Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de senin gibiyim. Bazı şeyleri yiyebiliyorum o şekilde idare ediyorum. Sabah pek bulantım olmadığı için kahvaltımı güzel yapıyorum. Bir kaç gündür daha ziyade mide yanmasından muzdaripim
Ben miğdem bulandığı için bayadır almıyorum folik asit hapımı bişey olmaz demi zorla başlayımmı bilmiyorum
Mutlaka içmelisin. Folik asit bulantı yapmaz ki. Belki aşırı doz alınca binde bir kişiye anca yapıyordur. Bulanti çoğumuzda var. Folik asitle hiç ilgisi yok gebelik bulantısının. Ama içmemen çok sakıncalı bir an önce başlamalısın
Banada doktor multivitamin verdi. Folik asitini içme bu yeterli dedi içinde 400 mcg varmış.
Zaten folik asit olarak multivitamin formunda olanları veriyor bazı doktorlar. Benimki de öyle verdi. Ocean mummy kullanıyorum. 400mcg folik asit miktarı

Mide yanması için şurup formda bir ilaç veriyorlar diye biliyorum onu bir araştır istersen. İnsanın midesi hoş olmayınca keyfi de olmuyor

Mide yanması için şurup formda bir ilaç veriyorlar diye biliyorum onu bir araştır istersen. İnsanın midesi hoş olmayınca keyfi de olmuyor
Rennie şurup var canım elimde ondan bir ölçek alıyorum bazen yemeklerden sonra ama öyle aman aman bir rahatlama olmuyor. Doktoruma soracağım bakalım. Gerçekten keyif kaçırıyor mide rahatsızlığı. Ki ben yemek yemeyi aşırı seviyorum. Büyük bi boşluğa düştüm böyle

iyi akşamlar kızlar
okuyabildigim kadar okudum mesajları hic girmedim bugun
folbiol konusulmus mthfr 677 genim heterozigot cıktigi icin folbiol kullanmam gerektigini soyledi doktorum bende folbiol kullanıyorum hic bir yan etkisi falan olmadı demir ilaci da kullanıyorum 12.haftada folbiolü bırakıcakmışım zaten
Oglumda da kızımda da asla mide bulantım olmadı bundan 3 gundur başladı maf oldum nasıl birsey mi bu hayattan zevk almıyorsun resmen kusamıyorum da sadece bulantı nasıl dayandınız
buraya herkez yazıyordu ama benim bulantm olmadıgı icin cok dikkatimi cekmemisti yazılanlarAllah hepimizin yardımcısı olsun dayanma gücü versin
geceleri bacak agrısından uyuyamıyorum gece mutlaka 4 tur atıyorum evde bacagım kasılıyor surekli benim gibi olan var mı ?

Geçmiş olsun canım mide bulantısını yaşayan bilir gerçekten. Her gebelik bir değil bunda başına gelmiş İnşallah çok uzun sürmez kurtulursun hemen. Bacağınla ilgili de doktoruna sor bence magnezyum takviyesi verebilir

Günaydın kızlar, ben de karinda agrilar başladı önceden bıçak saplanır gibiydi şimdi kramp gibi bıçak böyle boylu boyunca keser gibi internetten baktım normal diyor rahim genişlemesinden olur diyor insallah öyle bir şeydir, cumartesi fetal için kan verdim güzel sonuçlar çıkar umarım sizlerde durumlar nasıl gidiyor

Ay hadi hayırlısı cinsiyetlerde belli olcak erkenden sağlıklı sonuçlar olsun inşallah canım

Ne güzel anlattın, canım çekiyor, çok lezzetli ama yiyorum sanki tadı yok tuzu yok bir garip böyle çok değişik gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…