Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inan mesajını okurken rahat hissettim hiçbir sancım yok ilk defa olunca çok telaşlandım şimdi bir akıntı gelmiyor uzandım ilk defa olduğu için çok korktum doktor bize ilişki yasağı koymamıştı diye öğlen ilişki olmuştu acaba ondan mı diye düşünmeye başladım çok korktum Allah razı olsun çıldırmama az kalmıştı

2 hafta once bende kanama olmuştu ve sonrasında lekelenmeler oldu, doktorum şiddetli bi agri ve regl gibi kanaman yoksa endişelenme ilk trimesterda bu gibi kanamalar mümkün demisti. Sen de o sekilde bak, eger bi ağrın vs yoksa rahatlat kendini, kolay degil vücudumuz bebege adapte oluyor.

Çok teşekkür ederim sancım yok çok şükür ama devam ederse diye çok korktum inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım normalde hep böyle oldu mu ertesi gün regl olurdum üç senedir hep böyle olmuştu o yüzden sanırım travma olmuş bende

Evet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .

Evet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .
Merhaba , fitili takarken rahim ağzını uyarmış olabilirsin canım .doktorum benim ilk lekelenmem olduğunda bana bunu sormuştu çok mu zorladın ya da derine ittin diye .Fakat benim sonra su gibi kanamam oldu meğer kanama alanım varmış .O yüzden lekelenmeden filan korkma hiç .ki kanama bile olsa Allah’ın izniyle bir şey olmuyor .benim regliden daha yoğun su gibi kıpkırmızı kanamam oldu .doktorlar lekelenmeleri önemsemiyor bile .işte bizim için korkulu bir durum maalesef ama hiç korkma Allah’ın izniyle bir şey olmuyor

Ense kalınlığına bakıyor ultrasonda birde kan alıyorlar aç ya da tokluk fark etmez 10 günde de çıkıyor sonucu

hepimize şifa diliyorum rabbimden

Günaydın hamiş anneler, biraz gözümü açtığım bugünden burayı selamlıyorum

Bugün itibariyle 3 kiloyu tamamladım, 3 kilo vermişim, 8+2 yle devam ediyoruz, buzlu latteye dadandım, çay içemiyorum ama kahve bana çok iyi geliyor 2 günde bir içiyorum, ne kadar içecektik kahveyi acaba? Ben doktoruma sormayı unuttum, soranlar var mı

Bende inanılmaz kahve bagımlısı bırı olarak 4 haftadır kokusuna bıle tahammul edemiyorum mahvediyor bu durum benı

Benim doktorum günde içinde 1 espersso shot içeren bir kahve ve iki üç bardak açık çay içebilirsiniz demişti ama bende de gebeliğin ilk hatalarından sonra kahve tiksintisi oldu o yüzden kahve hiç içemiyorum

Günaydın canım, bulantın kusman çok olmuş muydu senin ?
Bende kilo kaybı olmuştu geçtiğimiz hafta 2-3 kilo kadar. Çok kustuğum ve bulantımın en yoğun olduğu haftaydı. Bende tam tersi kahveyi canım hiç istemiyor çay içiyorum sadece ama su içemiyorum midem bulanıyor 2 günde bir kahve zararlı olmaz diye düşünüyorum ben canım

Benim doktor günde 1 türk kahvesi 2 bardak açık çay içebilirsin dedi bende maşallah kotayı tam dolduruyorum

Canım enfeksiyon için bir şey verdi mi doktor

kızlar bişey sorucam idrarımda protein kaçağı çıktı aile hekimi böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi, daha önce de çıkmıştı özel hastanedeki doktor taş düşürmüşsün dedi ondandır dedi. şimdi tekrar idrar tahlili istendi. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…