- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.701
Yaa gercekten öyle hem de en sevdiklerim en zararlılarmışAy sorma bende karpuza çok üzüldüm. Hatta yaz geldi hic birsey yemesem karpuzla idare ederim diyordum hep. Ama gel gör ki kavun karpuz üzüm ve bir diger en sevdigim dut kesinlikle yasak dedi ☹ olsun canim diger meyvelerle idare edicez artik canimiz sagolsun. Zaten meyveyi pekte ye demiyorlar daabur cubur vs yiyemeyince meyve mecbur yicez baska ne yiycez.
Yazarim canimhaftaya veririm muhtemelen kan. Bakalim neler olmus olacak
Hahahaha assla kola içmem sevmem eve de almam. Ama saglık takıntsı falan olduğumdan degil sevmediğimden. 3 gündür kola aşerip içiyorumiyi akşamlar arkadaşlar, yarın 12 haftalık oluyorum. Normalde aşırı kahve bağımlısı biriydim. Şuan sadece günde bir veya iki üç günde bir Türk kahvesi içiyorum onuda çok severek içtiğim söylenemez. Vakit geçsin muhabbet olsun diye :) ilginç bir şekilde kola istiyor canım. Kolayıda hiiiç arayan bir insan olmamışımdır. Size doktorlarınız kola için kesinlikle içme gibi bir şey dedi mi :)
Canım ben aserdigimi yiyip içiyorum eskiler anneanneler teyzeler mutlaka aserdiğini ölcülü de olsa yemelisin dedi bende oyşe yapıyorumAyyy kızlar resmen çiğköfte aşeriyorum tabi etsiz olandan ama evde yapılan dansa değil yanizararı olmaz inşallah çok yemem.ama nasıl bir can çekmesi anlatamam evde yapalım dedim ama evdeki tatmin etmiyor beni hazır istiyor şimdi eşimle almaya geldik ağzımın suyu aktı resmen
Erkek bebek et istermiş derler bizim burdaAmin kuzum inşallah kontrol altına alalım şu şekeri de sonrasi daha rahat geçsin insallahhh
Yaa inanir misin bende senin deidgin gibiyimm. Sürekli protein cekiyor canim. Et tavukanlamadim sebebi ne ama yedikce mutlu oluyorum. Normalde de severdim ama bu kadar sık canim cekmezdi yani. Simdi hep yesem hic sikayetim yok
Evet ben de çok korkardımAy evet iki gün önce bana da sık oluyordu bugün çok şükür yaşamadım aslında normal olduğunu biliyorum ama o çarpıntıyı yaşamak kötü bir his galiba
Benim de pazartesi var kontrolüm 10+5 olcak cinsiyet tahmin edemiycez belli kiKız Allah seni ne yapmasınişte bak dogru söylüyorum bu haftalarda hepsi aynı senin kontrol ne zaman
Anlattığın gibi oluyor canim. Çok normal merak etme. Ama çok sık oluyor ve seni rahatsız ederse doktoruna söylersinbunu biraz tarif edebilir misin ben de bazen bi seyler yaşıyorum da carpinti mi emin olamıyor, böyle bi tane sekiyor kalp sonra ona yetişmeye calisiyor gibi oluyor bende bazen, bazen de hizli atiyor tabi kulaklarımdan cikacak gibi
Ay benimkiyle aynı pozisyonda maşallah
Bu kez erkek diyorum canım sağlıkla gelsin maşallah kocaman olmuş
TeşekkürlerAy benimkiyle aynı pozisyonda maşallaherkek diyorum ama tamamen his
Evet görünce şoka girdimBu kez erkek diyorum canım sağlıkla gelsin maşallah kocaman olmuş
İlk çocuğuna hamıle olan anne olarak hayranlıkla okuyorum canımKızlar çok geç dönüyorum bazen mesajlarınıza kusura bakmayın. Kızımı uyutup evi biraz çekip çevirdikten sonra yatınca bakıyorum konuşmalaraYoruluyorum bu ara baya. Havalar çok ısındı her gün parktayiz güneşte iyice midem yanıyor bulanıyor halsiz kalıyorum. Kışı iple çekiyorum şimdiden
Canım maşallah sağlıkla gelsin öncelikle
13 kiloluk bir patronum var istesem de yatamıyorumİlk çocuğuna hamıle olan anne olarak hayranlıkla okuyorum canımben bir bulasık mak yerlestırıyorum hop yatak . Camasır serıyorum hop yatak. Allahtan robot süpürge supuruyor da ev hep temız dıye dua ediyorum. Sşzde bırde ilk cocuk ve park Caanı gönülden tebrik ediyorum
Canım bende chatgbtye dayanarak erkek diyorum
Ah ahh sormaa.. hersey yasakYaa gercekten öyle hem de en sevdiklerim en zararlılarmışdediğin gibi abur cubur olmayınca ağzımız boş kalmasın diye meyveye dadanıyorduk onu da elimizden alıyorlar inşallah düşmüştür değerlerin
Yaa öyle miiiErkek bebek et istermiş derler bizim burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?