• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    36
Korkmana gerek yok canım benim de 3 gün geriden geliyor ama doktor korkulacak bişey yok dedi geç döllenme dedi. Hiç korkma yani
Benim geç döllenme değil buna eminim o yüzden çok panikledim doktor da bi sorun yok falan dedi 12de ölçücez tekrar bakıcaz dedi şuan bişey ifade etmiyo dedi ama gerildim anlamsız

8+5 benim bugün, hiç düzelmedim buraya da girip yazasım gelmiyor sürekli şikayet, sürekli üzüntü 😔
Canımm seni çok iyi anlıyorum benimde 8. Haftada pik yaptı ve dayanılmaz bir hal aldı 😔 şuan 9+4 teyim bir gün kötüysem diğer gün iyiyim ara ara bulantılar geliyor ama dayanılmaz halde değil. Hala ilaç kullanıyorum bu arada. Geçen hafta serumla birlikte damardan bulantı önleyici ve mide koruyucu iğne yapıldı o beni inanılmaz rahatlattı. Dayanamadığın noktada kesinlikle git doktorundan bunları iste bence 🙏 umarım bir an önce geçer 🙏

Canımm seni çok iyi anlıyorum benimde 8. Haftada pik yaptı ve dayanılmaz bir hal aldı 😔 şuan 9+4 teyim bir gün kötüysem diğer gün iyiyim ara ara bulantılar geliyor ama dayanılmaz halde değil. Hala ilaç kullanıyorum bu arada. Geçen hafta serumla birlikte damardan bulantı önleyici ve mide koruyucu iğne yapıldı o beni inanılmaz rahatlattı. Dayanamadığın noktada kesinlikle git doktorundan bunları iste bence 🙏 umarım bir an önce geçer 🙏

Aslında canım doktorum serum takacağım dedi, böyle devam edersen, 4 kilo verdim çünkü, doktor yemeye çalış dedi, inşallah geçer canım 🥲

Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir🙏🏻🙏🏻💜
Maşallah canm kızın hayırlı olsun inşallah ense kalınlığı için korkma zaten 100 de 100 dogru sonuçlar degil daha risk grubu ölçüyor fetal dna güzel çıkar inşallah sonuçlar rabbim kalbine göre versin kuzum senin bebiş kaç haftalık tı

Back
X