- 24 Şubat 2025
- 20
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.241
Ben de senin gibiyim. Bazı şeyleri yiyebiliyorum o şekilde idare ediyorum. Sabah pek bulantım olmadığı için kahvaltımı güzel yapıyorum. Bir kaç gündür daha ziyade mide yanmasından muzdaripimEvet canım ben Instagramdaki bir doktordan dinleyip yazmıştım ama yaşayarak doğru olmadığını öğrendim. Benim de bulantım sabah değil genelde gece oluyor. Ne idrar ne kan testimde enfeksiyon çıkmadı. Doktor neye göre öyle konuşuyor ben de anlayamadım. Ama tedbirli olup enfeksiyon var mı diye baktırmak lazım tabi. Bulantım kusmaya varmıyor çok şükür her şeyi yiyemesem de midemin aldığı yiyecekler var o yüzden şimdilik ilaçsız devam edebiliyorum ama yeni özellik olarak ağız tadı bozukluğu başladı bende ne yesem geçmiyordifembahyaa
Mutlaka içmelisin. Folik asit bulantı yapmaz ki. Belki aşırı doz alınca binde bir kişiye anca yapıyordur. Bulanti çoğumuzda var. Folik asitle hiç ilgisi yok gebelik bulantısının. Ama içmemen çok sakıncalı bir an önce başlamalısınBen miğdem bulandığı için bayadır almıyorum folik asit hapımı bişey olmaz demi zorla başlayımmı bilmiyorum
Zaten folik asit olarak multivitamin formunda olanları veriyor bazı doktorlar. Benimki de öyle verdi. Ocean mummy kullanıyorum. 400mcg folik asit miktarıBanada doktor multivitamin verdi. Folik asitini içme bu yeterli dedi içinde 400 mcg varmış.
Anladım canım ben tamamen bıraktın sandımHaftaya doktora gidiyorum günde bir bile yeterli oluyor bir kaç hafta sıkıntı yaşamadım lekelenme görmediğim için bire düşürmüştüm gögüslerimde agrı yapıyordu fazla geliyordu
Benim ekşi değil de böyle acımsı buruk berbat bi tatCanim o agiz tadi eksikligi bende de var. Bisey yiyorum mesela on dk geciyor gecmiyor agzimda bi tatsizlik oluşuyor. O da insani rahatsiz ediyor.
Mide yanması için şurup formda bir ilaç veriyorlar diye biliyorum onu bir araştır istersen. İnsanın midesi hoş olmayınca keyfi de olmuyorBen de senin gibiyim. Bazı şeyleri yiyebiliyorum o şekilde idare ediyorum. Sabah pek bulantım olmadığı için kahvaltımı güzel yapıyorum. Bir kaç gündür daha ziyade mide yanmasından muzdaripim
Mutlaka içmelisin. Folik asit bulantı yapmaz ki. Belki aşırı doz alınca binde bir kişiye anca yapıyordur. Bulanti çoğumuzda var. Folik asitle hiç ilgisi yok gebelik bulantısının. Ama içmemen çok sakıncalı bir an önce başlamalısın
Zaten folik asit olarak multivitamin formunda olanları veriyor bazı doktorlar. Benimki de öyle verdi. Ocean mummy kullanıyorum. 400mcg folik asit miktarı
Rennie şurup var canım elimde ondan bir ölçek alıyorum bazen yemeklerden sonra ama öyle aman aman bir rahatlama olmuyor. Doktoruma soracağım bakalım. Gerçekten keyif kaçırıyor mide rahatsızlığı. Ki ben yemek yemeyi aşırı seviyorum. Büyük bi boşluğa düştüm böyleMide yanması için şurup formda bir ilaç veriyorlar diye biliyorum onu bir araştır istersen. İnsanın midesi hoş olmayınca keyfi de olmuyor
Amin amin inşallahÇok üzüldüm canım Allah güç versin. Burada çoğumuzun böyle bir deneyimi var. Maalesef sen de tecrübe etmiş oldun. İnşallah en yakın anne gruplarından birinde görürüz seni yine. En hayırlı zamanda gelsin miniğin
Canim benimde ekşilik degil , tat eksikliği oluyor. Sanki yedigim seylerden hic tat almiyormusum gibi agzim burulmus gibi tuhaf bir şey.Benim ekşi değil de böyle acımsı buruk berbat bi tat
Geçmiş olsun canım mide bulantısını yaşayan bilir gerçekten. Her gebelik bir değil bunda başına gelmişiyi akşamlar kızlar
okuyabildigim kadar okudum mesajları hic girmedim bugun
folbiol konusulmus mthfr 677 genim heterozigot cıktigi icin folbiol kullanmam gerektigini soyledi doktorum bende folbiol kullanıyorum hic bir yan etkisi falan olmadı demir ilaci da kullanıyorum 12.haftada folbiolü bırakıcakmışım zaten
Oglumda da kızımda da asla mide bulantım olmadı bundan 3 gundur başladı maf oldum nasıl birsey mi bu hayattan zevk almıyorsun resmen kusamıyorum da sadece bulantı nasıl dayandınız
buraya herkez yazıyordu ama benim bulantm olmadıgı icin cok dikkatimi cekmemisti yazılanlarAllah hepimizin yardımcısı olsun dayanma gücü versin
geceleri bacak agrısından uyuyamıyorum gece mutlaka 4 tur atıyorum evde bacagım kasılıyor surekli benim gibi olan var mı ?
GünaydınnnGünaydın kızlar. Çoook güzel bir hafta diliyorum hepinizekimlerin kontrolü var bu hafta
Ay hadi hayırlısı cinsiyetlerde belli olcak erkenden sağlıklı sonuçlar olsun inşallah canımGünaydın kızlar, ben de karinda agrilar başladı önceden bıçak saplanır gibiydi şimdi kramp gibi bıçak böyle boylu boyunca keser gibi internetten baktım normal diyor rahim genişlemesinden olur diyor insallah öyle bir şeydir, cumartesi fetal için kan verdim güzel sonuçlar çıkar umarımsizlerde durumlar nasıl gidiyor
Bence erkek
Evet canım ben Instagramdaki bir doktordan dinleyip yazmıştım ama yaşayarak doğru olmadığını öğrendim. Benim de bulantım sabah değil genelde gece oluyor. Ne idrar ne kan testimde enfeksiyon çıkmadı. Doktor neye göre öyle konuşuyor ben de anlayamadım. Ama tedbirli olup enfeksiyon var mı diye baktırmak lazım tabi. Bulantım kusmaya varmıyor çok şükür her şeyi yiyemesem de midemin aldığı yiyecekler var o yüzden şimdilik ilaçsız devam edebiliyorum ama yeni özellik olarak ağız tadı bozukluğu başladı bende ne yesem geçmiyordifembahyaa
Benim var YarınGünaydın kızlar. Çoook güzel bir hafta diliyorum hepinizekimlerin kontrolü var bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?