Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de öyle canım aksi halde yaptırmayacağım .zaten bizim 2 anomalili bebek öykümüz var o bulgular bakılacak 12.haftada Allah’ın izniyle her şey yolunda olursa gerek görmüyorum .
Ay saglikli olsun evlatlarimiz da insan testleri yaptırırız ne diyorlarsa doktorlar o cidden. Allahım saglikla kavustursun bebeklerimize bizi

Kızlar bende gebelik diyabeti varmış galiba. Doktor insülin baslayabiliriz dedi. Endokrin ile görüşcem hafta ici. Bakalım insallah gerek kalmaz diyetle çözebiliriz. Duaniza talibim
İnsülinden korkma canım bende kullanıyorum şekerim dengede çok şükür Allahım gönlüne göre versin

İnşallah canım benim, her zaman bir olmuyor hayat işte

Yaa gercekten mii. Belkide burda baska kullanip bulanti yasayan arkadaslarda da folbiol sebep olmustur. Gercekten ücretsiz diye koca 5mg lik ilaci da vermek ne kadar dogru tartışılır. Bilmeyince alınıyor haliyle.
Eşim aldı ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum ama bırakın ca rahatla mıştım

İnsülinden korkma canım bende kullanıyorum şekerim dengede çok şükür Allahım gönlüne göre versin
Gebelikten önce mi kullaniyordun hamile olduktan sonra mi basladin canim kac cikiyordu ac tok sekerin.
Insallah gerek kalmadan ilerler hamileligim canim. Gerek duyulursa da kullanacagim tabiki

Gebelikten önce mi kullaniyordun hamile olduktan sonra mi basladin canim kac cikiyordu ac tok sekerin.
Insallah gerek kalmadan ilerler hamileligim canim. Gerek duyulursa da kullanacagim tabiki
Canım bende tip 2 zaten var gebelikten önce ilaç kullanıyordum gebelikten sonra insuline geçtim insülin daha çabuk etki veriyor bugün 11+5 günlük çıktı bebek çok yedirdi bana çok aserdim onda bile en fazla 128 çıkıyordu yemezsem 90 felan tokluk. Aclikta 80 90 degisiyor

Vurduğum doz da fazla mecburen çünkü çok yedirdi bana kerata

Hayırlı saglikli sonuclar al insallah canim benim hangi firma ile yaptırdın canim. Ne kadar ücreti bu sene
Grovo diye bı firmaymis g-nift diye bir testmis adı yüzde 99 doğruluk oranı dedi nete baktım bse bulamadım ama doktor haftaya ikili yapalım gel dedi ben de fetal dna istiyorum dedi çok iyi düşünmüşsün o zaman başka hicbi teste gerek kalmaz dedi buna yönlendirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…