• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    36
Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir🙏🏻🙏🏻💜
Öncelikle cinsiyeti öğrenmişsiniz ne mutlu size hayırlı olsun :) bence çok dert edip stres yüklemeyin kendinize, kontrol amaçlı yaptırmanızda fayda olur tabi ama bir çok riskli denilen gebelikler gayet sağlıklı bebeklerle sonuçlandı,çok okudum bunlarla ilgili yazılar. hayırlı haberlerle gelin inşallah🙏🏻

Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir🙏🏻🙏🏻💜
İkili tarama testinin yüzdelik doğruluk payı fetal dna kadar yüksek değil kendini yıpratma canım belkide fetal dna da hiçbirşey çıkmayacak sen içini ferah tut bebeğinde etkilenmesin onun sana çok ihtiyacı var bak cinsiyetinide öğrenmişsiniz maşallah 🧿🥰inşallah fetal dna da istediğin sonuçları alırsın dualarım seninle 🙏❤️

Ağlama güzelim ya umarım herşey istediğiniz gibi olur inşallah sağlıklı bir prenses olacak Allah'ın izniyle içini ferah tut nolur sen uzuldukce bebeğin de üzülüyor

Merhaba canım 🌸 Chat gpt ve Google da bir baktım da 3üzeri tehlikeli görülmüş aslında. Doktorlar temkinli davranmak istiyor. Sen canını sıkma bence. Sen strese girme ki bebeğin de strese girmesin. Bir sorun yoktur Allahın izniyle 🤲🏻

Bence başka bir Dr a daha görün çok duydum bir Dr farklı ölçüp başka Dr un hiç bir şey yok dediğini lütfen sakin ol canım

Bence başka bir Dr a daha görün çok duydum bir Dr farklı ölçüp başka Dr un hiç bir şey yok dediğini lütfen sakin ol canım
Hemen baska dr a gittim yarım saat ıcınde. Ölçüm aynı 2.7 ve ikiside fetal dna onerdı hemen yaptıracagım. Burun krmıgı ve kalp kan akısı normal fakat ense kalın

Anaaaam kızlar bu ikinci gebelik ne zormuş 😀😀 aslında çok şükür kalça ağrısı dışında bir sıkıntım olmuyor ama oglumun maşAllahı var yani bugün hava yağmurlu diye oyun parkına götürdüm orda da anneyle alıyorlar zaten nefes nefese kalıyordum bir ara bayılcam sandım en son kendimi top havuzunda otururken buldum çok yoruluyorum ya prensesler gibi yatmak isterdimmm ahh

Hemen baska dr a gittim yarım saat ıcınde. Ölçüm aynı 2.7 ve ikiside fetal dna onerdı hemen yaptıracagım. Burun krmıgı ve kalp kan akısı normal fakat ense kalın
Anladım canım o zaman fetal yaptırıp doğru sonucu almak en iyisi biliyorum elde değil telaşlanırsın ama burun kemiği normal olması hemde ölçümün sınırı geçmemiş olması çok iyi

Ay çok geçmiş olsun. Vardır muhakkak bir yolu gidiyor musun hastaneye
Cok sagol canım. Esimi bekliyorum gidicez. Ay iyi bayilmafim hala. Kan falan da tutuyor. Fenalardayim yattim uzandim. Dikiş atilmasa nasil olacak bilmiyorum ki. Atilsa o da ya zararsa. Doktora yazdim ama henüz dönmedi

Kızlar şimdi doktordan çıktım sata göre 9+0dım ama doktorum şimdi crlye göre 8+2 ölçtü. Önemli olmadığı söyledi ama ben kafama taktım bu normal mi?

Cok sagol canım. Esimi bekliyorum gidicez. Ay iyi bayilmafim hala. Kan falan da tutuyor. Fenalardayim yattim uzandim. Dikiş atilmasa nasil olacak bilmiyorum ki. Atilsa o da ya zararsa. Doktora yazdim ama henüz dönmedi
Bölgesel uyuşturup dikiş atılırsa niye zararı olsunki canıim belki tetanoz vurmak isterler ama bıçak paslı değilse de ben çok sıcak bakmiyorum gebelikte tetanoz aşisina tabiki yine de sen bilirsin ben sadece fikir verdim çok geçmiş olsun bu arada 🥰

Canım çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz dikkat et haberdar et😞

Bölgesel uyuşturup dikiş atılırsa niye zararı olsunki canıim belki tetanoz vurmak isterler ama bıçak paslı değilse de ben çok sıcak bakmiyorum gebelikte tetanoz aşisina tabiki yine de sen bilirsin ben sadece fikir verdim çok geçmiş olsun bu arada 🥰
zarar olmaz mi diyorsun canim. Cok endise ettim bilmiyorum ki.. bicakta pas yoktu ama tetanoz derler mi bilmiyorum ki. Bende cok istemiyordum aslinda tetanoz ama bakalim ne olacak. Dikissiz hallolur insallah yaa 😞😞
Canım çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz dikkat et haberdar et😞
Insallah canim insallahhh.. cok endiseliyim ne yazik ki

Kızlar şimdi doktordan çıktım sata göre 9+0dım ama doktorum şimdi crlye göre 8+2 ölçtü. Önemli olmadığı söyledi ama ben kafama taktım bu normal mi?
Korkmana gerek yok canım benim de 3 gün geriden geliyor ama doktor korkulacak bişey yok dedi geç döllenme dedi. Hiç korkma yani

geçmiş olsun canım, inşallah gerek kalmaz dikişe sıkıca sarsaydın kanı dursaydı,tansiyonun düşmesin sonra
Canim cok sagol insallah gerek kalmaz yaa. Satdim baya sıkı kanamayi durdurdum. Ama elimi açıpta bakamiyorum bile elim ayagim buz kesti genelde boyle seylerde direkt bayilirim ama Allahım guc versin insallah

Back
X