- 23 Ekim 2024
- 3.786
- 5.936
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #5.921
Hiç bir şey olmaz canım Allah izniyle, en güçlü hamilelik belirtisi yaşıyorsun, serum alırsan belki biraz daha toparlarsın kendini inşallahKuzum sağlıklı olsun da valla razıyım napalım .sadece korkuyorum işte bir şey olursa diye böyle de
Öyle yapayım kuzum serum taktırayım dediğin gibi inşaallahHiç bir şey olmaz canım Allah izniyle, en güçlü hamilelik belirtisi yaşıyorsun, serum alırsan belki biraz daha toparlarsın kendini inşallahson bir hafta dayan
Aynen canım ben çok tecrübesizim ilk gebeliğim bu kadar erken karnım şişeceğini düşünmemeiştimÇok normal benim de aynı şekilde. Şimdiden pantolonlarımın hiçbiri olmuyor sadece lastikli giyebiliyorum. Kimsenin böyle bi konuda fikir belirtmesine izin verme derim. Bu tarz insanlarla arana mesafe koy zamanla uzaklaşırlar
Ya sen ilaç da kullanamıyorsun, ben ilaç kullanmayınca ruh gibiyim, sadece mide bulantısı da değil halsizlik falan da oluyor o etkiyle. Hiçbir şey yapamıyorum, prilamı bırakmaya korkuyorum valla. Allah yardım etsin sanaBen de dün tam 9+0 dim. Bulantım azalıyor yazmıştım. Uzun zaman sonra normal bir yemek yemiştim. Ama bugün yine var sanki. Galiba henüz sevinmek için erkenbir de mide yanmam başladı benim. Yandıkça bulanıyor bulandıkca yanıyor sanki çok kötü ya
Susuzluk yapabilir, zor da olsa içmeye çalış, içemiyorsan da doktora danış belki serum verirler. Geçmiş olsunSusuzluk yapar mı acaba ya ben çok susuz kaldım 10 gündür belki 1 litre bile su içmemişimdir ne olacak böyle bilmiyorum serum mu taktırsam
Herkesinki farklı, imkanın varsa böyle daha bol duracak şeyler alsana, ya da varsa birinden ödünç al. Kendini daha iyi hissedersin. İlk doğumdan sonra uzun süre eski kıyafetlerime giremediğim için çok mutsuz olmuştum, sonra baktım yeni bedenime göre kıyafet alınca gayet güzelmişim halaAynen canım ben çok tecrübesizim ilk gebeliğim bu kadar erken karnım şişeceğini düşünmemeiştim
Herkesinki farklı, imkanın varsa böyle daha bol duracak şeyler alsana, ya da varsa birinden ödünç al. Kendini daha iyi hissedersin. İlk doğumdan sonra uzun süre eski kıyafetlerime giremediğim için çok mutsuz olmuştum, sonra baktım yeni bedenime göre kıyafet alınca gayet güzelmişim hala
Bizde de şöyle yorumlanır gerçekten de yüzde yüz doğru çıkıyor bu arada :) bebek ultrasonda beyaz renkte ise erkek siyahsa kız şuan beyaz görünüyor ama daha çok erken 3 ay doğru belli olmaya başlıyor. Bence sizin erkekKızlar merhaba 7 haftalık gebeyim ultrason görüntümüz var bebiş daha susam kadar ama keseye göre cinsiyet oluyormu resim atsam anlayan var mıdır
Bunun makinayla alakası yok yani?Bizde de şöyle yorumlanır gerçekten de yüzde yüz doğru çıkıyor bu arada :) bebek ultrasonda beyaz renkte ise erkek siyahsa kız şuan beyaz görünüyor ama daha çok erken 3 ay doğru belli olmaya başlıyor. Bence sizin erkek
kız olupta beyaz olanda var ama ya bence tamamen inanışa göre buBizde de şöyle yorumlanır gerçekten de yüzde yüz doğru çıkıyor bu arada :) bebek ultrasonda beyaz renkte ise erkek siyahsa kız şuan beyaz görünüyor ama daha çok erken 3 ay doğru belli olmaya başlıyor. Bence sizin erkek
teşekkür ederiz kız iyiki araştırmıssınne demek hayatım gebelik durumunun hemen belli olması için çok araştırmıştım tecrübe kazandım
Benim idrarda çıktı enfeksiyon. Lökosit değeri yüksekti araştırdım enfeksiyonmuş. Kanda da oluyormuş mu bilmiyordumEvet canim enfeksiyon. Idrar vermedim ama idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye düşünüyorum. Bakalm yarin soracagim alirlarsa onu da veregim bari.
Geçer bence biraz ilk 4-5.haftalarda benim de çok şişmişti hem gaz hem hormonların etkisi ama bu hafta baya indi normale yakın oldu. Regl olamadıpımızfs bile şişkinlik oluyor yaAynen canım ben çok tecrübesizim ilk gebeliğim bu kadar erken karnım şişeceğini düşünmemeiştim
Canım endokrin doktoruna gittim gitmeden önce benim de 110 115 çıkıyordu açlık şekerim. Takibe aldı doktor günde altı defa ölçüm yapıyorum açlık ve tokluk. DIYETİSYENE de gönderdi. Diyete uyuduğum zaman inan normal sınırlarda çıkıyor. Mesela patates yasak bugün yedim yedikten sonra tokluk şekerim 150 çıktı normalde asla 150’yi görmemiştim hep 110 falan şekerimKızlar açlık şekerim 110 çıkmış. Yarin sabahta tokluk vercem. İnşallah normal aralikta çıkar yaa.. görünüşe göre bana seker yuklemesi testi yollari görünecek gibi duruyor..
Şu an açlık 90 civarı tokluk 110 civarı çıkıyor . Yarın kontrolüm var muhtemelen sıkıntı yok diyecek insülin başlamayacak. Geçen hafta açlıklarım 100 ve üzerindeydi ve insülin başlamaktan bahsetmişti çok korktumKızlar açlık şekerim 110 çıkmış. Yarin sabahta tokluk vercem. İnşallah normal aralikta çıkar yaa.. görünüşe göre bana seker yuklemesi testi yollari görünecek gibi duruyor..
Ay bende icerdim de bu kadar icemezdim haliyle. Ama simdi bolca icmeye calisiyorum ama hava soguk ya gitmiyor. Bi ısınsa mis gibi icicem de bol bolBenim de öyle normalde günü 1 bardak suyla geçirirdim. Cildim kupkuru tabi bu yüzden. Ama hiç sevmiyorum su içmeyi nedense şişkinlik yapıyor gibi geliyor banaşimdi mecburen içiyorum
Asermek bu isteKızlar birkaç gündür canım bir hamurişini (canınız çekmesin diye adını söylemiyorum) istiyor ama alıp yediğimi düşününce de midem bulanıyor gibi oluyor. Gece rüyamda yiyordum koca 1 tepsiaşermek mi oluyor bu
Referans araligi 74 - 106 imis benimki 110 çıkmış canim. Aslinda asiri yüksek degil ama bilemedim nasil bir yol izleyecegiz. Yarin da tokluk vercemCanım açlık şekerinin degeri ne tahlillerde
Gercekten gebelikte şeker cok sıkıntı bir durumCanım endokrin doktoruna gittim gitmeden önce benim de 110 115 çıkıyordu açlık şekerim. Takibe aldı doktor günde altı defa ölçüm yapıyorum açlık ve tokluk. DIYETİSYENE de gönderdi. Diyete uyuduğum zaman inan normal sınırlarda çıkıyor. Mesela patates yasak bugün yedim yedikten sonra tokluk şekerim 150 çıktı normalde asla 150’yi görmemiştim hep 110 falan şekerim
Iyi canim yine dengelemissin. 110 115 ile sana direkt insülin mi baslayalim dedi doktor ? Asiri yuksek degilmis ki. Bide seker yuklemesi yapmadan hemen karar mi verdilerŞu an açlık 90 civarı tokluk 110 civarı çıkıyor . Yarın kontrolüm var muhtemelen sıkıntı yok diyecek insülin başlamayacak. Geçen hafta açlıklarım 100 ve üzerindeydi ve insülin başlamaktan bahsetmişti çok korktum
Valla diyetisyenle bi şns daha verdi düşmeseydi belki yükleme yapardı bilmiyorum ama hiç konuşulmadı. Dediğim gibi ben günlük şeker ölçüyorum parmaktan o baya iyi bi veri zatenGercekten gebelikte şeker cok sıkıntı bir durumçünkü insan caninin cektigini yemek istiyor. Ama o sey tatlı olunca yiyemiyor.. benim bir tanidigim zayif bir kilo ile gebelik sekeri ile mucadele etmisti cok kilo ile de ilgisi yokmus bunun. Dedigin gibi diyet yapmak lazim galiba.
Iyi canim yine dengelemissin. 110 115 ile sana direkt insülin mi baslayalim dedi doktor ? Asiri yuksek degilmis ki. Bide seker yuklemesi yapmadan hemen karar mi verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?