Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Teşekkür ederim yorumun için bayramdan sonra hastaneye gidicez o zamana kadar 13 haftalık falan olucak sence o zaman cinsiyeti öğrenebilir miyim
Doktorlar genelde 13 haftada biliyorlar ama emin olmak için tahmini yorum yapıp bir sonraki muayene de söylüyorlar.Tabi bebişlerin pozisyonlarıda önemli😊

Günaydın kızlar 11+6. Usg ye göre 12+2. Cinsiyetten anlayanlar varsa yorumlarınızı beklerim 🌸 önce kız gibi dediler sonra erkek olabilir dediler kafam karışık. Eki Görüntüle 3595798
Ayy bu bebe kıza benziyor sanki çok kibar maşAllah😍😍 erkekler daha toplu duruyor sanki ya ya da benim oğlum öyleydi herhalde

Doktorlar genelde 13 haftada biliyorlar ama emin olmak için tahmini yorum yapıp bir sonraki muayene de söylüyorlar.Tabi bebişlerin pozisyonlarıda önemli😊
Teşekkür ederim bide bir haftadır ağzımda aft çıkıyor biri çıkıp sönüp diğeri çıkıyor sizce normal mi folik asit kullanıyorum her gün

Ayy bu bebe kıza benziyor sanki çok kibar maşAllah😍😍 erkekler daha toplu duruyor sanki ya ya da benim oğlum öyleydi herhalde
Teşekkür ederiz🥰 ya aslında Perinatolog baktı. Erkeğe benziyor dedi. Ama tam net söyleyemem dedi. Kendi doktorumda kıza benziyor demişti. :) o yüzden hiç bi şey anlamadım. Chatgpt de kız dedi😂😂 nedense banada kız gibi geldi

Başın sağolsun umarım sağlıkla kucağına alırsın yavrucuğunu.
Lekelenmelerin vardı dimi?
Ara ara benimde oluyor çok korkuyorum.
Kaç haftalıksın ? Kalp atışı duyunca risk biraz daha azalıyor neden duruyor ki anlamıyorum 😔
Sağol canım. Evet kanamam oluyordu hatta en son olduğunda parça şeklinde olmuştu doktoruma söylemiştim endişelenme normal demişti büyük olasılıkla kaybettiğim yavrumdu. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan kan sulandırıcı fitil ne ararsan hepsini kullanıyordum neden böyle oldu bilmiyorum insan yıkılıyor kısmet herşey verende alanda Allah ilaç felan hepsi boş kısmette yoksa naparsan yap gidiyor. Tüp bebeğinde bu riski var malesef

Aslında ben ilk haftalarda erkek hissettim ama şimdi kendi doktorum ve çevremdekilerde kıza benziyor deyince bende kız hisseder oldum 😊
Yaaa öncelikle sağlıklı olsun benimm bir oğlum var bende kız isterim de işte nasip yaa, kesem yusyuvarlak oğlumunkinden farklı aslında ama bakalım

Kızlar dün doktorum kontrolde 12 haftada gelirsin o zamana kadar bir sıkıntın olmazsa gelme dedi nerdeyse 1 ay var 9+0 oldum bugün sizce bir ay gitmemeli mi yoksa 10 15 gün sonra gitsem mi insan merak ediyor iyi mi diye görmek istiyorum ama siz nasil yapacaksınız fikir olsun

Sağol canım. Evet kanamam oluyordu hatta en son olduğunda parça şeklinde olmuştu doktoruma söylemiştim endişelenme normal demişti büyük olasılıkla kaybettiğim yavrumdu. Üstelik Hergün Progesteron iğne kalçadan kan sulandırıcı fitil ne ararsan hepsini kullanıyordum neden böyle oldu bilmiyorum insan yıkılıyor kısmet herşey verende alanda Allah ilaç felan hepsi boş kısmette yoksa naparsan yap gidiyor. Tüp bebeğinde bu riski var malesef
İnşallah allahım inşallah diğer yavrun sağlıklı gelir Allah’ın izniyle 😔🙏🏻 embriyo pgt’li miydi?

Kızlar ya yine lekelenme yaşadım 🙁 tuvalete gitmeye cekiniyorum 😞 inşallah artmaz da kaybolur gider.. benim icin de dua edin olur mu 🙏
2 günde bi bende yaşıyorum doktorum hep lekelenmeden korkma açık regli renginde değilse ve çok ağrın yoksa diyo.
Bizim bence böyle geçecek. Dualarım seninle hepinizle 🙏🏻 rabbim heveslerimi kursağımızda bırakmasın sağlıcakla kavuştursun bizleri inşallah 🥹🤲🏻

2 günde bi bende yaşıyorum doktorum hep lekelenmeden korkma açık regli renginde değilse ve çok ağrın yoksa diyo.
Bizim bence böyle geçecek. Dualarım seninle hepinizle 🙏🏻 rabbim heveslerimi kursağımızda bırakmasın sağlıcakla kavuştursun bizleri inşallah 🥹🤲🏻
Senin nasil lekelenmen renk olarak ve miktar olarak canım? Gerçekten geri kalan tüm belirtiler tüm şikayetler hic biri önemli degil. Bu süreçte en korkutani hep bu lekelenmeler. Açık renk oldu ama biraz karin ağrım var hala. Ister istemez huzursuz ediyor bu his beni elimde degil..
Sagol canim amin Allahım saglikla evlatlarımızı kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.. hersey hep yolunda gitsin. Insallah seninde benimde bu sıkıntıyı çeken herkesin de geçer gider ..

Back
X