- 5 Haziran 2021
- 5.626
- 21.590
- 298
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.761
Kız iki gün önce gittimAyyy ne zamandir gitmiyorsun. Gittiginde cok heyecanli olur büyümüşolur epey. Bizimde asagi yukari o haftalarda olcak sonraki kontrol. Sabretmek ne kadar zor yiaaa
Ay hadi hayırlısıKız gibi görünüyor canım
sen ne hissediyorsun?Ay hadi hayırlısı
Ya bu yapay zeka hep erkek mi diyor kız diyen var mı allah aşkınaCanım bende chatgbtye dayanarak erkek diyorum
Doktorlar genelde 13 haftada biliyorlar ama emin olmak için tahmini yorum yapıp bir sonraki muayene de söylüyorlar.Tabi bebişlerin pozisyonlarıda önemliTeşekkür ederim yorumun için bayramdan sonra hastaneye gidicez o zamana kadar 13 haftalık falan olucak sence o zaman cinsiyeti öğrenebilir miyim
Ayy bu bebe kıza benziyor sanki çok kibar maşAllahGünaydın kızlar 11+6. Usg ye göre 12+2. Cinsiyetten anlayanlar varsa yorumlarınızı beklerimönce kız gibi dediler sonra erkek olabilir dediler kafam karışık. Eki Görüntüle 3595798
Teşekkür ederim bide bir haftadır ağzımda aft çıkıyor biri çıkıp sönüp diğeri çıkıyor sizce normal mi folik asit kullanıyorum her günDoktorlar genelde 13 haftada biliyorlar ama emin olmak için tahmini yorum yapıp bir sonraki muayene de söylüyorlar.Tabi bebişlerin pozisyonlarıda önemli
cidden hep erkek diyorYa bu yapay zeka hep erkek mi diyor kız diyen var mı allah aşkına
Teşekkür ederizAyy bu bebe kıza benziyor sanki çok kibar maşAllaherkekler daha toplu duruyor sanki ya ya da benim oğlum öyleydi herhalde
Bana kız diyocidden hep erkek diyor
Aslında ben ilk haftalarda erkek hissettim ama şimdi kendi doktorum ve çevremdekilerde kıza benziyor deyince bende kız hisseder oldumsen ne hissediyorsun?
Sağol canım. Evet kanamam oluyordu hatta en son olduğunda parça şeklinde olmuştu doktoruma söylemiştim endişelenme normal demişti büyük olasılıkla kaybettiğim yavrumdu. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan kan sulandırıcı fitil ne ararsan hepsini kullanıyordum neden böyle oldu bilmiyorum insan yıkılıyor kısmet herşey verende alanda Allah ilaç felan hepsi boş kısmette yoksa naparsan yap gidiyor. Tüp bebeğinde bu riski var malesefBaşın sağolsun umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrucuğunu.
Lekelenmelerin vardı dimi?
Ara ara benimde oluyor çok korkuyorum.
Kaç haftalıksın ? Kalp atışı duyunca risk biraz daha azalıyor neden duruyor ki anlamıyorum
Bana da kız dedi amaaaa ben hala kız olma durumuna ihtimal vermiyorumBana kız diyo
Yaaa öncelikle sağlıklı olsun benimm bir oğlum var bende kız isterim de işte nasip yaa, kesem yusyuvarlak oğlumunkinden farklı aslında ama bakalımAslında ben ilk haftalarda erkek hissettim ama şimdi kendi doktorum ve çevremdekilerde kıza benziyor deyince bende kız hisseder oldum
Aa ilk defa duyuyorum büyüklerin bir bildiği vardır herhaldeKaynanam bana dikkat et bakalım senin dediğin gibi bir şey varsa erkektir dedi
İnşallah allahım inşallah diğer yavrun sağlıklı gelir Allah’ın izniyleSağol canım. Evet kanamam oluyordu hatta en son olduğunda parça şeklinde olmuştu doktoruma söylemiştim endişelenme normal demişti büyük olasılıkla kaybettiğim yavrumdu. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan kan sulandırıcı fitil ne ararsan hepsini kullanıyordum neden böyle oldu bilmiyorum insan yıkılıyor kısmet herşey verende alanda Allah ilaç felan hepsi boş kısmette yoksa naparsan yap gidiyor. Tüp bebeğinde bu riski var malesef
2 günde bi bende yaşıyorum doktorum hep lekelenmeden korkma açık regli renginde değilse ve çok ağrın yoksa diyo.Kızlar ya yine lekelenme yaşadımtuvalete gitmeye cekiniyorum inşallah artmaz da kaybolur gider.. benim icin de dua edin olur mu
Senin nasil lekelenmen renk olarak ve miktar olarak canım? Gerçekten geri kalan tüm belirtiler tüm şikayetler hic biri önemli degil. Bu süreçte en korkutani hep bu lekelenmeler. Açık renk oldu ama biraz karin ağrım var hala. Ister istemez huzursuz ediyor bu his beni elimde degil..2 günde bi bende yaşıyorum doktorum hep lekelenmeden korkma açık regli renginde değilse ve çok ağrın yoksa diyo.
Bizim bence böyle geçecek. Dualarım seninle hepinizlerabbim heveslerimi kursağımızda bırakmasın sağlıcakla kavuştursun bizleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?