- 1 Nisan 2025
- 666
- 883
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.741
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kizlar ya Aralık ya Ocak annesi olacağım buraya eklermisiniz benide
Sat 24 mart
2. cocuk
Kese +kalp 7 hafta
Beklenen dogum tarihi 29 Aralık
Yaşını da yazabilir misinMerhaba kizlar ya Aralık ya Ocak annesi olacağım buraya eklermisiniz benide
Sat 24 mart
2. cocuk
Kese +kalp 7 hafta
Beklenen dogum tarihi 29 Aralık
Canım beni listede tek bebek olarak günceller misin. Dün kontrolüm vardı ikiz bebeklerimin bitanesini kaybettim kalbi durdu malesef şuan tek hamileyim inşallah bu yavruma sağ sağlim kavuşurumYaşını da yazabilir misin
Canım çok küçük daha 3-4 hafta sonra tahmin edelimKızlar hepinizin ultrason görüntüleri net benim yavrimin neresi nerde hiç anlamıyorumsize zahmet banada bı tahmin bugün 8+6 olmuş
Allah bu yavrunu sana bağışlasın canım sağlıkla gelsin inşallahCanım beni listede tek bebek olarak günceller misin. Dün kontrolüm vardı ikiz bebeklerimin bitanesini kaybettim kalbi durdu malesef şuan tek hamileyim inşallah bu yavruma sağ sağlim kavuşurum
Aynen canım haklısın o zmanlarda nub göre daha doğru tahminler yapabiliriz hemCanım çok küçük daha 3-4 hafta sonra tahmin edelim
Bende öyle düşünüyorum rahime kan akışı fazla olduğundan olabilir belki hareket için erken ay hareketlerini hissedeceğimiz zamanalrda hemen gelir inşallahDeğilsin degilsin merak etmeartik 10.haftadan sonra heralde bizim usgler de daha belirgin olur. Oy saglikli olsun da kız erkek hic farketmez
Hareketleri hsisetmek icin erken ama icerisi büyüyor ya ondan seyirme gibi hissediyor olabilir misin acaba
Tansiyon ölçümü yapıyor musunuz?kızlar bişey sorucam idrarımda protein kaçağı çıktı aile hekimi böbreklerle ilgili sıkıntı olabilir dedi, daha önce de çıkmıştı özel hastanedeki doktor taş düşürmüşsün dedi ondandır dedi. şimdi tekrar idrar tahlili istendi. daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
Yok yapmıyorum hiç neden kiTansiyon ölçümü yapıyor musunuz?
Yanlış yönlendirmek istemem ama gebelik tansiyonunda idrarda proteine de bakıyorlar. Tabii bu kadar erken aylar için geçerli mi bilmiyorum ama öyle bir ihtimal olsa asm doktoru da söylerdi diye de düşünüyorum. Özeldeyse doktorun sonuçları mesaj olarak gönder istersen, en doğrusunu o söyler.Yok yapmıyorum hiç neden ki
olabilir canim bu sebepten muhtemelenBende öyle düşünüyorum rahime kan akışı fazla olduğundan olabilir belki hareket için erken ay hareketlerini hissedeceğimiz zamanalrda hemen gelir inşallah
Günaydın canım.Bende 10+3 deyim ama benim ikinci hamilelik birazcık çıktı tabi ama öyle çok belirgin değil ben daha farkediyorum çünkü.Senin ilk genelik ondan biraz daha geç belirginleşirGünaydın kızlar 10+3 hamileyim ve karnım hala dümdüz en son doktora gittiğimde 7+2ydi doktor 5 hafta sonra gelmemi istedi bayramdan sonraya kalıyor benimle aynı haftada olan karnı hala çıkmayan var mı ilk gebeliğim biraz endişeleniyorum açıkçası
Başın sağolsun umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrucuğunu.Canım beni listede tek bebek olarak günceller misin. Dün kontrolüm vardı ikiz bebeklerimin bitanesini kaybettim kalbi durdu malesef şuan tek hamileyim inşallah bu yavruma sağ sağlim kavuşurum
Teşekkür ederim yorumun için bayramdan sonra hastaneye gidicez o zamana kadar 13 haftalık falan olucak sence o zaman cinsiyeti öğrenebilir miyimGünaydın canım.Bende 10+3 deyim ama benim ikinci hamilelik birazcık çıktı tabi ama öyle çok belirgin değil ben daha farkediyorum çünkü.Senin ilk genelik ondan biraz daha geç belirginleşir
Kaynanam bana dikkat et bakalım senin dediğin gibi bir şey varsa erkektir dediKızlar doktor ultrasonla baktigi yer var ya alt karinda orda sanki pıt pıt bişey atıyor seyirme gibi sanki kısa suruyor sizde de oluyor mu sıklaşmaya başladı ne oluyor acaba bu
Kız gibi görünüyor canımGünaydın kızlar 11+6. Usg ye göre 12+2. Cinsiyetten anlayanlar varsa yorumlarınızı beklerimönce kız gibi dediler sonra erkek olabilir dediler kafam karışık. Eki Görüntüle 3595798
Bana erkek gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?