• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    33
Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir🙏🏻🙏🏻💜

Ayy hayır canım, lütfen ağlama, doktorlar öyle söylüyorlar ama hiç öyle olmuyor, lütfen üzülme, maşallah kızına, canım kızçe, sağlıkla gelecek endişelenme 💐

Verir inşallah ya. Haber et bize de
Sagol canim. Dikis atacaklardı ben hamile oldugumu istemediğimi söyledim. Sonra yapıştırma teknigi ile kapattilar kesiği. Uzerini de sardi 3 4 gun açma dedi. Sonra pansuman yapilacak yine. Biraz agriyor elim simdi.
Çok geçmiş olsun, dikişin zararı olmaz
Sagol canim 🌸
kuzum içim gitti bişey olcağını düşünmüyorum dikiş yapmadan oraya bişey sürüp uyuştururlarsa o bebeğe gitmez merak etme🩷
Çok sagol kuzumm. İnşallah düzelir en kısa zamanda.. gerçekten bende cok korktum kan falanda tutuyor bir an bayilcam sandim 😞
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl elin
Cok sagol canim simdi sargida yapıştırma teknigi ile kapattilar dikiş atacaklardi normalde ama ben istemedim 🙁

Kızlar merhaba İkili tarama testi için hastaneye gittim bugün fakat doktorum ense kalınlığı 2.7 olduğu için direkt Fetal DNA önerdi riskli gruptaymışım çok üzgünüm ilk gebeliğim benim gibi olup Sağlıklı doğum yapan var mı aranızda ağlamaktan helak oldum bu arada cinsiyetimizi de öğrendik Umarım kızım sağlıklı gelir🙏🏻🙏🏻💜
Canın iki dk önce arkadaşımla bu konu hakkında konuştuk, onun yengesine aynı şekilde ensesi kalın demiş doktor amniyosentez yaptırman lazım demiş, kadın riskli diye başka doktora daha gitmiş, o doktor da gayet normal demiş ve o çocuk şuan 10 küsür yaşında sağlıklı ayrıca bu konu ile alakalı gerek burda kadınlar kulübümde gerekse insta da felan o kadar çok video yorum gördüm ki yanlış sonuç çıkan o yüzden asla umudunu kaybetme bu süreci stressiz bir şekilde atlatırsın inşallah🙏🏻 ayrıca doktor da aşırı emin olsaydı fetal dna değil amniyosentez isterdi başka bir doktora da görün istersen. Dualarım seninle🙏🏻

kız bende öyle istiom aslında ama hatıra kalsın diyede böyle renkli çicek veriyorlar ya ondan yapıym bari diyorum hem hatıra hemde sade☺️
İstiyorsan yapp tabi neden yapmayasın ben hamile olduğumu daha kimseye söylemediğim için sadece iki kişi biliyor:) o yüzden iki kişilik parti mi yapıcam diye düşündüm ve yapmadım😂

gerçektenmi kimseye demediniz daha?😍 aileden kimse bilmiyor yane
Hayır hiç kimse bilmiyor😂 sadece ablam ve en yakın arkadaşıma söyledim, onlara da mecburen söyledim aynı yerde oturuyoruz hastaneye felan gidince anlarlardı zaten😂 ailelere bayramda söylicez artık😍 benim daha önce bir düşüğüm olmuştu kalbi durmuştu yani o yüzden tekrar öyle bişey olursa kimse üzülmesin istedim ama çok şükür her şey yolunda şuan

Sagol canim. Dikis atacaklardı ben hamile oldugumu istemediğimi söyledim. Sonra yapıştırma teknigi ile kapattilar kesiği. Uzerini de sardi 3 4 gun açma dedi. Sonra pansuman yapilacak yine. Biraz agriyor elim simdi.

Sagol canim 🌸

Çok sagol kuzumm. İnşallah düzelir en kısa zamanda.. gerçekten bende cok korktum kan falanda tutuyor bir an bayilcam sandim 😞

Cok sagol canim simdi sargida yapıştırma teknigi ile kapattilar dikiş atacaklardi normalde ama ben istemedim 🙁
İyi bari dikiş atmadan da çözülmüş ne güzel. Çok geçmiş olsun tekrar 💕

Hayır hiç kimse bilmiyor😂 sadece ablam ve en yakın arkadaşıma söyledim, onlara da mecburen söyledim aynı yerde oturuyoruz hastaneye felan gidince anlarlardı zaten😂 ailelere bayramda söylicez artık😍 benim daha önce bir düşüğüm olmuştu kalbi durmuştu yani o yüzden tekrar öyle bişey olursa kimse üzülmesin istedim ama çok şükür her şey yolunda şuan
çok iyi düşünmüssün çok sevinirler😍 nekadarlık şuan bebiş

asdaf asdaf kızının sağlıklı olduğuna eminim canım. Testi yaptır için rahat etsin. Çok ciddi bir kalınlık çıkmamış. Ama doktorun emin olmak için test yaptirmani istemiş. Bu konuda o kadar çok şey okudum gördüm ki. İster istemez kafaya takıyorsun ama sakin kalmaya çalış. Çok çok yüksek ihtimalle herşey yolunda ♥️♥️

Kızlar 11+1 ikiz bebişler bekliyorum bana da cinsiyet yorumlaması yapabilir miyiz
fa656e12-1f3a-4711-b16a-1f0ae5808a6d.webp

Back
X