- 23 Ekim 2024
- 3.786
- 5.936
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.681
Çok geçmiş olsun canım benim inşallah sonucun iyi çıkarda ilaçsın geçirirsinMasallah canım benim yüksek çıktı bi de idrar kültür testi ver dedi onu bekliyoruz eğer yüksekse antibiyotik başlarız dedi bol su iç dedi
Canim çok geçmiş olsun eşine ve sana sabırlar diliyorumArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Kese durduğu için kürtaja aldılar , 2 saat oldu çıktım , hastanedeyim hâlâ.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Tmm o zaman hiç elleme ama senin ki erkek ben eminimAşko ben 3 hafta sonra inşallah doğrumasyon için basayım
Al bendede o kadar kardeşim bendede iki tanr varBende iki oğlan var bu kafa bı oğlanı daha kaldırmaz bence
Yooo çok degil ne olck ben 6 kilo yu geçtim sayılır5 kilo aldım çok mu
Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çok üzüldüm mesajını şimdi gördüm geçmiş olsunArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Çok ağladım, çok üzüldüm, böylesi hayirliymıs demekten başka bir şey gelmiyor elden.
Mide bulantınız ne alemde ilaca devam ediyor musunuzBu prilam ben de ilk gün çok güzel hissettirdi bugün hiç bir işe yaramadı ya neden böyle oldu kullanan arkadaşlar etkisini görüyor mu
Çok üzgünüm kaybın için. Lütfen olumsuzluğa kapılma. Sağlıklı sorunsuz doğum yaptıktan sonra bile ikinci gebeliğinde böyle durumlar yaşayanlar var. Allah gönlüne ferahlık versinArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
Maşallah canım ne güzel geçmiş kontrolün darısı başımıza,eskiden sanki bu ense kalınlığı sadece 2li de ölçülüyordu şimdi rutinde ölçülüyor ne güzel. Fetal dna için fiyat aldın mı peki canım?Merhaba herkese. Ben de dün gittim kontrole, kanama alanım kapanmış, zaten alıntı gelmiyordu düzenli progestan kullandıktan sonra. Yine de tedbiren 2 hafta daha kullanıcam bir sonraki kontrole kadar. Ense kalınlığını ölçtü doktorum 1.2 yazmış ama yorum yapmadı. Şimdi baktım normal sınırlar içindeymiş. Fetal DNA düşünüyor musun dedi, evet dedim, anlaşmalı olduğu yerin broşürünü verdi. Haftaya Salı kan vericem. Regl tarihimi bir hafta öne çekti, önden gittiği için, sanırım erken döllenme.annabelica sat 1 Mart oldu canım, bdt ise 06.12.2025 oldu. Tabii sezaryen olduğu için sanırım Kasım annesi olacağım ben.
Çok teşekkür ederim, umarım herkesin kontrolü güzel geçerMaşallah canım ne güzel geçmiş kontrolün darısı başımıza,eskiden sanki bu ense kalınlığı sadece 2li de ölçülüyordu şimdi rutinde ölçülüyor ne güzel. Fetal dna için fiyat aldın mı peki canım?
İyi bari biraz avantajı olmuş size, şimdiden güzel neticelerin olsun canımÇok teşekkür ederim, umarım herkesin kontrolü güzel geçerfetal DNA için normal fiyatı 17 bin, benim hoca için 15400 tl dediler. Yerli bir firma sanırım.
Hangi firma acaba ? Yerli firmalari pek onermiyorlar ama sizinki hangisiÇok teşekkür ederim, umarım herkesin kontrolü güzel geçerfetal DNA için normal fiyatı 17 bin, benim hoca için 15400 tl dediler. Yerli bir firma sanırım.
Canım rabbim en afiyetli en sağlıklı en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallahArkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
hahah söylememiş miydim ya söylemiştim sanki söyledim sandim belki de, bugünlerde yaptıgım hic bir seyden emin degilimKiz niye söylemiyorsun bu haber böyle mi verilirlisteye yazalım cinsiyeti belli olan ilk bebişimiz
benim bulantım hep azdi yani ara ara var evet ama istahimi yemeyi falan etkilemedi, bende kronik kabizlik var o nedenle yediğime içtiğime zaten onceden de dikkat etmek zorundaydım bu 3 ayda da hep ettim kilo almadım ama siskinlik ve gaz var bolca. sac dökülmesi de olmadi bende.hep mi azdı bulantın yoksa yenimi azaldı? ve kilo aldınmı ilk 3 ay? birdee sac dökülmen felan oluyormu?
Allah sabır versin. Daha sağlıklısı nasip olsun insallah en kısa zamanda.Arkadaşlar ben yoğun kanama ve ağrıyla sabah acile geldim. Ayrıntılı renkli ultrason yapıldı.Doktor da muayene ettiğinde maalesef bebek ölmüş dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?