sezaryen olduğu için sanırım Kasım annesi olacağım ben.

Maşallah canım ne güzel geçmiş kontrolün darısı başımıza,eskiden sanki bu ense kalınlığı sadece 2li de ölçülüyordu şimdi rutinde ölçülüyor ne güzel. Fetal dna için fiyat aldın mı peki canım?

Çok teşekkür ederim, umarım herkesin kontrolü güzel geçer fetal DNA için normal fiyatı 17 bin, benim hoca için 15400 tl dediler. Yerli bir firma sanırım.

Canım rabbim en afiyetli en sağlıklı en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Kiz niye söylemiyorsun bu haber böyle mi verilir listeye yazalım cinsiyeti belli olan ilk bebişimiz
hahah söylememiş miydim ya söylemiştim sanki söyledim sandim belki de, bugünlerde yaptıgım hic bir seyden emin degilim 10 gun icinde ofise giderken bilgisayarımı 2 kere evde unutmuş insanim evet acilisi ogluşumuzla yaptikkk

hep mi azdı bulantın yoksa yenimi azaldı? ve kilo aldınmı ilk 3 ay? birdee sac dökülmen felan oluyormu?
benim bulantım hep azdi yani ara ara var evet ama istahimi yemeyi falan etkilemedi, bende kronik kabizlik var o nedenle yediğime içtiğime zaten onceden de dikkat etmek zorundaydım bu 3 ayda da hep ettim kilo almadım ama siskinlik ve gaz var bolca. sac dökülmesi de olmadi bende.

Allah sabır versin. Daha sağlıklısı nasip olsun insallah en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…