Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Kızlar ya yine lekelenme yaşadım 🙁 tuvalete gitmeye cekiniyorum 😞 inşallah artmaz da kaybolur gider.. benim icin de dua edin olur mu 🙏

2 günde bi bende yaşıyorum doktorum hep lekelenmeden korkma açık regli renginde değilse ve çok ağrın yoksa diyo.
Bizim bence böyle geçecek. Dualarım seninle hepinizle 🙏🏻 rabbim heveslerimi kursağımızda bırakmasın sağlıcakla kavuştursun bizleri inşallah 🥹🤲🏻
Aynen katılıyorum kimi böyle lekelenmeyle doğuma kadar devam ediyor sizinde öyle olacak herhalde kızlar strese girmeyin,dua ederiz tabi babylovee babylovee canım 💚

Aynen katılıyorum kimi böyle lekelenmeyle doğuma kadar devam ediyor sizinde öyle olacak herhalde kızlar strese girmeyin,dua ederiz tabi babylovee babylovee canım 💚
Ay olmasin doguma kadar bu stres cok ağır gerçekten ya.. bide gecmisim var malum resmen travmam tetikleniyor her defasinda.. 3.4.ayi bir geçelim de insallah bitsin gitsin bu leke meke ne varsa..
Sagol canim duaların gücüne ben çok inaniyorum...

Kızlar dün doktorum kontrolde 12 haftada gelirsin o zamana kadar bir sıkıntın olmazsa gelme dedi nerdeyse 1 ay var 9+0 oldum bugün sizce bir ay gitmemeli mi yoksa 10 15 gün sonra gitsem mi insan merak ediyor iyi mi diye görmek istiyorum ama siz nasil yapacaksınız fikir olsun
Biz 8 haftalıkken gittik bize de bir ay dedi, haftaya bir ay olmuş oluyir yani 12 haftalık, açıkcasi bir problem yoksa beklemek mantıklı ben oğlumda da hep bir ay sonra gittim zaten son aylarda 15 günde bir çağırıyorlar artıkin

Senin nasil lekelenmen renk olarak ve miktar olarak canım? Gerçekten geri kalan tüm belirtiler tüm şikayetler hic biri önemli degil. Bu süreçte en korkutani hep bu lekelenmeler. Açık renk oldu ama biraz karin ağrım var hala. Ister istemez huzursuz ediyor bu his beni elimde degil..
Sagol canim amin Allahım saglikla evlatlarımızı kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.. hersey hep yolunda gitsin. Insallah seninde benimde bu sıkıntıyı çeken herkesin de geçer gider ..
Benim hep kahverengi oluyor
Parlak kırmızı renkli olsun istemeyiz dedi doktorum birde adet ağrısı gibi ağrılar normal,
Bi sıkıntı olduğunda daha kötü ağrılar oluyor ve geçmiyor dedi yani sen onu hissedersin hani Allah korusun rahim onu atmak ister gibi kasılır dedi.
İçimizi ferah tutalım dicem ama çok zor maalesef nasıl bi stresi yönetcez ben gerçekten zorlanıyorum. Kayıplarımız olduğu için zor bu süreç. Keşke cahil olsan dedi doktorum keşke bu kadar şeyi bilmesen dedi ama maalesef kötü tecrübeler öğretiyor insana.
Sonu güzel olsun dua ve sabırla bekleyeceğiz 🙏🏻 🤲🏻

Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı .2hafta önce 4+4du bugün 6+4 olması gerekirken 6+1 ölçtü ve kalp atışı yok.sat a göre 8 haftayim bugün tam.yolunda gitmiyor mu sizce nolur birşeyler yazin

Kizlar çok kötüyüm.az önce Dr dan çıktık.karindan baktı bebeği göremedi.vajinal baktı bebek ve yolk saç göründü ama kalp atışı hiçbir şekilde duyulmadı.6+1 ölçtü günü.birkac gün daha bekleyelim bebek yolk saç dan ayrılmamış henüz dedi.ama ben çok yıkıldım ağlamaktan helak oldum.benim gibi olup sonradan duyan varmı .2hafta önce 4+4du bugün 6+4 olması gerekirken 6+1 ölçtü ve kalp atışı yok.sat a göre 8 haftayim bugün tam.yolunda gitmiyor mu sizce nolur birşeyler yazin
Endişelenme diyeceğim ama elimizde değil. Çok erken kalp atımı duyulmaması normal canım içini ferah tut. Kısmette yoksa her türlü gidiyor zaten birdaha ne zaman gideceksin doktora

Benim hep kahverengi oluyor
Parlak kırmızı renkli olsun istemeyiz dedi doktorum birde adet ağrısı gibi ağrılar normal,
Bi sıkıntı olduğunda daha kötü ağrılar oluyor ve geçmiyor dedi yani sen onu hissedersin hani Allah korusun rahim onu atmak ister gibi kasılır dedi.
İçimizi ferah tutalım dicem ama çok zor maalesef nasıl bi stresi yönetcez ben gerçekten zorlanıyorum. Kayıplarımız olduğu için zor bu süreç. Keşke cahil olsan dedi doktorum keşke bu kadar şeyi bilmesen dedi ama maalesef kötü tecrübeler öğretiyor insana.
Sonu güzel olsun dua ve sabırla bekleyeceğiz 🙏🏻 🤲🏻
Kahverengi ise endise etme eski kan biriken kandir. Veya icerde olusan ufak kanamalar sonradan atiliyormus ya o durumda kahverengi olurmus. Benimde pembe oldu. Kasık ağrısı dedigin gibi regle benzeyen agrilar oldu bugun hep. Ister istemez insan geriliyor. Allah korusun en olumsuz ihtimalleri hic düşünmek istemiyorum ve hemen moralim bozuluyor modum düşüyor...
Gercekten bende bu süreci nasil yonetecegimi bilmiyorum. Bu stresler beni deli sacmasi dusuncelere itiyor garip garip seyler geçiyor aklimdan...
O kadar dogru demis ki doktorun keske cahil hic birsey bilmeyen tecrube etmemis kisiler olsaydik o zaman ne rahat olurdu. Ben oncekinde öyleydim... simdi ise en ufak seyde stres oluyorum..
Bebeklerimiz Allaha emanet. İnşallah 9 ayımız doldugunda saglikla doguralim kucagimiza alalım amin🙏

Ya bu yapay zeka hep erkek mi diyor kız diyen var mı allah aşkına 🤣🤣
Chatgbt bana kız diyor hadi hayırlısı 😅
Kızlar dün doktorum kontrolde 12 haftada gelirsin o zamana kadar bir sıkıntın olmazsa gelme dedi nerdeyse 1 ay var 9+0 oldum bugün sizce bir ay gitmemeli mi yoksa 10 15 gün sonra gitsem mi insan merak ediyor iyi mi diye görmek istiyorum ama siz nasil yapacaksınız fikir olsun
Canım ben en son 8+6da gittim 2 hafta sonra gel dedi bana. Biz fetal dna düşünüyoruz onu da 11. Haftada yapıyorlar genelde belki o yüzden gel demiştir bilemiyorum

Perşembe günü gel bir daha bakalım dedi ama 5gunu nasıl gecirecem bu stresle bilmiyorum
Canım karından mı baktı? Özel mi devlet miydi? Benim 6+1 de karından duyulmadı vajinal çok az duyduk. Endişelenme bence 8. Haftaya kadar duyulabiliyormuş usg cihazının kalitesi bile çok etkiliyor

Kizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı

Canım karından mı baktı? Özel mi devlet miydi? Benim 6+1 de karından duyulmadı vajinal çok az duyduk. Endişelenme bence 8. Haftaya kadar duyulabiliyormuş usg cihazının kalitesi bile çok etkiliyor
Özelde,Kaliteli cihaz canım doktoruma da güveniyorum.olumsuz bişey demedi ama çok umudum kırıldı.bebek 4mm kese 19mm.karindan bebeği hiç goremedik vajinal gordu

Özelde,Kaliteli cihaz canım doktoruma da güveniyorum.olumsuz bişey demedi ama çok umudum kırıldı.bebek 4mm kese 19mm.karindan bebeği hiç goremedik vajinal gordu
Anladım canım endişelerini anlıyorum ama şuan sana ve bebeğine en zararlı şey stres 😣 o yüzden bebeğinle konuş, güzel şeyler düşün, söyle biraz rahatlamaya çalış 🙏

Anladım canım endişelerini anlıyorum ama şuan sana ve bebeğine en zararlı şey stres 😣 o yüzden bebeğinle konuş, güzel şeyler düşün, söyle biraz rahatlamaya çalış 🙏
Elimde değil ki canım sakinlesemiyorum.o kadar uğraştık ki bu bebek için sonunda rabbim nasip etti diye sevinip hayaller kurarken 🥺

derim yorumun için bayramdan sonra hastaneye gidicez o zamana kadar 13 haftalık falan olucak sence o zaman cinsiyeti öğrenebilir miyim

Kizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı
Evet canım 10. Haftada basladı 2 haftadır bas agrım devam ediyor

Biz 8 haftalıkken gittik bize de bir ay dedi, haftaya bir ay olmuş oluyir yani 12 haftalık, açıkcasi bir problem yoksa beklemek mantıklı ben oğlumda da hep bir ay sonra gittim zaten son aylarda 15 günde bir çağırıyorlar artıkin
Zor olacak ama bekleyecem sürekli de ultrasonda bakmak istemiyorum zararı yok diyorlar ama bazı doktorlar da önermiyor rahat bırakayım çocuğumu 😅
Canım ben en son 8+6da gittim 2 hafta sonra gel dedi bana. Biz fetal dna düşünüyoruz onu da 11. Haftada yapıyorlar genelde belki o yüzden gel demiştir bilemiyorum
Fetal DNA dan olabilir canım doktorum 12 haftada ikili tarama da yapmayacak sadece detaylı ultrason olacakmış benm genetikli tüp bebek diye güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻 😊

Canm hemen sıkma canını stres yapma bebişinide cihazdan cihaza fark ediyor özelde olsa benim 6+3 de embriyo 6 mm di zaten her gün 1 mm büyürmüş 6+1 de 4 mm iyi bence birkaç günde fark olabiliyor bazen sonra kapatıyor o farkı bekle bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏🏻 🤲🏻🤍

Back
X