Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    145
Canm hemen sıkma canını stres yapma bebişinide cihazdan cihaza fark ediyor özelde olsa benim 6+3 de embriyo 6 mm di zaten her gün 1 mm büyürmüş 6+1 de 4 mm iyi bence birkaç günde fark olabiliyor bazen sonra kapatıyor o farkı bekle bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah 🙏🏻 🤲🏻🤍
Sen ne zaman duydun canım kalp atışını

Kızlar pzt ikili tarama testi için gidicem kan verirken ac mı oluyoruz tok mu onu sormayı unuttum dün hastanede

Özelde,Kaliteli cihaz canım doktoruma da güveniyorum.olumsuz bişey demedi ama çok umudum kırıldı.bebek 4mm kese 19mm.karindan bebeği hiç goremedik vajinal gordu
Karından göremeyip vajinal gördüyse iyi bir şey bence. Demek ki gerçekten küçük henüz. Zor ama bekle biraz, sonuçta yolksac ve bebeği görmüş. Üzme kendini, hakkında hayırlısı olsun

Sen ne zaman duydun canım kalp atışını
5+5 di galiba vajinalden duymaya çalıştı zor duyuluyordu canım çoğu doktor net duymak için 7 haftada bakıyor. 2 hafta önce 4+4 dü 2 hafta sonra 6+1 oldu demişsin normal bence gelişimi bide embriyo ölçümü bakılan acıya göre değişiyor bir muayene de ilk ölçtü sonra biraz daha baktı tekrar ölçtü iki ölçüm arası 1 gün oynadı mesela birinde 7+3 çıktı diğer ölçüme görede 7+4 çıktı acaba öyle bişey olmusta olabilir mi dedim

Kizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı
Aynı haftalarda ben de sizin gibiydim. Normalde öyle başı ağrıyan biri de değilimdir. Bugün 11+5iz. Hala ara ara yaşıyorum bu baş ağrısını ama daha hafif.

5+5 di galiba vajinalden duymaya çalıştı zor duyuluyordu canım çoğu doktor net duymak için 7 haftada bakıyor. 2 hafta önce 4+4 dü 2 hafta sonra 6+1 oldu demişsin normal bence gelişimi bide embriyo ölçümü bakılan acıya göre değişiyor bir muayene de ilk ölçtü sonra biraz daha baktı tekrar ölçtü iki ölçüm arası 1 gün oynadı mesela birinde 7+3 çıktı diğer ölçüme görede 7+4 çıktı acaba öyle bişey olmusta olabilir mi dedim
4mm embriyonun karından görünmemesi kalp atışını olması normalmi anlamadimki

Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükür 🙏 perşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım

Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükür 🙏 perşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım
7+5’te duyulması lazım geç döllenme değilse.

Back
X