- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.581
Ben de duphaston kuşlanıyorum sabah ve akşam bir de sabah akşam fitil .onun dışında sabah 2 akşam 2 estrofembana çok mide bulantım var diye progestan da vermedi duphaston kullanıyorum tam bu hafta bende bırakıcaktım ki doktora leke devam diye yazdım bir kutu daha al dedi maalesef, sende kullan şu 2 3 haftamız geçsin de rahat edicez inşallah
Maaşallah .Ay o geçiş çok güzel oluyor fasulyeden elli kollu başlı bebeğe dönüşüyorlar 2 haftada ya SubhanallahŞimdi kontroldem geldim kızlar 10+4 günlük
Olmuşuzçok hızlı büyümüş çok şaşırdım ama
Bir an cinsiyet söylyck sandım çok şaşırdımMaaşallah .Ay o geçiş çok güzel oluyor fasulyeden elli kollu başlı bebeğe dönüşüyorlar 2 haftada ya Subhanallah
Kasık ağrısı oluyor mu peki sizde bende 2 gündür o da başladı ara ara gün içinde vuruyor gidiyor hissedilir şekilde korkutuyor o daBen de duphaston kuşlanıyorum sabah ve akşam bir de sabah akşam fitil .onun dışında sabah 2 akşam 2 estrofem
Hahhaha ilk gebeliğin mi canım .İnsan şaşırıyor gerçekten ben de diğer bebeklerimde 8.haftaya kadar hiç göremiyordum bile ben nokta fasülye kadar bir şeydi .Sonra 2 hafta sonra 10 haftalıkken bildiğin bebek görüntüsü oluyor hareket ediyorlar filan ben de çok şaşırmıştım .Rabbimin mucizesiBir an cinsiyet söylyck sandım çok şaşırdım
Hala kanama alanın var mı canım ? Ben de vajinal sızlama oluyor ama idrarımda enfeksiyon çıktı ondan oluyor sanırım benim .Kanama alanım varken ve kanamam olduğunda benim de ağrım oluyordu hafif adet sancısı gibi .doktor o zaman rahim kanı atmak için kasılıyor o yüzden normal demişti .Kasık ağrısı oluyor mu peki sizde bende 2 gündür o da başladı ara ara gün içinde vuruyor gidiyor hissedilir şekilde korkutuyor o da
kanama alanı kalmamış dedi zaten çok küçük demişti, bende de idrarda lökosit eritrosit pozitif, kültürde istemişti bakteri ürememiş o yüzden ilaç vermiyorum bol su iç dedi maalesef içemiyorum kusturuyor o yüzdende olabilir mi su günde 1 bardak zorluyorum sadeceHala kanama alanın var mı canım ? Ben de vajinal sızlama oluyor ama idrarımda enfeksiyon çıktı ondan oluyor sanırım benim .Kanama alanım varken ve kanamam olduğunda benim de ağrım oluyordu hafif adet sancısı gibi .doktor o zaman rahim kanı atmak için kasılıyor o yüzden normal demişti .
Yok ya canım benim 3 üncü sadece hızlı gelişmesi şaşırttı sanki digerleri bçulqe degildiHahhaha ilk gebeliğin mi canım .İnsan şaşırıyor gerçekten ben de diğer bebeklerimde 8.haftaya kadar hiç göremiyordum bile ben nokta fasülye kadar bir şeydi .Sonra 2 hafta sonra 10 haftalıkken bildiğin bebek görüntüsü oluyor hareket ediyorlar filan ben de çok şaşırmıştım .Rabbimin mucizesi
Kız hissettim hayırlısı olsun İnşallahMerhabaa herkesee
Ben de pzt günü doktora gittim 10+4 tü o gun
Elimde bu fotoğraflar var sizce cinsiyeti nedir
Bende daha once kullandigimda cok sevmemistim canim ama napayim saglik açısından kokuyu göz ardı edicem artik. Sevindim bulantinin gecmesine kendini iyi hissedersin insallah daha da fazlaCanım bende sivenonun pembe olanını aldım ama kokusunu çok beğenmedim ya da hassasiyetim var diye öyle geldi bilmiyorum
Aklima geldi de temiz icerikliler arasinda göremedim yine de arastirayim kuzum çok sagolYves rocher marka roll on kullanıyorum ben de. Bir çok rengi var. Beğendiğini seçebilirsin. Ben mor olanını seçtim. Bitkisel içerikli, hamile ve emziren annelere uygun
selam canım benim doktorum dinlenmek dışında hiçbir şey söylemiyor olabilir demişti korkulcak hiçbir şey yok dediKızlar selam. Ben Kasım annelerinden geliyorum gerçi benimki de kasımın sonu size çok yakın.
Burayıda takip ediyorum kanama lekelenme olan var heralde bende 8. Haftadan beri takipteyim o kadar dinlendim kalkmadım fitilimi kullandım ama kaybolmuyor hala. Varmı doktorlarının söylediği dikkat etmemiz gereken bşy
Erkek bence sağlıkla kavuşunZaman geçmek bilmiyor heyecanlıyım
Instagram'da çok denk geldim 2 yada 3 üncü gebeliklerde göbek de erken çıkıyormuşYok ya canım benim 3 üncü sadece hızlı gelişmesi şaşırttı sanki digerleri bçulqe degildi
Sıcak su ile duştan kaçınmanı öneririm bir de bol bol su tüketmelisin. Doktorum bana bunları söylemişti.Kızlar selam. Ben Kasım annelerinden geliyorum gerçi benimki de kasımın sonu size çok yakın.
Burayıda takip ediyorum kanama lekelenme olan var heralde bende 8. Haftadan beri takipteyim o kadar dinlendim kalkmadım fitilimi kullandım ama kaybolmuyor hala. Varmı doktorlarının söylediği dikkat etmemiz gereken bşy
Yakınınızda file market varsa şuan indirimde siveno haberiniz olsunSagol canim bende siveno alcam galiba. Ulasilabilir bir marka olmasi da onemli.
ŞU su olayı çok zor yudum yudum iç diyo doktor ama o da kötü yapıyor karışıyo midem hemenSıcak su ile duştan kaçınmanı öneririm bir de bol bol su tüketmelisin. Doktorum bana bunları söylemişti.
Evet 2.5 lt içmeye çalışıyorum bende. Sizin hematom küçük müydüSıcak su ile duştan kaçınmanı öneririm bir de bol bol su tüketmelisin. Doktorum bana bunları söylemişti.
Aa tamam cok teşekkür ediyorumYakınınızda file market varsa şuan indirimde siveno haberiniz olsun
Bende 10. haftada lekelenme olmuştu kese içerisinde kan pıhtısı yoktu önlem amaçlı progestan kullandım 5 gün .ok şükür sonrasında bi sıkıntı yaşamadım. Birde bana birlikteliği yasaklamıştı o dönemdeEvet 2.5 lt içmeye çalışıyorum bende. Sizin hematom küçük müydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?