- 12 Ekim 2023
- 975
- 912
- 23
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.641
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için inan mesajını okurken rahat hissettim hiçbir sancım yok ilk defa olunca çok telaşlandım şimdi bir akıntı gelmiyor uzandım ilk defa olduğu için çok korktum doktor bize ilişki yasağı koymamıştı diye öğlen ilişki olmuştu acaba ondan mı diye düşünmeye başladım çok korktumAğrın sancın var mı canım? Hemen endişelenme önce sakin ol şiddetli ağrı ve sancın yoksa kanama tarzında değilse ve sürekli değilse içini rahat tut rahim büyüdüğü içinde oluyor bazen ben hamileliğimin başından beri bu problemi yaşadım kendini kontrol et doluluk hissi varmı akıntınla birlikte kanama geliyormu ara sıra bak ama strese girme eğer devam ederse kadın doğum acile gidin, içini ferah tut ve habersiz bırakma ❤
2 hafta once bende kanama olmuştu ve sonrasında lekelenmeler oldu, doktorum şiddetli bi agri ve regl gibi kanaman yoksa endişelenme ilk trimesterda bu gibi kanamalar mümkün demisti. Sen de o sekilde bak, eger bi ağrın vs yoksa rahatlat kendini, kolay degil vücudumuz bebege adapte oluyor.Kızlar uyanık olan varsa cevap verin lütfen az önce tuvalette akıntıyla beraber kahverengi koyu kırmızı gibi leke geldi, hiç daha önce lekelenmem olmamıştı fitili yerleştirirken de afedersiniz çok daralmış gibiydi diğer günlerden farklı olarak, eşimi uyandırıp hastaneye gideyim mi normal mi tek seferlik geldi sonra birkaç kere daha gittim gelmedi korkuyorum nolur yardım hiç lekem olmamıştı başından beri
Çok teşekkür ederim sancım yok çok şükür ama devam ederse diye çok korktum inşallah hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım2 hafta once bende kanama olmuştu ve sonrasında lekelenmeler oldu, doktorum şiddetli bi agri ve regl gibi kanaman yoksa endişelenme ilk trimesterda bu gibi kanamalar mümkün demisti. Sen de o sekilde bak, eger bi ağrın vs yoksa rahatlat kendini, kolay degil vücudumuz bebege adapte oluyor.
Evet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .kanama alanı kalmamış dedi zaten çok küçük demişti, bende de idrarda lökosit eritrosit pozitif, kültürde istemişti bakteri ürememiş o yüzden ilaç vermiyorum bol su iç dedi maalesef içemiyorum kusturuyor o yüzdende olabilir mi su günde 1 bardak zorluyorum sadece
Evet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .kanama alanı kalmamış dedi zaten çok küçük demişti, bende de idrarda lökosit eritrosit pozitif, kültürde istemişti bakteri ürememiş o yüzden ilaç vermiyorum bol su iç dedi maalesef içemiyorum kusturuyor o yüzdende olabilir mi su günde 1 bardak zorluyorum sadece
Merhaba , fitili takarken rahim ağzını uyarmış olabilirsin canım .doktorum benim ilk lekelenmem olduğunda bana bunu sormuştu çok mu zorladın ya da derine ittin diye .Fakat benim sonra su gibi kanamam oldu meğer kanama alanım varmış .O yüzden lekelenmeden filan korkma hiç .ki kanama bile olsa Allah’ın izniyle bir şey olmuyor .benim regliden daha yoğun su gibi kıpkırmızı kanamam oldu .doktorlar lekelenmeleri önemsemiyor bile .işte bizim için korkulu bir durum maalesef ama hiç korkma Allah’ın izniyle bir şey olmuyorÇok teşekkür ederim cevap verdiğin için inan mesajını okurken rahat hissettim hiçbir sancım yok ilk defa olunca çok telaşlandım şimdi bir akıntı gelmiyor uzandım ilk defa olduğu için çok korktum doktor bize ilişki yasağı koymamıştı diye öğlen ilişki olmuştu acaba ondan mı diye düşünmeye başladım çok korktumAllah razı olsun çıldırmama az kalmıştı
Ense kalınlığına bakıyor ultrasonda birde kan alıyorlar aç ya da tokluk fark etmez 10 günde de çıkıyor sonucuKızlar selam ikili testleri olmaya başladınız mı? Ben şehir hastanesinde muayene oluyorum doktorum 12. Haftada gel demişti sadece kana mı bakılıyor yoksa ultrasona da alıyorlar mı? İlk gebeliğim ve pek detaylı bilmiyorum
ahh evet, sırt ağrımda var zonkluyor o daCnm 11+6 bugun bende de aynı gelıp gıdıyor yokluyor arada kasık agrısı. Fakat don 3 gündür brni yoran sırt agrısı. Felaket durumda.
hepimize şifa diliyorum rabbimdenEvet ondan oluyor .benim de lökosit eritrosit pozitif. Bol su içmek gerekiyor ama ben de içemiyorum .şimdi şimdi belki 1 litre günde .ben de 1 bardak içiyordum en fazla o da ilaçlarla .su içmediğim zamanlar ben de sızlama hassasiyet kasık ağrısı gibi derinden ağrı çok oluuor canım .
Bende inanılmaz kahve bagımlısı bırı olarak 4 haftadır kokusuna bıle tahammul edemiyorum mahvediyor bu durum benıGünaydın hamiş anneler, biraz gözümü açtığım bugünden burayı selamlıyorum
Bugün itibariyle 3 kiloyu tamamladım, 3 kilo vermişim, 8+2 yle devam ediyoruz, buzlu latteye dadandım, çay içemiyorum ama kahve bana çok iyi geliyor 2 günde bir içiyorum, ne kadar içecektik kahveyi acaba? Ben doktoruma sormayı unuttum, soranlar var mı
Benim doktorum günde içinde 1 espersso shot içeren bir kahve ve iki üç bardak açık çay içebilirsiniz demişti ama bende de gebeliğin ilk hatalarından sonra kahve tiksintisi oldu o yüzden kahve hiç içemiyorumGünaydın hamiş anneler, biraz gözümü açtığım bugünden burayı selamlıyorum
Bugün itibariyle 3 kiloyu tamamladım, 3 kilo vermişim, 8+2 yle devam ediyoruz, buzlu latteye dadandım, çay içemiyorum ama kahve bana çok iyi geliyor 2 günde bir içiyorum, ne kadar içecektik kahveyi acaba? Ben doktoruma sormayı unuttum, soranlar var mı
Ben de aynıyım biliyor musun ve hamile olmadan önce en çok sevdiğim şeylerden nefret ediyorum kahve tatlı vsBende inanılmaz kahve bagımlısı bırı olarak 4 haftadır kokusuna bıle tahammul edemiyorum mahvediyor bu durum benı
Günaydın canım, bulantın kusman çok olmuş muydu senin ?Günaydın hamiş anneler, biraz gözümü açtığım bugünden burayı selamlıyorum
Selam canlar ben iyiyim çok şükür bu hafta oğlanın okulunda etkinlik bitmiyor kermes piknik doğum günleri falan okulada gitmiyor cocuklar öyle olunca pek giremedim sağolun sorduğunuz için
Benim doktor günde 1 türk kahvesi 2 bardak açık çay içebilirsin dedi bende maşallah kotayı tam dolduruyorumGünaydın hamiş anneler, biraz gözümü açtığım bugünden burayı selamlıyorum
Canım enfeksiyon için bir şey verdi mi doktorHala kanama alanın var mı canım ? Ben de vajinal sızlama oluyor ama idrarımda enfeksiyon çıktı ondan oluyor sanırım benim .Kanama alanım varken ve kanamam olduğunda benim de ağrım oluyordu hafif adet sancısı gibi .doktor o zaman rahim kanı atmak için kasılıyor o yüzden normal demişti .
Canım benim acildeki doktor baktı kendi doktoruna sorarsın dedi .ama suyu çoğalt geçer dedi .ilaç kullanmıyorumCanım enfeksiyon için bir şey verdi mi doktor
6. Hislerimle söylüyorum çok anladığımdan değil ama kız gibi geldi bana canım sağlıkla gelsin inşallahKızlarımmm bana da bir yorum yapar mısınız sizce tahmini cinsiyet nedirHandan2212 demet1374 @suuuduru68 @babylovee annabelica ve etiketleyemediğim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?