- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.621
Teşekkür ederiim canım darısı sizlerin başına inşallahÇok net değil kuzum ama kız gibi gördüm. Sağlık haberine çok sevindim
Doktor bişey demedi bende sormadım canımteşekkür ederimcinsiyeti mi netti canım o zaman bi tahminin var mı bebeğin için
Bilmiyorum canım doktor bişey demedi gali ina diger sefere kesin söyler bende sormadım açıkçasıO zamannnn erkek mi acabaaaa :) maşallah canım sağlıklı olsun da
Ay benim de kız diyesim geldiiiKızlarımmm bana da bir yorum yapar mısınız sizce tahmini cinsiyet nedir@Handan2212 @demet1374 @suuuduru68 babylovee annabelica ve etiketleyemediğim kızlar
Doktor bize de çok erken belli olmaz o daha dedi ama biraz da tadını çıkartalım şu hamileliğin eğlenelim bulantılar yüzünden ben şahsen çok mutsuz hissediyorum kendimiDoktor bişey demedi bende sormadım canımbence erken şimdi nuba bile 12 13 de bakılıyor
12 haftaya kadar kız erkek çıkıntı aynı oluyor 13 hafta da ve sonrasında değişiyor muşDoktor bize de çok erken belli olmaz o daha dedi ama biraz da tadını çıkartalım şu hamileliğin eğlenelim bulantılar yüzünden ben şahsen çok mutsuz hissediyorum kendimisağlıkla kucağımıza alalım kız erkek hiç önemli değil zaten
Cnm 11+6 bugun bende de aynı gelıp gıdıyor yokluyor arada kasık agrısı. Fakat don 3 gündür brni yoran sırt agrısı. Felaket durumda.Kasık ağrısı oluyor mu peki sizde bende 2 gündür o da başladı ara ara gün içinde vuruyor gidiyor hissedilir şekilde korkutuyor o da
Ben o yüzden hepsini kız gördüm galiba. Belki bazıları dikleşir bikac haftaya12 haftaya kadar kız erkek çıkıntı aynı oluyor 13 hafta da ve sonrasında değişiyor muşevet saglıklı olsun bizde kolay doguralım bişey istemiyorum çünkü hamilelik çok zor ya
Ay evet iki gün önce bana da sık oluyordu bugün çok şükür yaşamadım aslında normal olduğunu biliyorum ama o çarpıntıyı yaşamak kötü bir his galibaKızlar bugün kalp çarpıntım oldu birkaç kez. Önceki gebeliğimde çok korkutmuştu bu beni. Ama şu an biliyorum ki bu bebeğimin büyüdüğünü gösteriyor. Sizin de başınıza geliyorsa korkmayın hiç
Kız Allah seni ne yapmasınBen o yüzden hepsini kız gördüm galiba. Belki bazıları dikleşir bikac haftaya
bunu biraz tarif edebilir misin ben de bazen bi seyler yaşıyorum da carpinti mi emin olamıyor, böyle bi tane sekiyor kalp sonra ona yetişmeye calisiyor gibi oluyor bende bazen, bazen de hizli atiyor tabi kulaklarımdan cikacak gibiKızlar bugün kalp çarpıntım oldu birkaç kez. Önceki gebeliğimde çok korkutmuştu bu beni. Ama şu an biliyorum ki bu bebeğimin büyüdüğünü gösteriyor. Sizin de başınıza geliyorsa korkmayın hiç
Ya ellerini bacaklarını oynattı şok oldukAy benim de kız diyesim geldiiimaşallah nasil belirginlesiyorlar hemen daha 2 3 cm boylariyla
Tarif ettigin gibi bende de oluyor kalp çarpıntısı. Bazen bir ritm sanki cok hizli gidiyor peşinden kalbim onu yakalamaya calisiyor sonra yakaliyor gibi oluyor. Bazende bogazimda kulaklarimda atiyor kalbim. Bebislerimizden kaynakli yasiyoruz bunlari galiba. Zaten kalbimiz daha fazla kan pompaliyor ya simdibunu biraz tarif edebilir misin ben de bazen bi seyler yaşıyorum da carpinti mi emin olamıyor, böyle bi tane sekiyor kalp sonra ona yetişmeye calisiyor gibi oluyor bende bazen, bazen de hizli atiyor tabi kulaklarımdan cikacak gibi
Oyyy seveyim onun elini bacaginiYa ellerini bacaklarını oynattı şok oldukcidden kese görmeyi beklediğimiz günler çok uzak değil ama gerçekten çok hızlı büyüyorlar sağlıkla gelsin minnoşlarımızzz
İnşallah inşallah rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun da fotolar atalım buraya inşallahInsallah hep yolunda gider hamileliklerimiz. Saglikla ilerleriz. 9 ay boyunca hersey güzelce ilerler en sonunda minik bebeklerimizi saglikla dogurup kucagimiza alirizlekelenmeler de insallah biter bir an evvel canim.
Bana da bir dr ic demisti fazladan folik ama sonra gittigim doktorum cok fazla gelir diye istemedi.
Ağrın sancın var mı canım? Hemen endişelenme önce sakin ol şiddetli ağrı ve sancın yoksa kanama tarzında değilse ve sürekli değilse içini rahat tut rahim büyüdüğü içinde oluyor bazen ben hamileliğimin başından beri bu problemi yaşadım kendini kontrol et doluluk hissi varmı akıntınla birlikte kanama geliyormu ara sıra bak ama strese girme eğer devam ederse kadın doğum acile gidin, içini ferah tut ve habersiz bırakma ❤Kızlar uyanık olan varsa cevap verin lütfen az önce tuvalette akıntıyla beraber kahverengi koyu kırmızı gibi leke geldi, hiç daha önce lekelenmem olmamıştı fitili yerleştirirken de afedersiniz çok daralmış gibiydi diğer günlerden farklı olarak, eşimi uyandırıp hastaneye gideyim mi normal mi tek seferlik geldi sonra birkaç kere daha gittim gelmedi korkuyorum nolur yardım hiç lekem olmamıştı başından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?