Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Merhabalar kısmetse bende 2025 aralıkta doğum yapacağım.
İlk hamileliğim. Sat 5mart 2025. Keseyi 5haftada gördük 7.haftada vajinal usg ile ilk kalp atışlarını duyduk. 12aralık 2025 tahmini doğum şuan 11. Haftadayım

Yaşını da yazabilir misin canım

Son adet tarihim 12 Mart
Beklenen adet 8-10 Nisan
Bugün 11 haftalık hamileyim,
Beklenen doğum 15-18 Aralık

kaçınçı haftadasın canım?

Kızlar ben yüzüstü yatmaya o kadar alışmışım ki diger türlü kesinlikle uyuyamıyorum. Sizce sakıncalı mı
Canım ilerde duz bile uyyamacağız hamile yastıkları oluyor onlara sarilip uyumaya çalış ilerdede rahat edersin onunla. Evde battaniye veya elyaf yorgan varsa sosis gibi sar ona saril uyurken üstüne bacağını at ben 9 haftayim bende sislik hissediyorum ya esime ya yorgana ayağımı atinca anca uyyorum

maşallah canım progestan hapı kullanıyormusun lekelenmen gecer belki bu sayede? Bende 12.haftadayım canım
Evet canim kullaniyorum progestan fitil olarak aliyorum günde 2 kez. Insallah faydasını görürüm bu surecte
Bebislerimize maşallah sağlıkla buyusunler sen büyütmüşsün bile
Sağlıkla kolaylikla 9 ayimizi bir dolduralim da saglikla doguralim inşallah bebeklerimiz kucagimizda evimize gelelim. O mis kokularini doya doya öpe koklaya büyütelim inşallah

yaaa duygulaniyom kız öyle güzel yazdın ki ben çok duygusalım ya hergün gözüm doluyor birden ağlıyorum felan inşallah kucağımıza alcaz canım rabbim evlatlarımızı korusun

Merhabalar kısmetse bende 2025 aralıkta doğum yapacağım.
İlk

Yaşını da yazabilir misin canım
34

yaaa duygulaniyom kız öyle güzel yazdın ki ben çok duygusalım ya hergün gözüm doluyor birden ağlıyorum felan inşallah kucağımıza alcaz canım rabbim evlatlarımızı korusun
Duygulanmamak elde degil kiii bende normalde o kadar duygusal olmasam da hamişlik beni duygusal bir ponçik yaptı durup dururken aglama istegi geliyo bazen.
Amin canim benim aminnn. İnşallah Allahım sağlıkla kavustursun bizi bebislerimize Allahım korusun bebislerimiziiii ve bizi

gözü yaşlı anneler 6 ay kaldı aralıka zaman su misali aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…