- 2 Mayıs 2025
- 81
- 39
- 3
- 35
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.801
Sen ne zaman duydun canım kalp atışınıCanm hemen sıkma canını stres yapma bebişinide cihazdan cihaza fark ediyor özelde olsa benim 6+3 de embriyo 6 mm di zaten her gün 1 mm büyürmüş 6+1 de 4 mm iyi bence birkaç günde fark olabiliyor bazen sonra kapatıyor o farkı bekle bakalım hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım bende 6. Haftada gitmistim keseyı görmüştü ama kalp atısını duymamıstık 7 hafta da dinledik. Allahın izniyle hicbir sey olmazSen ne zaman duydun canım kalp atışını
Ben verirken sormamışlardı, aç tok fark etmezKızlar pzt ikili tarama testi için gidicem kan verirken ac mı oluyoruz tok mu onu sormayı unuttum dün hastanede
Karından göremeyip vajinal gördüyse iyi bir şey bence. Demek ki gerçekten küçük henüz. Zor ama bekle biraz, sonuçta yolksac ve bebeği görmüş. Üzme kendini, hakkında hayırlısı olsunÖzelde,Kaliteli cihaz canım doktoruma da güveniyorum.olumsuz bişey demedi ama çok umudum kırıldı.bebek 4mm kese 19mm.karindan bebeği hiç goremedik vajinal gordu
5+5 di galiba vajinalden duymaya çalıştı zor duyuluyordu canım çoğu doktor net duymak için 7 haftada bakıyor. 2 hafta önce 4+4 dü 2 hafta sonra 6+1 oldu demişsin normal bence gelişimi bide embriyo ölçümü bakılan acıya göre değişiyor bir muayene de ilk ölçtü sonra biraz daha baktı tekrar ölçtü iki ölçüm arası 1 gün oynadı mesela birinde 7+3 çıktı diğer ölçüme görede 7+4 çıktı acaba öyle bişey olmusta olabilir mi dedimSen ne zaman duydun canım kalp atışını
Aynı zamanlardayız benimde öyle 3 defa falan parol almak zorunda kaldım malesef asla almadan geçmiyorKizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı
Canım hemen kötüyü çağırma 8. Haftada bile kalp atışı duyan var bir sonraki gittiğinde pıtı pıtı o sesi duyacaksın inşallah güzel düşünelimElimde değil ki canım sakinlesemiyorum.o kadar uğraştık ki bu bebek için sonunda rabbim nasip etti diye sevinip hayaller kurarken
Ben erkek diyorumGünaydın kızlar 11+6. Usg ye göre 12+2. Cinsiyetten anlayanlar varsa yorumlarınızı beklerimönce kız gibi dediler sonra erkek olabilir dediler kafam karışık. Eki Görüntüle 3595798
İnşallah canım benim sizin sozleriniz o kadar etkili ve rahatlatıcı kiKarından göremeyip vajinal gördüyse iyi bir şey bence. Demek ki gerçekten küçük henüz. Zor ama bekle biraz, sonuçta yolksac ve bebeği görmüş. Üzme kendini, hakkında hayırlısı olsun
Aynı haftalarda ben de sizin gibiydim. Normalde öyle başı ağrıyan biri de değilimdir. Bugün 11+5iz. Hala ara ara yaşıyorum bu baş ağrısını ama daha hafif.Kizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı
4mm embriyonun karından görünmemesi kalp atışını olması normalmi anlamadimki5+5 di galiba vajinalden duymaya çalıştı zor duyuluyordu canım çoğu doktor net duymak için 7 haftada bakıyor. 2 hafta önce 4+4 dü 2 hafta sonra 6+1 oldu demişsin normal bence gelişimi bide embriyo ölçümü bakılan acıya göre değişiyor bir muayene de ilk ölçtü sonra biraz daha baktı tekrar ölçtü iki ölçüm arası 1 gün oynadı mesela birinde 7+3 çıktı diğer ölçüme görede 7+4 çıktı acaba öyle bişey olmusta olabilir mi dedim
Canım benim Allah razı olsun o kadar iyi geliyorsunuz ki banaCanım hemen kötüyü çağırma 8. Haftada bile kalp atışı duyan var bir sonraki gittiğinde pıtı pıtı o sesi duyacaksın inşallah güzel düşünelim
Yeterli su içiyor musunuz? Ben az su içtiğimde ağrıyorKizlar 9+5 im ve çok bas ağrım var son 2 haftadır bas agrisi yaşayan var mı? Hamile kalmadan önce hiç bas ağrım olmazdı
Nasıl oldun canım?Kızlar ya yine lekelenme yaşadımtuvalete gitmeye cekiniyorum inşallah artmaz da kaybolur gider.. benim icin de dua edin olur mu
7+5’te duyulması lazım geç döllenme değilse.Kızlar selam perşembe günü kalp atışı için randevum var 5+4 te keseyi yolk sac ve bebeği gördük çok şükürperşembe 7+5 olacak kalp atışı duyulur mu çok korkuyorum bi sorun var mı diye herhangi bi leke kanama şiddetli ağrı vs yok sizin tecrübeleriniz nasıldı çok stres yaptım
Yok canım değil haftası ile uyumlu7+5’te duyulması lazım geç döllenme değilse.
Duyulur o zaman, hayırlı haberlerle gelin inşYok canım değil haftası ile uyumlu
Pardon unutmuşum 28 yasindayimYaşını da yazabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?