Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Ben de duphaston kuşlanıyorum sabah ve akşam bir de sabah akşam fitil .onun dışında sabah 2 akşam 2 estrofem

Bir an cinsiyet söylyck sandım çok şaşırdım
Hahhaha ilk gebeliğin mi canım .İnsan şaşırıyor gerçekten ben de diğer bebeklerimde 8.haftaya kadar hiç göremiyordum bile ben nokta fasülye kadar bir şeydi .Sonra 2 hafta sonra 10 haftalıkken bildiğin bebek görüntüsü oluyor hareket ediyorlar filan ben de çok şaşırmıştım .Rabbimin mucizesi

Kasık ağrısı oluyor mu peki sizde bende 2 gündür o da başladı ara ara gün içinde vuruyor gidiyor hissedilir şekilde korkutuyor o da
Hala kanama alanın var mı canım ? Ben de vajinal sızlama oluyor ama idrarımda enfeksiyon çıktı ondan oluyor sanırım benim .Kanama alanım varken ve kanamam olduğunda benim de ağrım oluyordu hafif adet sancısı gibi .doktor o zaman rahim kanı atmak için kasılıyor o yüzden normal demişti .

kanama alanı kalmamış dedi zaten çok küçük demişti, bende de idrarda lökosit eritrosit pozitif, kültürde istemişti bakteri ürememiş o yüzden ilaç vermiyorum bol su iç dedi maalesef içemiyorum kusturuyor o yüzdende olabilir mi su günde 1 bardak zorluyorum sadece

Yok ya canım benim 3 üncü sadece hızlı gelişmesi şaşırttı sanki digerleri bçulqe degildi

Kızlar selam. Ben Kasım annelerinden geliyorum gerçi benimki de kasımın sonu size çok yakın.
Burayıda takip ediyorum kanama lekelenme olan var heralde bende 8. Haftadan beri takipteyim o kadar dinlendim kalkmadım fitilimi kullandım ama kaybolmuyor hala. Varmı doktorlarının söylediği dikkat etmemiz gereken bşy

Canım bende sivenonun pembe olanını aldım ama kokusunu çok beğenmedim ya da hassasiyetim var diye öyle geldi bilmiyorum
Bende daha once kullandigimda cok sevmemistim canim ama napayim saglik açısından kokuyu göz ardı edicem artik. Sevindim bulantinin gecmesine kendini iyi hissedersin insallah daha da fazla
Yves rocher marka roll on kullanıyorum ben de. Bir çok rengi var. Beğendiğini seçebilirsin. Ben mor olanını seçtim. Bitkisel içerikli, hamile ve emziren annelere uygun
Aklima geldi de temiz icerikliler arasinda göremedim yine de arastirayim kuzum çok sagol

selam canım benim doktorum dinlenmek dışında hiçbir şey söylemiyor olabilir demişti korkulcak hiçbir şey yok dedi

Sıcak su ile duştan kaçınmanı öneririm bir de bol bol su tüketmelisin. Doktorum bana bunları söylemişti.

Evet 2.5 lt içmeye çalışıyorum bende. Sizin hematom küçük müydü
Bende 10. haftada lekelenme olmuştu kese içerisinde kan pıhtısı yoktu önlem amaçlı progestan kullandım 5 gün .ok şükür sonrasında bi sıkıntı yaşamadım. Birde bana birlikteliği yasaklamıştı o dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…