Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
canim hic yasak olanlara kafanızı takmayın bu gecici süreç onemli olan saglikla gecmesi oyle dusunun, ben daha once de bahsettim sindirim sorunlarım var o yuzden zaten bi cok seyi zaten yiyemiyordum, arada kaçamak yapardım simdi o kaçamakları bile yapmak istemiyorum vücudum dolayisiyla bebeğim etkilemesin diye. yiyebildigimiz seylerle motive olmaya calisicaz, benim yasaklı listemi görseniz halime üzülürsünüz ama olsun deger

Eki Görüntüle 3595619
Teyzeler 12+2 bugünden ☺ bizi de tahmin edermisiniz cinsiyet
Kız diyesim geldiii
Sevgili annacım hele bir dur önce yaz gelsin yazın üşütme derdi yok hasta olma derdi yok. Bide 2.trimester nispeten rahat olur diye ben hevesleniyorum yaz gelmesi icin. 3.trimester serin kış zamanlarina denk gelecek en azindan o zaman ferah oluruz
Kızlar hepinizin ultrason görüntüleri net benim yavrimin neresi nerde hiç anlamıyorum size zahmet banada bı tahmin bugün 8+6 olmuş
Hahah yalniz degilsin benim fotolar da boyle henüz erkek diyesim geldi oylesine his ama

Ay zaten haklisin bende oyle diyorum bebisim saglikli olsun da gerisi hiiiic önemli degil. Yemeyim bircok seyi ne olacak. Hic sıkıntı degil. Sadece bazen canim bir anda birsey istiyor onu yemek istiyorum. Baska bisiler atsamda agzima yok kesmiyor o anlarda cok üzülüyorum kendime ☹
Gecici bir süreç ama. Dogumdan sonra odama kalori bombasi seyler istiycem simdiden liste yapsam iyi olur

ahaha ben de oyle dusundum , dogumdan sonra kendim belirlediğim bi ara kaçamak show yapicam ne istersem yicem , biz bunu hak ediyoruz

Kızlar doktor ultrasonla baktigi yer var ya alt karinda orda sanki pıt pıt bişey atıyor seyirme gibi sanki kısa suruyor sizde de oluyor mu sıklaşmaya başladı ne oluyor acaba bu

saglıklaa inşallah tskler cnm

Ayy ilk kız yorumu içim kelebeklendi insana farletmıyorda maksat içimiz acılsın işte hep kotu seyler mı kpnusalım
Öyle valla hergün acaba bugün midem bulancak mı ağrım olcak mı diye düşünmekten strese giriyorum böyle konular iyi geliyor zaten artık herkesin cinsiyeti öğrenmesine az kaldı en heycanlı günler bizi bekler benimde ilk bebiş kız erkek farketmiyor ikisininde düşüncesi çok mutlu ediyo

ahaha ben de oyle dusundum , dogumdan sonra kendim belirlediğim bi ara kaçamak show yapicam ne istersem yicem , biz bunu hak ediyoruz
Ay hemde en iyisini hakediyoruz hamislik boyunca kendimizi tutup yememek ne kadar zor olsa da bebegimizin sagligi icin bunu yapcaz. Ve en sonunda aylarca canimizin cektigi herseyden yiycez. Aslinda alismisken hic yememek lazim ama olsun bi zafer kutlamasi yapariz. O kadar bebegimi dogurmusum kucagimiza almışız olmasin mi mi şımarma partisi

İyi bari yalnız değilim demekki aileler kız diyor sürekli beni bile inandirdilar erkek çıkarsa şok olacaz sağlıkla gelsin bebisler
Değilsin degilsin merak etme artik 10.haftadan sonra heralde bizim usgler de daha belirgin olur. Oy saglikli olsun da kız erkek hic farketmez
Kızlar doktor ultrasonla baktigi yer var ya alt karinda orda sanki pıt pıt bişey atıyor seyirme gibi sanki kısa suruyor sizde de oluyor mu sıklaşmaya başladı ne oluyor acaba bu
Hareketleri hsisetmek icin erken ama icerisi büyüyor ya ondan seyirme gibi hissediyor olabilir misin acaba

asdaf canım sende de sırt ağrısı vardı benim geçmiyo hiç sırtım değil omurgam ağrıyor doktora gitmeme de var daha nasıl oldun sen

asdaf canım sende de sırt ağrısı vardı benim geçmiyo hiç sırtım değil omurgam ağrıyor doktora gitmeme de var daha nasıl oldun sen
Sırt agrım her gecen gun artıyor askım. Kasık ts arada yokluyor. Yatağa yattığım da sırt ustu derin bir oh çekiyorum sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…