Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de son zamanlarda idrar kaçırma da başladı kendimi 8 9 aylık hamileler gibi hissediyorum sizde de var mı kızlar

goodheartedgirl çok geçmiş olsun canım rabbim sabır versin inşallah

Canim çok geçmiş olsun eşine ve sana sabırlar diliyorum
İnşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden güzel haberler alırsın. Kendine dikkat et dinlen bol bol..

goodheartedgirl rabbim sabırlar versin çok geçmiş olsun

Canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah çok üzüldüm mesajını şimdi gördüm geçmiş olsun

Çok üzgünüm kaybın için. Lütfen olumsuzluğa kapılma. Sağlıklı sorunsuz doğum yaptıktan sonra bile ikinci gebeliğinde böyle durumlar yaşayanlar var. Allah gönlüne ferahlık versin

Allah sabır versin. Daha sağlıklısı nasip olsun insallah en kısa zamanda.

cok gecmis olsun, her şeyde bi hayır vardir umutsuzluğa kapılma , umarım en dogru zamanda bebeğin gelir seni bulur

goodheartedgirl canım kaybın için çok üzgünüm en kısa zamanda sağlıkla tekrar nasip olur umarım
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için, dualarınız için ve geçmiş olsun dilekleriniz için..
Cikmadan bir kan testi yapıldı, doktor çıkabilirsin istersen dedi, eve geldik.
Bugüne kadar kalp atışını duyamadığım için hamile olduğuma inanamadigim gibi, şimdi de hamile olmadığıma inanamıyorum. Boşlukta gibiyim ama geçecek biliyorum.. sadece zamana ihtiyacım var..

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım benim, kelimeler yetersiz ne desek boş, Allah en tez zamanda hayırlısıyla yerini doldursun

İnşallah rabbim sana eşine çok güç versin

çok geçmiş olsun canım, inşallah yeni gruplarda hemen görürüz seni, hayırlısıyla gelecek bebeğin, şimdilik dinlen yeni bebişe hazırlansın vücudun

Çok geçmiş olsun canım benim. Allah sabır versin.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim en güzel zamanda sağlıklı bir bebek verecektir hiç üzme kendini inşaallah bı dahaki sefere çok çok mutlu olursun

Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bak boş gebelik falan da değilmiş inşallah yakın zamanda güzel haberini tekrar alacağız inanıyorum ben. kendine çok dikkat et
Eğer yorumlarını görüp de cevap veremedigim birileri varsa aranızdan kusuruma bakmayın ne olur. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. umarım zamanla hem fiziki hem psikolojik olarak kendime gelirim ve daha iyi , daha güzel, daha sağlıklı günlerde yine buralarda olurum.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, aslında burada çoğumuz aynı acıları paylaşıyoruz, şu an hiç bir daha içten gülmeyeceksin gibi geliyor ama inan zaman her şeyin ilacı 3-4 hafta sonra anca kendine gelirsin, unutma rahim mutluluktan besleniyor, bak ocak sonu şubat başı ağlıyordum, şu an tekrar hamileyim gülüyorum çok şükür sendede geçecek, yeni bebek için toparlayacaksın kendini

Ne güzel, maşallah..
Allah'ım sana ve buradaki tüm arkadaşlarıma sağlıklı bebisler sağlıklı doğumlar nasip etsin.
İyi kalpli insanlar topluluğu, her gününüz bir önceki gününüzden iyi olsun.

Dogru canim hoca bana da benzer seyler söyledi. Kan sulandiriciyi birakmani mi istedi senin ? Bana da baslamadi mesela. Bende homozigot mutant cikmisti bir degerim. Gerek yok kullanmaya demisti.
Hadi bakalim doktordan sonra yine haberleselim o zaman güzel saglikli haberlerle insallah. Sen son gittiginde kac haftaliktin canim

Canım onu geçen doktor söyledi vücutta kan miktarı ve akışı artıyormuş çarpıntıların olabilir demişti ki ara ara yaşıyorum bende

Canım benimde bugün kalp çarpıntısı başladı normal sanırm

Bende senin tatlı dilini severim ay alışmışız kendi işimizi kendimiz görmeye birden insan ayak uyduramıyor ama yapıcam azmettim

Canım çarpıntı artan kan basıncından gerçekleşiyormus
Yalnız degilmişim çok sagolun kızlar bunu duymak rahatlattı en azından rahat uyucam

Kilo ile ne alakası var bilmiyorum ama 60 kiloyum şu an.
Tamam canim normalmis kilon.
Ben fetal dna verdigimde , kilom yine vardi biraz o zmn yetkili kisi kilo kaynakli dna ayristirmada zorlanabiliyor bazen demisti. Gerek duyulursa yeniden kan alınıp tekrar bakiliyormus oyle durumlarda. Önden bilgilendirmisti beni. Ama benim kg senden fazlaydi ve dogru sonuc almistik 12.haftaydi bizimde test verdiğimizde.

Bilmiyordum canım bunu teşekkürler. Yani bir önceki gebeliğimde daha zayıftım şu an bir 5 kg fazlam var. Hayırlı sonuçlar alırım inş

Ahh kıyamam yaa bebiş kalsiyumu çektikçe senin dişler sızlıyor sanırım doktoruna danışsana kuzum belki kalsiyum takviyesi verir
En kısa zamanda gidicem kuzum sehir dışındayım cok zor oldu ıyıce hepımıze saglık diliyorum

Sat: 28 mart keseyi 5+3 de gördüm kalp atışını da 6+2 de duydum beni de ekler misiniz yaşım 32 ilk bebeğim

Benide eklemişsiniz sat= 19 mart kese=5+0 Kalp atışı = 7+4 şuan 8+2 kız hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…