Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar 10+3 hamileyim ve karnım hala dümdüz en son doktora gittiğimde 7+2ydi doktor 5 hafta sonra gelmemi istedi bayramdan sonraya kalıyor benimle aynı haftada olan karnı hala çıkmayan var mı ilk gebeliğim biraz endişeleniyorum açıkçası

Canım beni listede tek bebek olarak günceller misin. Dün kontrolüm vardı ikiz bebeklerimin bitanesini kaybettim kalbi durdu malesef şuan tek hamileyim inşallah bu yavruma sağ sağlim kavuşurum
Allah bu yavrunu sana bağışlasın canım sağlıkla gelsin inşallah

Canım çok küçük daha 3-4 hafta sonra tahmin edelim
Aynen canım haklısın o zmanlarda nub göre daha doğru tahminler yapabiliriz hem
Bende öyle düşünüyorum rahime kan akışı fazla olduğundan olabilir belki hareket için erken ay hareketlerini hissedeceğimiz zamanalrda hemen gelir inşallah

Tansiyon ölçümü yapıyor musunuz?

Yok yapmıyorum hiç neden ki
Yanlış yönlendirmek istemem ama gebelik tansiyonunda idrarda proteine de bakıyorlar. Tabii bu kadar erken aylar için geçerli mi bilmiyorum ama öyle bir ihtimal olsa asm doktoru da söylerdi diye de düşünüyorum. Özeldeyse doktorun sonuçları mesaj olarak gönder istersen, en doğrusunu o söyler.

Bende öyle düşünüyorum rahime kan akışı fazla olduğundan olabilir belki hareket için erken ay hareketlerini hissedeceğimiz zamanalrda hemen gelir inşallah
olabilir canim bu sebepten muhtemelen ayyy haftalarimiz saglikla ilerlesin inşallah da hareketlerini de hissedelim bir an önce cok heyecanlı olacak o günler simdiden gözlerim doluyor

Günaydın canım.Bende 10+3 deyim ama benim ikinci hamilelik birazcık çıktı tabi ama öyle çok belirgin değil ben daha farkediyorum çünkü.Senin ilk genelik ondan biraz daha geç belirginleşir

Günaydın kızlar,
Tüp bebekle hamile kalanlar Çin takvimine bakıyor musun ? Nasıl hesaplıyorsunuz son adet tarihini

Canım beni listede tek bebek olarak günceller misin. Dün kontrolüm vardı ikiz bebeklerimin bitanesini kaybettim kalbi durdu malesef şuan tek hamileyim inşallah bu yavruma sağ sağlim kavuşurum
Başın sağolsun umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrucuğunu.
Lekelenmelerin vardı dimi?
Ara ara benimde oluyor çok korkuyorum.
Kaç haftalıksın ? Kalp atışı duyunca risk biraz daha azalıyor neden duruyor ki anlamıyorum

Günaydın canım.Bende 10+3 deyim ama benim ikinci hamilelik birazcık çıktı tabi ama öyle çok belirgin değil ben daha farkediyorum çünkü.Senin ilk genelik ondan biraz daha geç belirginleşir
Teşekkür ederim yorumun için bayramdan sonra hastaneye gidicez o zamana kadar 13 haftalık falan olucak sence o zaman cinsiyeti öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…