Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Merhabalar, hayatımda kendimi ilk defa göbekli gördüğüm zamanlardayım şu an tam 13 haftalık ama 10 haftalıkken bile belliydi :)

Canım merhaba benim de bir tane heterezigot çıktı aynı şekilde bende Coraspirin ve oksopar kan sulandırıcı iğne oluyorum kanamam olunca Coraspirin kesti oksapar olmaya devam ediyorum endişelenme ben 7+5 henüz
Merhaba kanamadan sonra kahve koyu lekelenme ne zaman geçti hatırlıyor musunuz ? Benim de olmuştu 6. Haftada kanamam sonra kahve lekelenme devam etti bir süredir yoktu ama 2 gündür yine geliyor .Tüpbebek ilaçlarının dozunu azalttım 10.haftada tamamen bırakacağız diye yarın tam 10 haftalık olacağım acaba bu ilaçları düzenli almadığım için mi oldu yoksa içerdeki eski kan mı geliyor anlamadım inş bir problem yoktur

Biliyor musun o konuyu bende düşünüyorum kanamam yok fakat siyah ip gibi bir akıntı karışık renk değişimi görüyorum o bikaçgün olmuyor sonra tekrar oluyor. İlaçları düzenli kullanıyorum kesince düzelecek mi bilmiyorum canım ben 8 haftadayım 12 haftaya kadar devam. Bende kanama alanı var doktorum normal demişti

Bende de kanama alanı vardı ama en son doktorum aktif kanama alanı yok demişti canım .2 gün önce duş aldım yine başladı kahvemsi akıntı .

Nub teorisine uygun zamanda çekildi bi ultrason chatcbt erkek olasılığını daha yüksek verdi. Duygularım karma karışık haftaya doktorumu darlamayı düşünüyorum kendilerinde canı isterse ve de gösterirse öğreneceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…