Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayyy kızlar resmen çiğköfte aşeriyorum tabi etsiz olandan ama evde yapılan dansa değil yani zararı olmaz inşallah çok yemem.ama nasıl bir can çekmesi anlatamam evde yapalım dedim ama evdeki tatmin etmiyor beni hazır istiyor şimdi eşimle almaya geldik ağzımın suyu aktı resmen

Yaa gercekten öyle hem de en sevdiklerim en zararlılarmış dediğin gibi abur cubur olmayınca ağzımız boş kalmasın diye meyveye dadanıyorduk onu da elimizden alıyorlar inşallah düşmüştür değerlerin

Hahahaha assla kola içmem sevmem eve de almam. Ama saglık takıntsı falan olduğumdan degil sevmediğimden. 3 gündür kola aşerip içiyorum

Canım ben aserdigimi yiyip içiyorum eskiler anneanneler teyzeler mutlaka aserdiğini ölcülü de olsa yemelisin dedi bende oyşe yapıyorum

Erkek bebek et istermiş derler bizim burda

Ay evet iki gün önce bana da sık oluyordu bugün çok şükür yaşamadım aslında normal olduğunu biliyorum ama o çarpıntıyı yaşamak kötü bir his galiba
Evet ben de çok korkardım 2. Trimester başlarında olmuştu da kardiyolojiye gitmeyi bile düşünmüstüm ama normal olduğunu öğrenince salmıştım. Zaten zamanla geçiyor
Kız Allah seni ne yapmasın işte bak dogru söylüyorum bu haftalarda hepsi aynı senin kontrol ne zaman
Benim de pazartesi var kontrolüm 10+5 olcak cinsiyet tahmin edemiycez belli ki
bunu biraz tarif edebilir misin ben de bazen bi seyler yaşıyorum da carpinti mi emin olamıyor, böyle bi tane sekiyor kalp sonra ona yetişmeye calisiyor gibi oluyor bende bazen, bazen de hizli atiyor tabi kulaklarımdan cikacak gibi
Anlattığın gibi oluyor canim. Çok normal merak etme. Ama çok sık oluyor ve seni rahatsız ederse doktoruna söylersin

Ya kızlar canınızın biseyler çekiyor olmasını çok kıskandım bir süredir yemek yiyebildigim için çok mutluyum onu bile yapamıyordum ama hala en ufak zevk almıyorum. Kahve ve çay en nefret ettiğim iki şey oldu bu arada benim de. Yanımda içilmesine bile tahammül edemiyorum

Kızlar çok geç dönüyorum bazen mesajlarınıza kusura bakmayın. Kızımı uyutup evi biraz çekip çevirdikten sonra yatınca bakıyorum konuşmalara Yoruluyorum bu ara baya. Havalar çok ısındı her gün parktayiz güneşte iyice midem yanıyor bulanıyor halsiz kalıyorum. Kışı iple çekiyorum şimdiden

İlk çocuğuna hamıle olan anne olarak hayranlıkla okuyorum canım ben bir bulasık mak yerlestırıyorum hop yatak . Camasır serıyorum hop yatak. Allahtan robot süpürge supuruyor da ev hep temız dıye dua ediyorum. Sşzde bırde ilk cocuk ve park Caanı gönülden tebrik ediyorum

13 kiloluk bir patronum var istesem de yatamıyorum Kızımda ben de sürekli koltukta köşe minderi gibi yatar dururdum bulantım varken. 12. Haftadan sonra canavar gibiydim çok hareketli geçirdim hamileliği. Şu anki halin 9 ay sürmüyor emin ol. Yakında enerjin gelir merak etme

Kızlar hepinizin ultrason görüntüleri net benim yavrimin neresi nerde hiç anlamıyorum size zahmet banada bı tahmin bugün 8+6 olmuş

Eklentiler

• IMG_20250523_232951.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 55
Ah ahh sormaa.. hersey yasak aman şeker yukselmesin de gerisi onemli degil.. meyvelerden de cogu yasak olunca bize bi elma kalacak bu gidisle hahsha cok sinirlerim bozuluyor yaa..
Insallah canim amin çok sagol. Sende simdiden basla dikkat etmeye. Insallah sende hemencecik kontrol altina alırsın bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…