- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.541
Merhabalar, hayatımda kendimi ilk defa göbekli gördüğüm zamanlardayım şu an tam 13 haftalık ama 10 haftalıkken bile belliydi :)Kızlar göbeği belli olmaya baslayan var mı cunku benım 4/5 gündür ciddi göbeğim cıktıüstelik hamıle kaldıgımda karnım dümdüz dü o yuzden hemen fark ediliyor baya önde gidiyor şuan daha erken değil mi? (10+6)
Merhaba kanamadan sonra kahve koyu lekelenme ne zaman geçti hatırlıyor musunuz ? Benim de olmuştu 6. Haftada kanamam sonra kahve lekelenme devam etti bir süredir yoktu ama 2 gündür yine geliyor .Tüpbebek ilaçlarının dozunu azalttım 10.haftada tamamen bırakacağız diye yarın tam 10 haftalık olacağım acaba bu ilaçları düzenli almadığım için mi oldu yoksa içerdeki eski kan mı geliyor anlamadım inş bir problem yokturCanım merhaba benim de bir tane heterezigot çıktı aynı şekilde bende Coraspirin ve oksopar kan sulandırıcı iğne oluyorum kanamam olunca Coraspirin kesti oksapar olmaya devam ediyorum endişelenme ben 7+5 henüz
at canım tahmin yapabilirizKızlar selam aranıza yeni katıldım 13 haftalık gebeyim elimde en son 11 haftalık iken çekilmiş bi ultrason görüntüsü var cinsiyetini çok merak ediyorum aranızda anlayan var mı görsel atayım
Biliyor musun o konuyu bende düşünüyorum kanamam yok fakat siyah ip gibi bir akıntı karışık renk değişimi görüyorum o bikaçgün olmuyor sonra tekrar oluyor. İlaçları düzenli kullanıyorum kesince düzelecek mi bilmiyorum canım ben 8 haftadayım 12 haftaya kadar devam. Bende kanama alanı var doktorum normal demiştiMerhaba kanamadan sonra kahve koyu lekelenme ne zaman geçti hatırlıyor musunuz ? Benim de olmuştu 6. Haftada kanamam sonra kahve lekelenme devam etti bir süredir yoktu ama 2 gündür yine geliyor .Tüpbebek ilaçlarının dozunu azalttım 10.haftada tamamen bırakacağız diye yarın tam 10 haftalık olacağım acaba bu ilaçları düzenli almadığım için mi oldu yoksa içerdeki eski kan mı geliyor anlamadım inş bir problem yoktur
Bende de kanama alanı vardı ama en son doktorum aktif kanama alanı yok demişti canım .2 gün önce duş aldım yine başladı kahvemsi akıntı .Biliyor musun o konuyu bende düşünüyorum kanamam yok fakat siyah ip gibi bir akıntı karışık renk değişimi görüyorum o bikaçgün olmuyor sonra tekrar oluyor. İlaçları düzenli kullanıyorum kesince düzelecek mi bilmiyorum canım ben 8 haftadayım 12 haftaya kadar devam. Bende kanama alanı var doktorum normal demişti
Zaman geçmek bilmiyor heyecanlıyımat canım tahmin yapabiliriz
Yaa ben anlamıyorum gerçi ama erkek gibi gördüm :) MaşallahZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
Sanki bence de erkekZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
Erkek canımZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
Nasıl anlıyorsunuz bi taktiğiniz var mıdır aynı pencereden bakalım :))Erkek canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benimde tahminde bulunur musunzErkek canımsağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ben hiç anlamam bacak arasında çıkıntı gördüm ondan erkek dedimNasıl anlıyorsunuz bi taktiğiniz var mıdır aynı pencereden bakalım :))
Kese fasulye şeklinde olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlar ne kadar doğru bilemicemBenimde tahminde bulunur musunz
Benim sanki fasulye gibi mi bana mı öyle geliyorKese fasulye şeklinde olunca erkek yuvarlak olunca kız diyorlar ne kadar doğru bilemicem
bende erkek gibi gördüm canım gayette net bi ultrason olmuş özele mi gittinZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
at canım sendeBenimde tahminde bulunur musunz
kız nuba göre canımEki Görüntüle 3594949 tahmin eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?