Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Selam kızlar neredeyse 1 aydır progestan kullanıyordum kahverengi lekelenmelerim oldugu için yazmıştı doktor daha sonra sadece sabahları kullamaya başladım günde iki kere bana fazla geliyordu gögüslerim sızlıyordu bende geçtiğini ümit ederek iki gün bıraktım kullanmadım tekrar lekelenme görünce yeniden başladım benim gibi sıkı tı yaşayan var mı yada bende miyomun parçası kalmıştı gecen yıl operasyon geçirdim omu kanama yapıyor hormonlarla mı alakası var bilemedim sanırım hamilelik boyunca kullanıcam progestanı

Amin canım inşallah
Hadi hayırlı olsun paketiniz de.
Evet 13.haftada tarama yapıp detaylı inceleyecek diye biliyorum ben de. Her şey olması gerektiği gibi çıkacak Allahın izniyle

Ben yaşamadım ama keşke doktora danışıp bıraksaydın canım belki önce dozunu düşürürdü

Evet canım ben Instagramdaki bir doktordan dinleyip yazmıştım ama yaşayarak doğru olmadığını öğrendim. Benim de bulantım sabah değil genelde gece oluyor. Ne idrar ne kan testimde enfeksiyon çıkmadı. Doktor neye göre öyle konuşuyor ben de anlayamadım. Ama tedbirli olup enfeksiyon var mı diye baktırmak lazım tabi. Bulantım kusmaya varmıyor çok şükür her şeyi yiyemesem de midemin aldığı yiyecekler var o yüzden şimdilik ilaçsız devam edebiliyorum ama yeni özellik olarak ağız tadı bozukluğu başladı bende ne yesem geçmiyor difembahyaa

Ay kızlara alışveriş yapmak çok keyifliii

Ben de böyle yapıyorum, bekletip ertesi gün kaymağı alıp mayalıyorum. Oğluma kahvaltıda bal kaymak yediriyorum yediği kadar işte. Bizim için kilo açısından biraz tehlikeli yedikçe yiyorsun

Gebelik boyunca kullananlar oluyor. Ben de şu an geceleri birer tane fitil olarak kullanıyorum. 12. Haftaya kadar devam edicem. Sonrasını doktor söyleyecek artık.

Ben yaşamadım ama keşke doktora danışıp bıraksaydın canım belki önce dozunu düşürürdü
Haftaya doktora gidiyorum günde bir bile yeterli oluyor bir kaç hafta sıkıntı yaşamadım lekelenme görmediğim için bire düşürmüştüm gögüslerimde agrı yapıyordu fazla geliyordu

Amin canım inşallah
Hadi hayırlı olsun paketiniz de.
Evet 13.haftada tarama yapıp detaylı inceleyecek diye biliyorum ben de. Her şey olması gerektiği gibi çıkacak Allahın izniyle
Çok sağol canim inşallah yolunda gider herseyimiz. Saglikla dogurup kucagimiza aliriz yavrularimizi
Bize de oyle demisti 2 hafta önce, 13.haftada detayli bakacagiz diye. Insalllahh hersey yolunda ilerleyecek
Bizde hic arada bir kere daha gelelim demedik o anın büyüsüne kapılıyor ya insan

Canim o agiz tadi eksikligi bende de var. Bisey yiyorum mesela on dk geciyor gecmiyor agzimda bi tatsizlik oluşuyor. O da insani rahatsiz ediyor.

Canım doğum paketine testler tarama testleri ve doğum hepsi dahil mi oluyor ne kadara aldınız acaba

Canım doğum paketine testler tarama testleri ve doğum hepsi dahil mi oluyor ne kadara aldınız acaba
Evet canim dahil oluyor. Bakilan kan testleri ve hamilelik boyunca yapilacak çoğu tetkik dahil oluyor. 2li tarama testleri falan da dahil oluyor.
Ekstra cok tetkik kalmiyor geriye zaten. Hepsini karsiliyor. Doğum da dahil.
Normal dogum olan paket 115 bin, sezeryan dogum olan 125 bin. Ben simdilik normal dogum olarak ilerliyorum ama oldu da sezeryana döndü dogum o zaman dogumdan sonra aradaki farkı ödüyoruz.

Ben de böyle yapıyorum, bekletip ertesi gün kaymağı alıp mayalıyorum. Oğluma kahvaltıda bal kaymak yediriyorum yediği kadar işte. Bizim için kilo açısından biraz tehlikeli yedikçe yiyorsun
amaaan kardeşim nutella falan yiceğimize bal kaymak yiyoz öyle düşün için çok rahatlıyo yerken suçluluk duymuyosun hahahahahhaha

Inanilmaz yorgunum ve inanilmaz uykum var surekli 10. Hafta oldu bugun. Ikinci trimesterde gecer dimi aksami zor ediyorum 9 dedin mi baygin uyuyorum.. var mi benim gibiler
Evet ben de öyleyim uyku düzeni 0. Geldiği an bayılmalık uyuyorum hiç direnemiyorum. Yine şükür 5-6da daha da fazlaydı şu an biraz daha alıştım yatmaktan belim ağrıyor artık konforlu da uyuyamıyorum

Gun icinde surekli ben de oyleyim devrilicem dusucem gibi geliyo bazen ama uyumayi gectim oturamiyorum bile. Oglum 3 yasinda ve cok hareketli ve surekli oyun istiyor. Bazen diyorum bi 2 gun hastanede falan mi yatsam da dinlensem azicik hic azalmadi da benim keske azalsa artik. Belki de hic dinlenemiyorum diye azalmiyo. Sabah da 6da kalkiyoruz

Şu saat oldu hala mıde bulantım yok. Normalde çok kötü olurdum bu saatlerde. Yatarken atmayı planlıyorum. Teşekkürler

Ay ikinci gebelikte de bu var tabi koşturma içindesiniz valla benim bi şey yaptığım yok yine de yoruluyorum allah size kolaylık versin gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…