Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    35
GÖzlerim kahve kız renkli olsa neyse içimden geçeni diyorum işsiz gibi sürekli video yorum takip etmekten doktor kıvamına geldik hepimiz
Aşko bi renkli lense bakar ayıpsın
O kadar haklısın ki gecen esim bir doktorun aciklamasini okuyor tıbbi bazi terimler söylüyor esim dönmüş bana diyor ki bu ne demek dedim ben ne bileyim.
Adam kadin dogumla alakali her konuda beni bilgi sahibi görünce doktorlarin her soyledigini amlayacagim saniyor. Dedigin gibi doktor çıkacak bi çoğumuz

Çok şükür geçti canim lekelenme progestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah
Canim hadi gözün aydın kızın sağlıkla gelsin insallah kac gunde cikmis oldu test sonucu bide hangi firmaydi

Galiba zaten 70 kişinin 70 i yazsa burası karışır konular birbirine girer bence ilk trimester bitmesini bekliyolar ben hissediyorum 2.de burası patlıcak
Hic sanmıyorum genelde boyle oluyor kk da basliklar. Belli basli kisiler yazıyor diğerleri okuyor kaçıyor bence bilgi hirsizligi bu ya digerleriyle kiyaslayip kaciyorlar e sizde yazin bizde diyelim ki yalniz degiliz baskalari da yasiyor bu belirtileri
Benim daha once dahil oldugum boyle bir baslikta dogum yapacaklari ay piyasaya çıkan cok kisi olmustu hic adini bile gormedigim kisiler dogumla ilgili sorular soruyordu.

Allah korusun iyi düşün bitanem bebeğin iyi Allah'ın izniyle yukarı çıkar merak etme
Amin canım benim amin
Kusmanla bir ilgisi olabilir mi acaba bünyen yorgun düştü bol bol dinlen canım geçmiş olsun tekrardan .Bebeğin kalbini duymuşsun o yüzden endişelenme dinlen
Canım aynısını eşim söyledi inan bilmiyorum belki de öyle oldu çok kustum çünkü

Hadi ya valla ben ilk defa bu tarz gruptayım bilmediğim için doğrudur kasım gibi gelirler diyosun yani

Çok şükür geçti canim lekelenme progestana devam, fetal sonucum çıktı şükür o da temiz Cinsiyeti de ogrenmis olduk kız geliyor insallah
Aaaa çok şaşırdım senin erkek sanıyor dum sanırım çok bulantın yoktu belirtiler neydi tam bilmiyorum ama hayırlı olsun cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…