- 15 Mayıs 2022
- 1.752
- 2.210
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.721
Ay doğru kuzum oda öyle oluyordu ama baş dönmesi biraz şey yaptı beniCanım bence normal ya ben ev içinde bile ordan oraya yürüyünce soluk soluğa kalıyorum
Bu benCanım bence normal ya ben ev içinde bile ordan oraya yürüyünce soluk soluğa kalıyorum
Evet 56 kg hamıle kaldm suan 57.5Zayıf mı hamile kaldınız peki
Canım hatta uygulamada da baş dönmesi ve burun kanaması yaşayabilirsiniz diyordu şimdi sen söyleyince hatırladım normal sanırım ama çok etkilerde bi tansiyon baktırmakta fayda var tabiAy doğru kuzum oda öyle oluyordu ama baş dönmesi biraz şey yaptı beni
Ay niye böyle olduk yaaa vallahi kendimi çok aciz hissediyorum mutfaktan bişey almaya mecalim yok afedersin tuvaletim gelince üzülüyorum o kadar yolu nasıl gidicem diye ajsjsk ki ben normalde çok hareketliydim bu bebe beni tembel yaptıBu ben
Sağol canım benim şimdi bi uyuyayım direnmemde manasızCanım hatta uygulamada da baş dönmesi ve burun kanaması yaşayabilirsiniz diyordu şimdi sen söyleyince hatırladım normal sanırım ama çok etkilerde bi tansiyon baktırmakta fayda var tabi
Canım Ahmet hoca alanında en iyilerinden benim gözümde benim doktorum da o ona gitmek icn gün sayıyorum eğer bı sorun olsaydı direkt söylerdi endişe etme numarası varsa msjla sorabilirsin muhakkak her soruya cevap veriyorKızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim doktor baktı bebek oluşmuş dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı kesenin şekli normal mi sizce bi sorun var mı bende çift rahim var biraz tedirgin oluyorum düşük riskinden
Uyu uyu kuşum bende çok erken yatıyorumSağol canım benim şimdi bi uyuyayım direnmemde manasızsabaha kadar defalarca uyanıyorum bi kontrol edeyim yine de. Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişle?
Ayyy çok sağol canım içimi rahatlattın kötü bişey demedi zatenCanım Ahmet hoca alanında en iyilerinden benim gözümde benim doktorum da o ona gitmek icn gün sayıyorum eğer bı sorun olsaydı direkt söylerdi endişe etme numarası varsa msjla sorabilirsin muhakkak her soruya cevap veriyor
Senin bu usgyi instada da paylaşmışKızlar merhaba bugün keseyi görmeye gittim doktor baktı bebek oluşmuş dedi 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı kesenin şekli normal mi sizce bi sorun var mı bende çift rahim var biraz tedirgin oluyorum düşük riskinden
Ahh kıyamam yaa bebiş kalsiyumu çektikçe senin dişler sızlıyor sanırımKızlar benim burun kanaması tansıyon mıde bulantısı bir yana simdi de dis eti cekilmem ve ciddi sızı basladı on dıslerımde. Cıldırmak uzereyım
Ay evet bende gördüm canımSenin bu usgyi instada da paylaşmışbence herşey yolunda
Ayy iyi arkadaşlar iyi ki varlarUyu uyu kuşum bende çok erken yatıyorumbenim bulantılı geçiyor kuzum ya halsizlikte var gerçi bulantı ilacını bugün kullanmadım daha enerjiktim, ilaçta sersemletiyor. Bugün arkadaşım geldi sağolsun yemek vs yaptı bir şeyler yiyebilirsem iyi oluyorum ama iştahım hiç yok. Neyse geçecek diyip direniyorum
Fitil olarak alınca çok yan etkisi yok ama ağızdan kullanınca aşırı sersemletiyor uyku hali yorgunluk falan. Ben günde iki tane kapsül birde iğnesini kullanıyorum. ilk trimesteri böyle kapatıcam inşallah ikide gerek kalmaz. Sen neden kullanıyorsun?Kızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Ahh kuzum o kadar da isteyemem ki kimseden bişeyAyy iyi arkadaşlar iyi ki varlarkimi bulduysan yaptır yemeğini işlerini valla ben kim arasa ay uy çekiyorum gelip yapsınlar dayan hayatım çok az kaldı bebiş hızla büyüyor kısacık bir süre sonra sadece keyfi kalacak
Fitil çok akıntı yapıyormuş canım ama daha çok faydası oluyormuş hap olarak kullanırsan aşırı sersemletiyor baş dönmesi ve uyku yapıyorKızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?