- 18 Ekim 2022
- 2.085
- 2.841
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #6.981
Öncelikle cinsiyeti öğrenmişsiniz ne mutlu size hayırlı olsun :) bence çok dert edip stres yüklemeyin kendinize, kontrol amaçlı yaptırmanızda fayda olur tabi ama bir çok riskli denilen gebelikler gayet sağlıklı bebeklerle sonuçlandı,çok okudum bunlarla ilgili yazılar. hayırlı haberlerle gelin inşallahKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
İkili tarama testinin yüzdelik doğruluk payı fetal dna kadar yüksek değil kendini yıpratma canım belkide fetal dna da hiçbirşey çıkmayacak sen içini ferah tut bebeğinde etkilenmesin onun sana çok ihtiyacı var bak cinsiyetinide öğrenmişsiniz maşallahKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
Ağlama güzelim ya umarım herşey istediğiniz gibi olur inşallah sağlıklı bir prenses olacak Allah'ın izniyle içini ferah tut nolur sen uzuldukce bebeğin de üzülüyorKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
Merhaba canımKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
Bence başka bir Dr a daha görün çok duydum bir Dr farklı ölçüp başka Dr un hiç bir şey yok dediğini lütfen sakin ol canımKızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir
Hemen baska dr a gittim yarım saat ıcınde. Ölçüm aynı 2.7 ve ikiside fetal dna onerdı hemen yaptıracagım. Burun krmıgı ve kalp kan akısı normal fakat ense kalınBence başka bir Dr a daha görün çok duydum bir Dr farklı ölçüp başka Dr un hiç bir şey yok dediğini lütfen sakin ol canım
Genelde kesenin bu şekilde olmasına erkek diyorlar ama ben yinede o işlere pek inanmıyorum ama benim oğlumun kesesi de böyleydiEki Görüntüle 3596630 hanımlar bir de bana cinsiyet tahmini yapar mısınız benim cimcimenin görüntüsü
Anladım canım o zaman fetal yaptırıp doğru sonucu almak en iyisi biliyorum elde değil telaşlanırsın ama burun kemiği normal olması hemde ölçümün sınırı geçmemiş olması çok iyiHemen baska dr a gittim yarım saat ıcınde. Ölçüm aynı 2.7 ve ikiside fetal dna onerdı hemen yaptıracagım. Burun krmıgı ve kalp kan akısı normal fakat ense kalın
Ay çok geçmiş olsun. Vardır muhakkak bir yolu gidiyor musun hastaneyeKizlaaaaar elimi feci kestim. Biraz derin bir kesik oldu. Dikis falan atılma durumu olursa bebege bir zarari olur mu biliyor musunuz
Cok sagol canım. Esimi bekliyorum gidicez. Ay iyi bayilmafim hala. Kan falan da tutuyor. Fenalardayim yattim uzandim. Dikiş atilmasa nasil olacak bilmiyorum ki. Atilsa o da ya zararsa. Doktora yazdim ama henüz dönmediAy çok geçmiş olsun. Vardır muhakkak bir yolu gidiyor musun hastaneye
Bölgesel uyuşturup dikiş atılırsa niye zararı olsunki canıim belki tetanoz vurmak isterler ama bıçak paslı değilse de ben çok sıcak bakmiyorum gebelikte tetanoz aşisina tabiki yine de sen bilirsin ben sadece fikir verdim çok geçmiş olsun bu aradaCok sagol canım. Esimi bekliyorum gidicez. Ay iyi bayilmafim hala. Kan falan da tutuyor. Fenalardayim yattim uzandim. Dikiş atilmasa nasil olacak bilmiyorum ki. Atilsa o da ya zararsa. Doktora yazdim ama henüz dönmedi
Canım çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz dikkat et haberdar etCok sagol canım. Esimi bekliyorum gidicez. Ay iyi bayilmafim hala. Kan falan da tutuyor. Fenalardayim yattim uzandim. Dikiş atilmasa nasil olacak bilmiyorum ki. Atilsa o da ya zararsa. Doktora yazdim ama henüz dönmedi
zarar olmaz mi diyorsun canim. Cok endise ettim bilmiyorum ki.. bicakta pas yoktu ama tetanoz derler mi bilmiyorum ki. Bende cok istemiyordum aslinda tetanoz ama bakalim ne olacak. Dikissiz hallolur insallah yaaBölgesel uyuşturup dikiş atılırsa niye zararı olsunki canıim belki tetanoz vurmak isterler ama bıçak paslı değilse de ben çok sıcak bakmiyorum gebelikte tetanoz aşisina tabiki yine de sen bilirsin ben sadece fikir verdim çok geçmiş olsun bu arada
Insallah canim insallahhh.. cok endiseliyim ne yazik kiCanım çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz dikkat et haberdar et
geçmiş olsun canım, inşallah gerek kalmaz dikişe sıkıca sarsaydın kanı dursaydı,tansiyonun düşmesin sonraKizlaaaaar elimi feci kestim. Biraz derin bir kesik oldu. Dikis falan atılma durumu olursa bebege bir zarari olur mu biliyor musunuz
Korkmana gerek yok canım benim de 3 gün geriden geliyor ama doktor korkulacak bişey yok dedi geç döllenme dedi. Hiç korkma yaniKızlar şimdi doktordan çıktım sata göre 9+0dım ama doktorum şimdi crlye göre 8+2 ölçtü. Önemli olmadığı söyledi ama ben kafama taktım bu normal mi?
Canim cok sagol insallah gerek kalmaz yaa. Satdim baya sıkı kanamayi durdurdum. Ama elimi açıpta bakamiyorum bile elim ayagim buz kesti genelde boyle seylerde direkt bayilirim ama Allahım guc versin insallahgeçmiş olsun canım, inşallah gerek kalmaz dikişe sıkıca sarsaydın kanı dursaydı,tansiyonun düşmesin sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?