Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bende inanılmaz kahve bagımlısı bırı olarak 4 haftadır kokusuna bıle tahammul edemiyorum mahvediyor bu durum benı

Ben bir önceki hamileliğim de içememiştim, bun da çok hoşuma gidiyor, üzüldüm biliyorum o hissi ama doğum sonrası geri geliyor

Evet, ben de çaydan tiksindim asla ama asla içemiyorum, o taze demlenmiş çay kokusu bile beni mahvediyor

Evet maalesef ki, çok bulantım var, 2 prilam ile idare etmeye çalışıyorum, suyu ben de içemiyorum, doktorum serum takacağım demişti eğer içmezsen, içmeye zorluyorum kendimi, kahveye çok yükseliyorum, soğuk soğuk çok iyi geliyor bana

Canım bende su için zorluyorum kendimi ama yok yani midem almıyor soğuk su içiyorum günde 1 lt en fazla

Benimde TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi

Kızlar iyi ki varsınız iyi ki böyle bir site var hele ilk gebeliğim diye napacağımızı şaşırıyoruz çok teşekkür ederim bana destek oldunuz inşallah sen de sağ salim kucağına alırsın hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım şimdi benim lekelenmem geçti eşime de söylemeyi düşünmüyorum çünkü çok fena evham yapacak benden beter iki hafta sonra kontrolüm var devam etmezse inşallah etmez 2 hafta sonra gittiğimde doktora sorarım doktor olabilir demişti ama dün her şeyi unuttum o anda iyi ki siz varsınız çok teşekkür ederim

6. Hislerimle söylüyorum çok anladığımdan değil ama kız gibi geldi bana canım sağlıkla gelsin inşallah
Amiiinnn kuzummm çok sağol yorumun içinn
Canım doktorunun numarası varsa mutlaka bilgi ver ben yaşamadım ama gebelikte dikkat edilmesi gereken bir şey protein kaçağı yani ben öyle biliyorum

Amiiinnn kuzummm çok sağol yorumun içinn

Canım doktorunun numarası varsa mutlaka bilgi ver ben yaşamadım ama gebelikte dikkat edilmesi gereken bir şey protein kaçağı yani ben öyle biliyorum
Teşekkür ederim kuzu,yarın doktor kontrolüm var zaten sonuçlarımı götürcem bakalm inşallah büyük bir sorun değildir.

Muhtemelen diyet onerecektir. Ama sınırdasın. Dikkat etmen gerekiyor. Benimde senden az düşük. Baya kötü tablolar olusturdular. Bir hafta olacak nerdeyse yedigime ictigime dikkat ediyorum. Diyetle toparlanmazsa insülin baslayacagiz dedi benim doktorum.

Benimde TSH düşük serbest T4 yüksek çıktı tiroid ilacı kullaniyorum acaba yüksek mi geliyor Dr soracağım ama merak ettim yaşayan var mi
Kac cikmis serbest t4 degeriniz ve tsh? Gebelikte t4 degeri yüksek çıkarmış ama. Kac cikmasi gerekiyor tam bilmiyorum ama benimde son tahlillerimde yüksek çıkmıştı mesela.

TSH 0.18
T4 1.99
Tsh in düşmüş epey ilaç kullaniyorsan dozunu düşürür doktorun muhtemelen. Ama t4 ün bence düşük bile. Referans aralığı kac ki sen 1.99 a yüksek diyorsun ? Benim 12 cikmis
Ama benim test verdigim yerde referans araligi 8.6 ile 17.7 gosteriyor. Her hastanenin yada saglik kurulusunun araliklari farkli oluyor.

Senin değerin çok farklı çıkmış canım ben nerde baktırsam referans aralıkları 0.50-1.5 civarı oluyor t4. Birim mi farklı acaba benimkilerde hep ng/dL yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…