- 23 Ağustos 2023
- 88
- 208
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.721
canim hic yasak olanlara kafanızı takmayın bu gecici süreç onemli olan saglikla gecmesi oyle dusunun, ben daha once de bahsettim sindirim sorunlarım var o yuzden zaten bi cok seyi zaten yiyemiyordum, arada kaçamak yapardım simdi o kaçamakları bile yapmak istemiyorum vücudum dolayisiyla bebeğim etkilemesin diye. yiyebildigimiz seylerle motive olmaya calisicaz, benim yasaklı listemi görseniz halime üzülürsünüzAh ahh sormaa.. hersey yasakaman şeker yukselmesin de gerisi onemli degil.. meyvelerden de cogu yasak olunca bize bi elma kalacak bu gidisle hahsha cok sinirlerim bozuluyor yaa..
Insallah canim amin çok sagol. Sende simdiden basla dikkat etmeye. Insallah sende hemencecik kontrol altina alırsın bende
Kız diyesim geldiii
Sevgili annacım hele bir dur önce yaz gelsinKızlar çok geç dönüyorum bazen mesajlarınıza kusura bakmayın. Kızımı uyutup evi biraz çekip çevirdikten sonra yatınca bakıyorum konuşmalaraYoruluyorum bu ara baya. Havalar çok ısındı her gün parktayiz güneşte iyice midem yanıyor bulanıyor halsiz kalıyorum. Kışı iple çekiyorum şimdiden
Hahah yalniz degilsin benim fotolar da boyle henüzKızlar hepinizin ultrason görüntüleri net benim yavrimin neresi nerde hiç anlamıyorumsize zahmet banada bı tahmin bugün 8+6 olmuş
Ay zaten haklisin bende oyle diyorum bebisim saglikli olsun da gerisi hiiiic önemli degil. Yemeyim bircok seyi ne olacak. Hic sıkıntı degil. Sadece bazen canim bir anda birsey istiyor onu yemek istiyorum. Baska bisiler atsamda agzima yok kesmiyor o anlarda cok üzülüyorum kendime ☹canim hic yasak olanlara kafanızı takmayın bu gecici süreç onemli olan saglikla gecmesi oyle dusunun, ben daha once de bahsettim sindirim sorunlarım var o yuzden zaten bi cok seyi zaten yiyemiyordum, arada kaçamak yapardım simdi o kaçamakları bile yapmak istemiyorum vücudum dolayisiyla bebeğim etkilemesin diye. yiyebildigimiz seylerle motive olmaya calisicaz, benim yasaklı listemi görseniz halime üzülürsünüzama olsun deger
Banada kız gibi geldiiiiii
ahaha ben de oyle dusundum , dogumdan sonra kendim belirlediğim bi ara kaçamak show yapicam ne istersem yicem , biz bunu hak ediyoruzAy zaten haklisin bende oyle diyorum bebisim saglikli olsun da gerisi hiiiic önemli degil. Yemeyim bircok seyi ne olacak. Hic sıkıntı degil. Sadece bazen canim bir anda birsey istiyor onu yemek istiyorum. Baska bisiler atsamda agzima yok kesmiyor o anlarda cok üzülüyorum kendime ☹
Gecici bir süreç ama. Dogumdan sonra odama kalori bombasi seyler istiycem simdiden liste yapsam iyi olur
Banada kız gibi geldiiiiii
İyi bari yalnız değilim demekkiHahah yalniz degilsin benim fotolar da boyle henüzerkek diyesim geldi oylesine his ama
TSK ederim canmm tahmin içinCanım maşallah sağlıkla gelsin önceliklebildiğimden değil tamamen his erkek diyorum bende
Ahahhaha ona sormayı unutmuştum canımCanım bende chatgbtye dayanarak erkek diyorum
Ayy ilk kız yorumu içim kelebeklendiBanada kız gibi geldiiiiiimaşallah kocaman olmuş
Kız diyesim geldiii
Sevgili annacım hele bir dur önce yaz gelsinyazın üşütme derdi yok hasta olma derdi yok. Bide 2.trimester nispeten rahat olur diye ben hevesleniyorum yaz gelmesi icin. 3.trimester serin kış zamanlarina denk gelecek en azindan o zaman ferah oluruz
Hahah yalniz degilsin benim fotolar da boyle henüzerkek diyesim geldi oylesine his ama
Öyle valla hergün acaba bugün midem bulancak mı ağrım olcak mı diye düşünmekten strese giriyorum böyle konular iyi geliyor zaten artık herkesin cinsiyeti öğrenmesine az kaldı en heycanlı günler bizi beklerAyy ilk kız yorumu içim kelebeklendiinsana farletmıyorda maksat içimiz acılsın işte hep kotu seyler mı kpnusalım
Ay hemde en iyisini hakediyoruzahaha ben de oyle dusundum , dogumdan sonra kendim belirlediğim bi ara kaçamak show yapicam ne istersem yicem , biz bunu hak ediyoruz
Değilsin degilsin merak etmeİyi bari yalnız değilim demekkiaileler kız diyor sürekli beni bile inandirdilar erkek çıkarsa şok olacaz sağlıkla gelsin bebisler
Hareketleri hsisetmek icin erken ama icerisi büyüyor ya ondan seyirme gibi hissediyor olabilir misin acabaKızlar doktor ultrasonla baktigi yer var ya alt karinda orda sanki pıt pıt bişey atıyor seyirme gibi sanki kısa suruyor sizde de oluyor mu sıklaşmaya başladı ne oluyor acaba bu
Ayyy ne zamandir gitmiyorsun. Gittiginde cok heyecanli olur büyümüşolur epey. Bizimde asagi yukari o haftalarda olcak sonraki kontrol. Sabretmek ne kadar zor yiaaaBizde bayram bitiminden hemen sonra gidiyoruz 13+4 olck gittigimde kesin bir tahmin yapar doktorumuz
Merhaba kizlar ya Aralık ya Ocak annesi olacağım buraya eklermisiniz benideKızlar hoşgeldiniz listeye ekledim. Bir de beklenen doğum tarihlerinizi yazabilir misiniz
Sırt agrım her gecen gun artıyor askım. Kasık ts arada yokluyor. Yatağa yattığım da sırt ustu derin bir oh çekiyorum sen düşün.asdaf canım sende de sırt ağrısı vardı benim geçmiyo hiç sırtım değil omurgam ağrıyor doktora gitmeme de var daha nasıl oldun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?