Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canım benim aslında bi kanamam vs yok 5+4 üm çift rahim var bende düşük riski daha yüksek oluyor tedbir amaçlı verdi bugün keseyi gördü doktor kanama vs yok dedi progeastan ve multivitamin verdi sanırım tedbir amaçlı yani 5+4 betam 5 binlerde tahmini sence kese nasıl canım

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3586.webp
    31 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3585.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 43
Başım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyor

Ayy minicik daha ve çok iyi görünüyor maşallah canım benim çok erken diye sen endişelisin belki. tedbirle yaklaşarak devam etmen çok iyi hiç sıkma canını bu bebiş sağlıkla gelecek

Başım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyor
Canım benimde bugün kalp çarpıntısı başladı normal sanırm
Ya naifliğini severim valla alıştır kendinide çevrendekileri de şimdiye ve geleceğe yatırım
Bende senin tatlı dilini severim ay alışmışız kendi işimizi kendimiz görmeye birden insan ayak uyduramıyor ama yapıcam azmettim

Ayy minicik daha ve çok iyi görünüyor maşallah canım benim çok erken diye sen endişelisin belki. tedbirle yaklaşarak devam etmen çok iyi hiç sıkma canını bu bebiş sağlıkla gelecek
Ay inşallah ya ben sabah önce tıp fakültesine gittim ultrasona aldı doktor dedi kese şekli bozuk bu bebek sağlıksız sen eve git düşük yaparsın dedi ultrason ekranında hiçbişey görünmüyordu çok kötüydü cihaz doktorda beni çok üzdü azarlar gibi konuştu halbuki özel muayene olarak gitmiştim sonra ordan bi telaşla özele gttim gördüm keseyi Özelde doktor dedi kese gayet normal içinde bebekte var kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi cidden doktorun yaklaşımıda çok önemli bazıları sadece insanı üzecek şeyler söylüyor

Canım benimde bugün kalp çarpıntısı başladı normal sanırm

Bende senin tatlı dilini severim ay alışmışız kendi işimizi kendimiz görmeye birden insan ayak uyduramıyor ama yapıcam azmettim
Yaa canım benim yap hayatım kendi işini yapanın derdi bitmez derler bende çok inanırım rahatını düşün hep

Aşko sen hareket edince, ben + otururken derin derin nefes alıyorum sanki doğuma girecem

Kızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Ben 3 kez kullanıyorum günde yaklaşık bir ay olacak akıntı yapıyor sadece bende bazende uykusuzluk 6 haftalık olduk ama geceleri de gündüzleri de uykum hiç gelmiyor bazen progestan yapar yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…