- 1 Aralık 2022
- 2.420
- 3.723
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.861
Bugün çok yoğun canım bulantım daha önce bu kadar değildi 6. Haftaya girdim acaba ondan mı anlamadım
İnşallah bebişler sağlıklı olsunda gerisi hallolurBenim 6. Haftada çok bulantım vardı, iki tane ilaç kullanıyordum, azalacak inşallah
Asiri yuksek degil canim ama iste 5 max seviyesi. Bakalim yarin gittigimde soracagim aile hekimine. Duruma gore dahiliyeye giderim yine de.İllaki bir şeyler çıkıyor canım dur bakalım belki o kadar yüksek değildir. Önce aile hekimine göster bence o zaten gitmen gerekiyorsa yönlendirir
Vücut alışmaya başlıyor bi de ilaç içtiğin için geçiyordur. Tadını çıkar benceBen de öylr düşünüyorum canım, kusma değilde sürekli yutkunup öğürüyorumağlamaktan bir hsl olmuştum şükür azaldı, şimdi endişelenen arkadaşları anlıyorum böylr belirltiler azalınca insan gerçekten korkuyor acaba sorun mu var diyorsun neden belirtilerim gitti
Evet canım normal. Çok zorlarsa yemen içmen azalırsa doktorundan ilaç iste.Bugün çok yoğun canım bulantım daha önce bu kadar değildi 6. Haftaya girdim acaba ondan mı anlamadım
Ikimizde benzer seylere güvenmişizEvet canım kendinden emin olması bana da güven veriyor. Davranış ve tutumlarında hiç abartı ya da samimiyetsizlik de hissetmedim ben. İlk haftalarda bize de sık kontrol etmek istediğini söyledi ama biz biraz büyümüştük tabi ilk gittiğimizde o yüzden 12.hafta taramasından görüşmek istedi direkt.
Vücut alışmaya başlıyor bi de ilaç içtiğin için geçiyordur. Tadını çıkar bence
Geçmiş olsun canım inşallah önemsizdir. Bol bol su içAsiri yuksek degil canim ama iste 5 max seviyesi. Bakalim yarin gittigimde soracagim aile hekimine. Duruma gore dahiliyeye giderim yine de.
Hepimiz öyle aslında canım. Biz de bir kaç doktor gezdik ve son gittiğimiz doktor güven verince onunla devam etmeye karar verdik. İnşallah sen de en yakın zamanda içine sinen bulursunGeçen gittiğim doktorum 10 haziranda çağırdı özeldeydi. Ama ben 29 mayısa devletten bir doktora da randevu aldım denemek için ona sorarım. En başından tek doktorla takip etmek daha iyi deniyor ama ben bir türlü karar veremedim ne yapacağıma. Açıkçası özelde gittiğim doktor iyiydi aslında ilgilendi de ama kararsızım hala
Normal bulantıdan farklı bi de benim ara ara günün belli saatlerinde oluyor hiç güzel değil. Sürekli midesi karışıp kusanlara Allah yardımcı olsunAyy evet canım, neler çektim, inşallah böyle devam eder
Insallah canim , icebildigim kadar iciyorum vallahi. Havalar biraz ısınsa da daha rahat su icsem diyorum gercekten. Soguk havalarda hic su da icemiyorum ben.Geçmiş olsun canım inşallah önemsizdir. Bol bol su iç
İnşallah canımHepimiz öyle aslında canım. Biz de bir kaç doktor gezdik ve son gittiğimiz doktor güven verince onunla devam etmeye karar verdik. İnşallah sen de en yakın zamanda içine sinen bulursun
Normal bulantıdan farklı bi de benim ara ara günün belli saatlerinde oluyor hiç güzel değil. Sürekli midesi karışıp kusanlara Allah yardımcı olsun
Benim de öyle normalde günü 1 bardak suyla geçirirdim. Cildim kupkuru tabi bu yüzden. Ama hiç sevmiyorum su içmeyi nedense şişkinlik yapıyor gibi geliyor banaInsallah canim , icebildigim kadar iciyorum vallahi. Havalar biraz ısınsa da daha rahat su icsem diyorum gercekten. Soguk havalarda hic su da icemiyorum ben.
İnşallah hepimizin 12. Haftadan sonra tamamen kesilir prenses bi hamilelik geçiririzHep onlara dua ediyorum canım biliyor musun, gerçekten çok zor bir arkadaş vardı çok çıkarıyorum diyordu, yazık gerçekten, Allah yardımcısı olsun
Evet içinde işe yarayacak tüm vitaminler var şifa olsun canımDoktorum dün bana bunu verdi de memnun musun canım
Canım açlık şekerinin degeri ne tahlillerdeKızlar açlık şekerim 110 çıkmış. Yarin sabahta tokluk vercem. İnşallah normal aralikta çıkar yaa.. görünüşe göre bana seker yuklemesi testi yollari görünecek gibi duruyor..
Ay bende geçen hafta öyleydim canım çektiği anda kalkıp yaptım öyle bi iştahla yedim ki hala lezzetini unutamamKızlar birkaç gündür canım bir hamurişini (canınız çekmesin diye adını söylemiyorum) istiyor ama alıp yediğimi düşününce de midem bulanıyor gibi oluyor. Gece rüyamda yiyordum koca 1 tepsiaşermek mi oluyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?