Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
KIZLAR açil hangi erken gebelik testi markası iyi sonuç verir? Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi alıcak. Marka olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?
6 gün gecikmeyle erken teste gerek yok canım kaset test alsın. Ama erken gebelik istiyorsa illa predictor ya da awox derim ben. Kaset test için de big kit diye bir marka var kuruma bile çıkarmadı bende. İnşallah hamiledir

Çok normal benim de aynı şekilde. Şimdiden pantolonlarımın hiçbiri olmuyor sadece lastikli giyebiliyorum. Kimsenin böyle bi konuda fikir belirtmesine izin verme derim. Bu tarz insanlarla arana mesafe koy zamanla uzaklaşırlar

Susuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsam
Az az ama sık içmeye çalışsan birden mideni doldurmadan . Sürekli elinde bir şişen olsun yavaş yavaş iç. Eğer çok fazla sıvısız kaldığını düşünüyorsan serum desteği alabilirsin 10 günde 1 litre su çok çok az çünkü

6 gün gecikmeyle erken teste gerek yok canım kaset test alsın. Ama erken gebelik istiyorsa illa predictor ya da awox derim ben. Kaset test için de big kit diye bir marka var kuruma bile çıkarmadı bende. İnşallah hamiledir
çok teşekkür ederim canım bilgilerin için yazdıklarını ileticem arkadaşıma

Kızlar merhaba 7 haftalık gebeyim ultrason görüntümüz var bebiş daha susam kadar ama keseye göre cinsiyet oluyormu resim atsam anlayan var mıdır

Kızlar merhaba 7 haftalık gebeyim ultrason görüntümüz var bebiş daha susam kadar ama keseye göre cinsiyet oluyormu resim atsam anlayan var mıdır
Merhaba hayırlı olsun. Ben chatgpt ye yorumlatmıştım kese soldaysa kız sağdaysa erkek diyorlar

Kesin sonuç mu acaba yoksa değişebiliyormu yinede :)
Kesin değil canım bilimsel bir geçerliliği yok zaten bu tahminlerin eğlencesine yapıyorlar sacece. Nub teorisi diye bir şey var 10-11 hafta civarındaki usg den bakıyorlar o tutuyor diye biliyorum

Evet içmiyorum günde 1 bardak bile içmiyorum maalesef ben öyle deneyeyim bir ama içince kusuyorum midem bulanıyor .Ben bir serum taktırayım en iyisi .

Ay bende sadece elbise giyiyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…