- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.881
Kötü bişey ya ses tonum değişti yemek yerken zorlanıyorumHamilelikten canım benim önceki gebeliklerim de de oluyordu şu anda da hala tıkalı
oluyor arada bende dekızlar afedersiniz ama böyle alt tarafında sızlama kasılma gibi şeyler hisseden var mı aranızda ?
Susuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsamoluyor arada bende de
Benimki biraz zahmetliydi hazır aldım mecburen. Yedim ama şimdi çarpıntı yaptıAy bende geçen hafta öyleydim canım çektiği anda kalkıp yaptım öyle bi iştahla yedim ki hala lezzetini unutamam
Ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum dvit omega folik asit magnezyum şuan 6+6 yım :)Kizlar selam, d vitaminim eksik cikti doktor damla verdi ama mide bulantim o kadar zorluyor ki damla kullanamiyorumSizler d vitamini takviyesi kullaniyor musunuz?
Hergün bol su içeneniz gerekir kendinizi zorlayın limonlu naneli fresh yap gerekirse aksi takdirse enfeksiyon olursun doktorum söylediSusuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsam
arada olması normalmiş ama çok az su içiyormuşsun doktor ne diyor bu durumaSusuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsam
İçmeye çalış diyor ama bulantıdan içemiyorum ki maalesefarada olması normalmiş ama çok az su içiyormuşsun doktor ne diyor bu duruma
kız boşver mucize bebeğin seninle bebişini düşün ne yapacaksın milletin konuşmasını, yani milletinde derdi mi yoktur senin göbeğini konuşuyorKızlar ben 6. Haftadayım ama sanki 4-5 aylık gibi karnım şişiyor yani daha çok afedersiniz gaz şişkinliği gibi haftasonu eşimin kuzeninın düğünü var oraya gidecez bütün elbiselerim çirkim duruyor moralim bozuldu herkes eleştirir zaten sevmiyorum çok onları ne yapsam
Ay bencede cidden çok tuhaf insanlar varkız boşver mucize bebeğin seninle bebişini düşün ne yapacaksın milletin konuşmasını, yani milletinde derdi mi yoktur senin göbeğini konuşuyor
Prodoctor canımKIZLAR açil hangi erken gebelik testi markası iyi sonuç verir? Arkadaşımın adeti 6 gün geçikti ve erken gebelik testi alıcak. Marka olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?
süper teşekkürler canımProdoctor canım
Ne demek canım güzel haber gelsin ondanda inşallahsüper teşekkürler canım
İnşallah canım çok tatlısın teşekkür ediyor arkadaşımdaNe demek canım güzel haber gelsin ondanda inşallah
peki arkadaşım bu markayı almış bi kac gün önce bu negatif sonuç vermiş, iyi değilmi bu marka canım?Prodoctor canım
peki arkadaşım bu markayı almış bi kac gün önce bu negatif sonuç vermiş, iyi değilmi bu marka canım?
ya gercekten çok sağol herşeyi biliyorsun maşallahYok hayatım bu markada iyi değil bunu arkadaşım denedi aynı gün iki test biri negatif biri silik erken gebelik testinde işe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?