- 4 Ekim 2024
- 3.230
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.901
6 gün gecikmeyle erken teste gerek yok canım kaset test alsın. Ama erken gebelik istiyorsa illa predictor ya da awox derim ben. Kaset test için de big kit diye bir marka var kuruma bile çıkarmadı bende. İnşallah hamiledirKIZLAR açil hangi erken gebelik testi markası iyi sonuç verir? Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi alıcak. Marka olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Bu marka iyi değil maalesefpeki arkadaşım bu markayı almış bi kac gün önce bu negatif sonuç vermiş, iyi değilmi bu marka canım?
Çok normal benim de aynı şekilde. Şimdiden pantolonlarımın hiçbiri olmuyor sadece lastikli giyebiliyorum. Kimsenin böyle bi konuda fikir belirtmesine izin verme derim. Bu tarz insanlarla arana mesafe koy zamanla uzaklaşırlarKızlar ben 6. Haftadayım ama sanki 4-5 aylık gibi karnım şişiyor yani daha çok afedersiniz gaz şişkinliği gibi haftasonu eşimin kuzeninın düğünü var oraya gidecez bütün elbiselerim çirkim duruyor moralim bozuldu herkes eleştirir zaten sevmiyorum çok onları ne yapsam
Az az ama sık içmeye çalışsan birden mideni doldurmadan . Sürekli elinde bir şişen olsun yavaş yavaş iç. Eğer çok fazla sıvısız kaldığını düşünüyorsan serum desteği alabilirsin 10 günde 1 litre su çok çok az çünküSusuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsam
çok teşekkür ederim canım bilgilerin için yazdıklarını ileticem arkadaşıma6 gün gecikmeyle erken teste gerek yok canım kaset test alsın. Ama erken gebelik istiyorsa illa predictor ya da awox derim ben. Kaset test için de big kit diye bir marka var kuruma bile çıkarmadı bende. İnşallah hamiledir
tamam söyledim bilgisi olur artıkBu marka iyi değil maalesef
MerhabaKızlar merhaba 7 haftalık gebeyim ultrason görüntümüz var bebiş daha susam kadar ama keseye göre cinsiyet oluyormu resim atsam anlayan var mıdır
Karından mı vajinal mi görüntüBöyle görünüyor şuan :)
KarındanKarından mı vajinal mi görüntü
Karından olunca tam tersi olur diyor chatgpt o yüzden kesen görüntüde sol gözüküyorsa aslında sağdaymış. Ramzi teorisine göre erkekKarından
Kesin sonuç mu acaba yoksa değişebiliyormu yinede :)Karından olunca tam tersi olur diyor chatgpt o yüzden kesen görüntüde sol gözüküyorsa aslında sağdaymış. Ramzi teorisine göre erkek
Kesin değil canım bilimsel bir geçerliliği yok zaten bu tahminlerinKesin sonuç mu acaba yoksa değişebiliyormu yinede :)
Kesin sonuç bilimKesin sonuç mu acaba yoksa değişebiliyormu yinede :)
Evet içmiyorum günde 1 bardak bile içmiyorum maalesef ben öyle deneyeyim bir ama içince kusuyorum midem bulanıyor .Ben bir serum taktırayım en iyisi .Az az ama sık içmeye çalışsan birden mideni doldurmadan . Sürekli elinde bir şişen olsun yavaş yavaş iç. Eğer çok fazla sıvısız kaldığını düşünüyorsan serum desteği alabilirsin 10 günde 1 litre su çok çok az çünkü
Aşkım ağlayacağım şimdiEvet içmiyorum günde 1 bardak bile içmiyorum maalesef ben öyle deneyeyim bir ama içince kusuyorum midem bulanıyor .Ben bir serum taktırayım en iyisi .
ya gercekten çok sağol herşeyi biliyorsun maşallahsöyledim arkadaşıma canım
Ay bende sadece elbise giyiyorum kaç gündürÇok normal benim de aynı şekilde. Şimdiden pantolonlarımın hiçbiri olmuyor sadece lastikli giyebiliyorum. Kimsenin böyle bi konuda fikir belirtmesine izin verme derim. Bu tarz insanlarla arana mesafe koy zamanla uzaklaşırlar
Kuzum sağlıklı olsun da valla razıyım napalım .sadece korkuyorum işte bir şey olursa diye böyle deAşkım ağlayacağım şimdine kadar zorladı seni bu sıpacık popodan ısırılmayı haketti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?