- 10 Şubat 2024
- 1.014
- 1.368
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.741
Ben sabah 2 akşam 2 vajinal kullanıyorum. Yan etki görmedim açıkçası. Ağızdan alınınca yan etkiler kendini gösteriyor herhalde.Kızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Yaaa ay ayıp olmazsa sevindimYooo çok degil ne olck ben 6 kilo yu geçtim sayılır
Canım benim aslında bi kanamam vs yok 5+4 üm çift rahim var bende düşük riski daha yüksek oluyor tedbir amaçlı verdi bugün keseyi gördü doktor kanama vs yok dedi progeastan ve multivitamin verdi sanırım tedbir amaçlı yani 5+4 betam 5 binlerde tahmini sence kese nasıl canımFitil olarak alınca çok yan etkisi yok ama ağızdan kullanınca aşırı sersemletiyor uyku hali yorgunluk falan. Ben günde iki tane kapsül birde iğnesini kullanıyorum. ilk trimesteri böyle kapatıcam inşallah ikide gerek kalmaz. Sen neden kullanıyorsun?
Bende ilk kez az önce fitil olarak kullandım şimdilik bi yan etki yok bakalım sağlıkla oldun da yan etkiye razıyımBen sabah 2 akşam 2 vajinal kullanıyorum. Yan etki görmedim açıkçası. Ağızdan alınınca yan etkiler kendini gösteriyor herhalde.
Uyku halim çok oluyor zaten bu aralar fitil olarak kullan dedi doktor sabah akşamFitil çok akıntı yapıyormuş canım ama daha çok faydası oluyormuş hap olarak kullanırsan aşırı sersemletiyor baş dönmesi ve uyku yapıyor
Başım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyorYa kızlar ben bir aydan sonra ilk defa işe gittim bugün ki çokta çalışmadım 5 saat anca oda oturur vaziyette yani hatta gelip öğle arası bi saat kestirdim ama şu saat oldu gözlerimi açamıyorum şimdi aşşşırı bi baş dönmesi ve halsizlik var. Bir aydır yatmanın verdiği hantallıktan mı yoksa normal mi biliyor musunuz?
Doğru yol dogru yol sen ye bende yiyorumYaaa ay ayıp olmazsa sevindimyalnız olmadığımı bilmek sanki doğru yoldayım gibi hissettirdi
Ayy minicik dahaCanım benim aslında bi kanamam vs yok 5+4 üm çift rahim var bende düşük riski daha yüksek oluyor tedbir amaçlı verdi bugün keseyi gördü doktor kanama vs yok dedi progeastan ve multivitamin verdi sanırım tedbir amaçlı yani 5+4 betam 5 binlerde tahmini sence kese nasıl canım
Ya naifliğini severimAhh kuzum o kadar da isteyemem ki kimseden bişeysağolsun kendisi çıkıp geldi ama bu süreç normal bir süreç değil istemek gerekiyor çok haklısın
Kullandıktan sonra 1 saat yatmama rağmen akıntısı oluyor biraz tek olumsuz yanıBende ilk kez az önce fitil olarak kullandım şimdilik bi yan etki yok bakalım sağlıkla oldun da yan etkiye razıyım
Canım onu geçen doktor söyledi vücutta kan miktarı ve akışı artıyormuş çarpıntıların olabilir demişti ki ara ara yaşıyorum bendeBaşım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyor
Canım benimde bugün kalp çarpıntısı başladı normal sanırmBaşım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyor
Bende senin tatlı dilini severimYa naifliğini severimvalla alıştır kendinide çevrendekileri de şimdiye ve geleceğe yatırım
Canım çarpıntı artan kan basıncından gerçekleşiyormusBaşım dönmesi bendede çok var kalbimde çarpıyor
Ay inşallah ya ben sabah önce tıp fakültesine gittim ultrasona aldı doktor dedi kese şekli bozuk bu bebek sağlıksız sen eve git düşük yaparsın dedi ultrason ekranında hiçbişey görünmüyordu çok kötüydü cihaz doktorda beni çok üzdü azarlar gibi konuştu halbuki özel muayene olarak gitmiştim sonra ordan bi telaşla özele gttim gördüm keseyi Özelde doktor dedi kese gayet normal içinde bebekte var kalp atışı içinde 10 gün sonra gel dedi cidden doktorun yaklaşımıda çok önemli bazıları sadece insanı üzecek şeyler söylüyorAyy minicik dahave çok iyi görünüyor maşallah canım benim çok erken diye sen endişelisin belki. tedbirle yaklaşarak devam etmen çok iyi hiç sıkma canını bu bebiş sağlıkla gelecek
En güzeli canım benim 3dusukten sonra günde 6tane 3ogun yutuyorumUyku halim çok oluyor zaten bu aralar fitil olarak kullan dedi doktor sabah akşam
Yaa canım benimCanım benimde bugün kalp çarpıntısı başladı normal sanırm
Bende senin tatlı dilini severimay alışmışız kendi işimizi kendimiz görmeye birden insan ayak uyduramıyor ama yapıcam azmettim
Aşko sen hareket edince, ben + otururken derin derin nefes alıyorum sanki doğuma girecemAy niye böyle olduk yaaa vallahi kendimi çok aciz hissediyorum mutfaktan bişey almaya mecalim yok afedersin tuvaletim gelince üzülüyorum o kadar yolu nasıl gidicem diye ajsjsk ki ben normalde çok hareketliydim bu bebe beni tembel yaptı
Ben 3 kez kullanıyorum günde yaklaşık bir ay olacak akıntı yapıyor sadece bende bazende uykusuzluk 6 haftalık olduk ama geceleri de gündüzleri de uykum hiç gelmiyor bazen progestan yapar yazıyorKızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
Uyu kız uyu yorulmuşsun işteSağol canım benim şimdi bi uyuyayım direnmemde manasızsabaha kadar defalarca uyanıyorum bi kontrol edeyim yine de. Sen nasılsın nasıl geçiyor bebişle?
Sabah 2, akşam 2, yan etkisi akıntı yapıyor başka bir şey yokKızlar progestan fitil kullanan var mı günde kaç tane kullanıyorsunuz yan etkisi neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?