Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
İllaki bir şeyler çıkıyor canım dur bakalım belki o kadar yüksek değildir. Önce aile hekimine göster bence o zaten gitmen gerekiyorsa yönlendirir
Asiri yuksek degil canim ama iste 5 max seviyesi. Bakalim yarin gittigimde soracagim aile hekimine. Duruma gore dahiliyeye giderim yine de.

Vücut alışmaya başlıyor bi de ilaç içtiğin için geçiyordur. Tadını çıkar bence

Ikimizde benzer seylere güvenmişiz doktorumuz iyi yaa gerçekten. Rahatlatıcı bir etkisi de var o da iyi geliyor insana.
Dogru canim senin bebisler büyümüş artik belki ondan seni direkt 12 de cagirdi. Bize de dedi çünkü kalbinin gelisimini takip edecegim diye. Sonra da 12.haftada detayli usg yapcaz dedi. Oy Allahım saglikla gelsin bebeklerimiz 12.haftada neler neler goecez hayali bile güzel

Hepimiz öyle aslında canım. Biz de bir kaç doktor gezdik ve son gittiğimiz doktor güven verince onunla devam etmeye karar verdik. İnşallah sen de en yakın zamanda içine sinen bulursun

Normal bulantıdan farklı bi de benim ara ara günün belli saatlerinde oluyor hiç güzel değil. Sürekli midesi karışıp kusanlara Allah yardımcı olsun

Hep onlara dua ediyorum canım biliyor musun, gerçekten çok zor bir arkadaş vardı çok çıkarıyorum diyordu, yazık gerçekten, Allah yardımcısı olsun

Insallah canim , icebildigim kadar iciyorum vallahi. Havalar biraz ısınsa da daha rahat su icsem diyorum gercekten. Soguk havalarda hic su da icemiyorum ben.
Benim de öyle normalde günü 1 bardak suyla geçirirdim. Cildim kupkuru tabi bu yüzden. Ama hiç sevmiyorum su içmeyi nedense şişkinlik yapıyor gibi geliyor bana şimdi mecburen içiyorum

Kızlar birkaç gündür canım bir hamurişini (canınız çekmesin diye adını söylemiyorum) istiyor ama alıp yediğimi düşününce de midem bulanıyor gibi oluyor. Gece rüyamda yiyordum koca 1 tepsi aşermek mi oluyor bu

Ay bende geçen hafta öyleydim canım çektiği anda kalkıp yaptım öyle bi iştahla yedim ki hala lezzetini unutamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…