Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
cok gecmis olsun, her şeyde bi hayır vardir umutsuzluğa kapılma , umarım en dogru zamanda bebeğin gelir seni bulur

benimde ilk cocuğum oğlan ve aynı senin gibi bir hamilelik geçirmiştim ama şimdi hiç öyle değilde ondan soruyorum canım

Cellfy diye bir firma canım. Kafamı çok bulandırmak istemiyorum aslında, gördüm o yazılanları. Gün aldım ama bakayım şikayet var mı hakkında. Umarım sıkıntı yaşamam
Anladim canim tercih senin ama benim tavsiyem zaten bu test epey pahali bir test yaptirmisken en sikayet olmayanini tercih etmek daha mantikli gibi. Insallah güzel sonuclar alirsin kacinci haftanda yaptirmis olacaksin bu arada

Çok geçmiş olsun canım
Emin ol her şerde vardır bir hayır.
Tüp bebek tedavisi ile gerçekleşen ilk gebeliğim aynı senin gibi oldu. Çok üzüldüm. Üzülmemek elde değil ama yine de şunu biliyoruz ki sağlıksız gebeliği vücut devam ettirmezmiş. Takip ettiğim bir doktor buna şükretmeniz gerek hatta demişti. Devam edip ileriki haftalarda bu kaybı yaşamak ya da sağlıksız bir çocuk dünyaya getirmek çok daha zor olurdu. O yüzden vardır Rabbimin bir bildiği. Daha iyisini nasip edecektir sana inşallah. Bak ben şimdi ikizlerime hamileyim.
Rabbim sana da gönlündekini en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah

Ayy ucuz atlatmissin canim benim geçen sene babami isirdi zehirli 2 gün boyunca eli sisti ve yandi cok fena demisti bende banyomda bulmustum gecen yaz nerde geldi bilmiyorum apartmanda oturuyorum camasir auyuyla yikarken kokudan cikti galiba

Beyazyasemin canim nerelerdesin hic yazmiyorsun. Nasil geciyor hamilelik ? Gittin mi kontrole tekrar
Merhaba canım
Çoğu kişinin olduğu gibi ben de mesajları okuyup yazmaya mecali olmayanlardanım. Tam bulantılar azalmaya başladı derken bu sefer de çok ilginç baş ağrıları başladı. Okula gitmek de artık çok yoruyor ve huyum kurusun derslerde de yerimde oturamıyorum. En sonuncusu bugün olmak üzere üç kere lekelenme yaşadım. İlki avuç içi kadardı diğerleri daha az. Dün son defa tüp bebek doktoruma kontrole gittik her şey yolundaydı ve kan sulandırıcı sebep olabilir, bu haftalarda bu tarz lekelenmeler normal dedi.
Bu arada Ertuğrul hocadan doğum paketi yaptırdık ve haftaya kontrole gideceğiz inşallah
Sende durumlar nasıl?

Anladim canim bas agrilari bende de var. Vakitsiz anlarda birden bastırıyor. Kendini cok yorma ayakta kalmamaya calis canım madem lekelenmelerin de varsa. Progestan kullaniyor musun ?
Yaa sevindim canim hadi bakalim insallah hamileliklerimiz yolunda saglikla ilerler bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz bizimde kontrolumuz var haftasonu bizde bu haftasonu yapacagiz paketimizi kendisinden. Insallah hersey hep yolunda ilerler bir kez mi gittin sen Ertugrul hocaya? Sonra bir daha gittin mi

Canım benim tüp bebek olduğu için embriyo transferi olduğum günden beri kullanıyorum aslında progestan. İlk aylarda normalmiş zaten o yüzden çok tedirgin olmamaya çalışıyorum. Bir de Ertuğrul hoca şey demişti. Bu haftalarda artık kötü bir şey olması için çok fazla miktar kan gelmesi ve şiddetli ağrı olması gerekir demişti. Benim bugün mesela 1TL kadar kadar okuldan dönüşte gelmiş. Çok ayakta durmaya bağladım.
Geçen hafta Salı gitmiştik. 10 gün içinde paket alırsanız muayene ücretini düşeriz içinden demişlerdi o yüzden bu hafta Salı da paketi yaptırmak için uğradık ama doktora görünmedik. Haftaya görüşeceğiz inşallah

evet, ben de gecen haftasonu orta şiddetli bi kanama yaşadım, hala kahverengi lekelenmeler oluyor, benim doktorum da aynisini söyledi, regl gibi kanaman olursa ve agri eslik ederse o zaman ciddi bi sey olabilir, diger turlusu normal ilk 3 ayda korkma dedi.

Merhaba canım benimde tüp bebek lekelenme sonrası pıhtılaşma bozukluğum olmadığı için ve lekelenmeler olduğu için kan sulandırıcıyı kesti sen devam ediyor musun?

Merhaba canım benimde tüp bebek lekelenme sonrası pıhtılaşma bozukluğum olmadığı için ve lekelenmeler olduğu için kan sulandırıcıyı kesti sen devam ediyor musun?
Merhaba canım benim trombofili panelinde bir kaç gen heterozigot çıktı. Doktorum pıhtılaşma var diyemeyiz yatkınlık var diyebiliriz demişti. Şu an gittiğim perinatolog doktor da gerek yok dedi aslında ama tüp bebek doktorum tedbir amaçlı kullanmaya başlattı yine de. Bazıları hem corasprin hem de kan sulandırıcı iğne kullanıyor. Ben corasprin kullanmıyorum. Kullansaydım kestirecekti. Clexane iğne kullanıyorum ve ona devam etmemi söyledi. Kanama alanım hiç olmadı. İlk lekelenmem avuç içi kadar diğer ikisi 1TL kadar oldu. Miktar az olduğu için kestirmemiş de olabilir.

Ya kızlar ben bir aydan sonra ilk defa işe gittim bugün ki çokta çalışmadım 5 saat anca oda oturur vaziyette yani hatta gelip öğle arası bi saat kestirdim ama şu saat oldu gözlerimi açamıyorum şimdi aşşşırı bi baş dönmesi ve halsizlik var. Bir aydır yatmanın verdiği hantallıktan mı yoksa normal mi biliyor musunuz?

Baş dönmesi çok yaşamadım ama 1 2 saat dışarda dursam bile aşırı yorgun oluyorum bayılırcasına ani uyku bastırması oluyor hatta ama normal mi bende bilmiyorum

Canım bence normal ya ben ev içinde bile ordan oraya yürüyünce soluk soluğa kalıyorum

Baş dönmesi çok yaşamadım ama 1 2 saat dışarda dursam bile aşırı yorgun oluyorum bayılırcasına ani uyku bastırması oluyor hatta ama normal mi bende bilmiyorum
Ay dimi hayatım yani uyku hali halsizlik çok duydum ama resmen direniyorum şu an en azından 10u göreyim dedim ona da niye direniyorum bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…