- 25 Şubat 2025
- 1.334
- 1.783
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.281
Ay saglikli olsun evlatlarimiz da insan testleri yaptırırız ne diyorlarsa doktorlar o cidden. Allahım saglikla kavustursun bebeklerimize biziBen de öyle canım aksi halde yaptırmayacağım .zaten bizim 2 anomalili bebek öykümüz var o bulgular bakılacak 12.haftada Allah’ın izniyle her şey yolunda olursa gerek görmüyorum .
Hayırlı saglikli sonuclar al insallah canim benimAz önce fetal dna için kan verdim kızlar on güne sonuç Allah'ın izniyle darısı size olsun
yabancı bı firmaymis adını söyledi de unuttum 15bin dedi premium paket öğreniim söyleyim adınıHayırlı saglikli sonuclar al insallah canim benimhangi firma ile yaptırdın canim. Ne kadar ücreti bu sene
İnsülinden korkma canım bende kullanıyorum şekerim dengede çok şükür Allahım gönlüne göre versinKızlar bende gebelik diyabeti varmış galiba. Doktor insülin baslayabiliriz dedi. Endokrin ile görüşcem hafta ici. Bakalım insallah gerek kalmaz diyetle çözebiliriz. Duaniza talibim
Benim haftaya var 12 haftalık oluyoruz haftaya 1 ay sonra kontrol çok uzun ya :/Günaydın kızlar. Çoook güzel bir hafta diliyorum hepinizekimlerin kontrolü var bu hafta
Hayatta her şey olumlu ilerlemiyor ki canım bazen hastalanırız enerjimiz olmaz hatta depresif bile olabiliriz hepsi normal bence. Hiç öyle düşünme kimseyi kötü etkilemiyorsun aksine her şey çok pozitif, iyi gibi gösterildiği zaman yanlış. Çünkü bu sefer ben niye bunları yapamıyorum diye düşünüp insana eksiklik hissettiriyor en güzeli olduğu gibi yaşayıp her şeyi paylaşabilmek. İnşallah en kısa sürede eski enerjine kavuşursun canım ama şu an kendini bunları yaşadığın için de suçlama
Kızlar bende gebelik diyabeti varmış galiba. Doktor insülin baslayabiliriz dedi. Endokrin ile görüşcem hafta ici. Bakalım insallah gerek kalmaz diyetle çözebiliriz. Duaniza talibim
Eurofins canim Ankara da 450 Euro , 10 güne çıkacak insallahHangi firmaya verdin canım
Eşim aldı ücretli mi ücretsiz mi bilmiyorum ama bırakın ca rahatla mıştımYaa gercekten mii. Belkide burda baska kullanip bulanti yasayan arkadaslarda da folbiol sebep olmustur. Gercekten ücretsiz diye koca 5mg lik ilaci da vermek ne kadar dogru tartışılır. Bilmeyince alınıyor haliyle.
Benim var perşembe günü inşallahGünaydın kızlar. Çoook güzel bir hafta diliyorum hepinizekimlerin kontrolü var bu hafta
Gebelikten önce mi kullaniyordun hamile olduktan sonra mi basladin canim kac cikiyordu ac tok sekerin.İnsülinden korkma canım bende kullanıyorum şekerim dengede çok şükür Allahım gönlüne göre versin
Insallah canim cok sagol aminSürecin kolay olsun inşallah canım, korkma diyetle çözülür inşallah
Canım bende tip 2 zaten var gebelikten önce ilaç kullanıyordum gebelikten sonra insuline geçtim insülin daha çabuk etki veriyor bugün 11+5 günlük çıktı bebek çok yedirdi bana çok aserdim onda bile en fazla 128 çıkıyordu yemezsem 90 felan tokluk. Aclikta 80 90 degisiyorGebelikten önce mi kullaniyordun hamile olduktan sonra mi basladin canim kac cikiyordu ac tok sekerin.
Insallah gerek kalmadan ilerler hamileligim canim. Gerek duyulursa da kullanacagim tabiki
Vurduğum doz da fazla mecburen çünkü çok yedirdi bana kerataCanım bende tip 2 zaten var gebelikten önce ilaç kullanıyordum gebelikten sonra insuline geçtim insülin daha çabuk etki veriyor bugün 11+5 günlük çıktı bebek çok yedirdi bana çok aserdim onda bile en fazla 128 çıkıyordu yemezsem 90 felan tokluk. Aclikta 80 90 degisiyor
Grovo diye bı firmaymis g-nift diye bir testmis adı yüzde 99 doğruluk oranı dedi nete baktım bse bulamadım ama doktor haftaya ikili yapalım gel dedi ben de fetal dna istiyorum dedi çok iyi düşünmüşsün o zaman başka hicbi teste gerek kalmaz dedi buna yönlendirdiHayırlı saglikli sonuclar al insallah canim benimhangi firma ile yaptırdın canim. Ne kadar ücreti bu sene
Ya sorma çoook merak ediyorum bebişim napıyorGünaydınnn
Kontrol neydi nasıl bir şeydihâla daha çok var gitmeme allahtan arada devlet hastanesinde kaçamak yapmışım
Hadi inşallah güzel haberini alırız canım. Seni de listemize yazsak baktım yoksunBenim var Yarın7+0 oluyoruz inşallah kalp atışı duymaya gidiyoruz
Hadi inşallah bebişin sağlık haberini alırız. Beklemek zorGünaydınnbenim 27.mayısda özelden aldım randevu ikili tarama detaylı ultrason olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?