Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay doğru kuzum oda öyle oluyordu ama baş dönmesi biraz şey yaptı beni
Canım hatta uygulamada da baş dönmesi ve burun kanaması yaşayabilirsiniz diyordu şimdi sen söyleyince hatırladım normal sanırım ama çok etkilerde bi tansiyon baktırmakta fayda var tabi

Canım hatta uygulamada da baş dönmesi ve burun kanaması yaşayabilirsiniz diyordu şimdi sen söyleyince hatırladım normal sanırım ama çok etkilerde bi tansiyon baktırmakta fayda var tabi
Sağol canım benim şimdi bi uyuyayım direnmemde manasız sabaha kadar defalarca uyanıyorum bi kontrol edeyim yine de. Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişle?

Kızlar benim burun kanaması tansıyon mıde bulantısı bir yana simdi de dis eti cekilmem ve ciddi sızı basladı on dıslerımde. Cıldırmak uzereyım

Canım Ahmet hoca alanında en iyilerinden benim gözümde benim doktorum da o ona gitmek icn gün sayıyorum eğer bı sorun olsaydı direkt söylerdi endişe etme numarası varsa msjla sorabilirsin muhakkak her soruya cevap veriyor

Sağol canım benim şimdi bi uyuyayım direnmemde manasız sabaha kadar defalarca uyanıyorum bi kontrol edeyim yine de. Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişle?
Uyu uyu kuşum bende çok erken yatıyorum benim bulantılı geçiyor kuzum ya halsizlikte var gerçi bulantı ilacını bugün kullanmadım daha enerjiktim, ilaçta sersemletiyor. Bugün arkadaşım geldi sağolsun yemek vs yaptı bir şeyler yiyebilirsem iyi oluyorum ama iştahım hiç yok. Neyse geçecek diyip direniyorum

Ayyy çok sağol canım içimi rahatlattın kötü bişey demedi zaten ama her şeye tedirgin oluyoruz inşallah sağlıkla geçer hepimizin

Senin bu usgyi instada da paylaşmış bence herşey yolunda

Kızlar benim burun kanaması tansıyon mıde bulantısı bir yana simdi de dis eti cekilmem ve ciddi sızı basladı on dıslerımde. Cıldırmak uzereyım
Ahh kıyamam yaa bebiş kalsiyumu çektikçe senin dişler sızlıyor sanırım doktoruna danışsana kuzum belki kalsiyum takviyesi verir

9+0 oldum tam. Bulantım bi tık azaldı sanki. Kızımda da 9da azalmaya başlamıştı. Hadi inşallah bitecek bu kabus. Çok yoğun bir gün geçirdim şimdi okuyabildim mesajlarınızı kızlar. Yarın daha aktif olurum belki şu an gözlerimi zor açık tutuyorum. Öptüm hepinizi

Ayy iyi arkadaşlar iyi ki varlar kimi bulduysan yaptır yemeğini işlerini valla ben kim arasa ay uy çekiyorum gelip yapsınlar dayan hayatım çok az kaldı bebiş hızla büyüyor kısacık bir süre sonra sadece keyfi kalacak

Kızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Fitil olarak alınca çok yan etkisi yok ama ağızdan kullanınca aşırı sersemletiyor uyku hali yorgunluk falan. Ben günde iki tane kapsül birde iğnesini kullanıyorum. ilk trimesteri böyle kapatıcam inşallah ikide gerek kalmaz. Sen neden kullanıyorsun?

Ahh kuzum o kadar da isteyemem ki kimseden bişey sağolsun kendisi çıkıp geldi ama bu süreç normal bir süreç değil istemek gerekiyor çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…